Niekas nekliedi. Matyt, neseniai pradėjai kategorijas žaisti. Seniau labai populiarus buvo 8 formatas, kur galimos lygiosios tiesiog, jei baigtųsi 4-4, o playoffuose būdavo nustatomas kažkoks tiebreaker (pvz aukštesnė vieta reguliariam sezone arba išskiriama viena iš 8 kategorijų, kurios laimėtojas eina toliau, jei bendras rezultatas būna 4-4). Dabar daugiau jau pereinama prie 9 kategorijų formato.MCFC wrote: ↑15 Sep 2022, 20:10Jau vien cia kliedi...turi but nelyginis kategoriju skaicius.
NBA
Tai kiekviena kategorija vienodai taškų verta būna dažniausiai. Man įprasčiausias būtų toks:Tommy wrote: ↑16 Sep 2022, 10:41 Grįžtant nuo MCFC kliedesių į realų pasaulį, tai matau, jog fantasy grietinėlė daugmaž pasisakė ir apsieisim be balsavimo. Nebent labai norit aišku.
Bandom ateinantį sezoną su H2H Most Categories. Reiks susirasti pagal kokias kategorijas prieš tai žaidėm ir kiek kuri buvo verta taškų. Jeigu turite gerą modelį, pls pasidalinkit.
9 kategorijos (PTS, REB, AST, STL, BLK, FG%, FT%, 3PM, TO). Žmogus, h2h mače laimėjęs 5 ar daugiau iš šių kategorijų, įsirašo pergalę. TO kategorijoj, be abejo, laimi tas, kuris surenka klaidų mažiau. Bet čia susitarimo reikalas, galima ir kažkurias kategorijas pakeist.
Ištryniau penkias komandas, kurios pasirodė prasčiausiai ir mažiausiai veiksmo žaidėjų turguje atliko. Jeigu vis tik buvote aktyvūs ir patekot į nuksriaustųjų sąrašą, atleiskite ir susisiekite su manim, pridėsiu atgal.
Lieka 11 komandų, kas tikrai nežaisite, irgi būtinai praneškite.

Formatas - H2H Most categories.
Grumsimės šiose kategorijose:

Draftai spalio 16d. 20h.
Draftai gyvatėlės principu, kaip ir anksčiau. Jei yra norinčių grįžti prie aukciono, galim bandyti, tik reiktų nubalsuoti kas ko labiau nori.
Na, spalio 16d. Dariaus Gireno atidarymas ir taures finalas su koncertu, kuris prasides 17:00...tai iki 20val sunkiai pavyks grizt. Nebent predraft lista susidaryt...arba apssas yra, tai per ji ten kazkaip klausant Tyliai pakuzdek stadione 

Aš tikrai žaisčiau, jei galėčiau dalyvauti drafte. Nes pernai su auto buvo šikna, kurią viduryje sezo o numečiau, tai antro karto nebandysiu ir negadinsiu game kitiems.
Tai jei bus laikas, kuris man tiks, aš in. Jei neišeis, ką darysi
Pernai laimejau su komanda, kuria draftinau darbo metu kas 5min uzmesdamas aki i telefona. Aisku, buvau susideliojes pre-draft rankings(kas yra logiska draftinant betkokiomis aplinkybemis)
O jeigu vėlų kito pirmadienio vakarą? Draftai dvi valandas trunka, bet tik dėl to, jog reikia kitų laukti, pačiam įprastai reikia kokių 20-25min, kad padraftinti, pasidėlioti prioritetus, žaidėjus. Ir tai turbūt svarbiausia startinius ir kelis atsarginius susidėti, paskui jau sėkmės reikalas ir tenka dirbti sezono metu free agents skiltyje.
Aš tiesą sakant, net nepastebėjau, jog jau PO, tai ėjimus labiau į ateitį dariau.

O dėl Telšių Aerodromo, tai visiška sensacija. Net 5 žaidėjais daugiau per roundą sužaidė, bet vis tiek nepakako. FT% ir FG% duoda žaidimui daugiau įdomumo, bet yra rakštis subinėj.