Visiškai IN
Autosportas
Spėčiau, kad visi De Vriesai, Piastriai ir Seržantai gaus malkų nuo savo komandos draugų, Ferrari gaus malkų nuo mersų, mclaren bus kosmose ir gaus nuo daug ko, Red Bull dominuos ir sezonas, intrigos prasme, bus miręs, Alonso establishins save kaip GOAT ir bus best of the rest, ko pasekojE aston martin gal kažką pamakaluos ferrari ir mersų kovoj

RB su vėjeliu nusineš titulą šiemet vėl. Gal net vėl pamuš pergalių rekordą. 
Ferrari tiesiog Ferrari, o Mercedes turbūt vėl visą sezoną prašiks bandydami išgimdyt šitą bolido konceptą, tai jau turbūt jų titulo viltys iki 2026 turėtų nusikelti. AMR tikrai didelį žingsnį į priekį padarė, pakovos dėl antros vietos, bet kad labai pasipeš su RB tai netikiu.
Žodžiu, F1 čempionai aiškūs, bet tikėkimės geros kovos F1.5 ir F1.75.

Ferrari tiesiog Ferrari, o Mercedes turbūt vėl visą sezoną prašiks bandydami išgimdyt šitą bolido konceptą, tai jau turbūt jų titulo viltys iki 2026 turėtų nusikelti. AMR tikrai didelį žingsnį į priekį padarė, pakovos dėl antros vietos, bet kad labai pasipeš su RB tai netikiu.
Žodžiu, F1 čempionai aiškūs, bet tikėkimės geros kovos F1.5 ir F1.75.

- Keturlapis_Dobilas
- Posts in topic: 9
Vyrai ir moterys, kaip jums F1 sezonas kol kas?
Toks maždaug meh, jei imtume kovą dėl titulo. Red Bull už visus keliom galvom aukščiau ir net po vakarykštės Maxo 9 vietos, atrodo, net sunku dvejot, kad jis vis tiek kovos dėl pergalės. Jaučiu dar iki pirmų box bus bent 3-4.
Man smagu tik dėl Alonso, labai norėčiau, kad veteranas paimtų bent kokias vienas lenktynes.
Įdomu, aišku, bus ir kaip toliau Perex-Max kova eis. Kol kas Marko sakė, kad komandinių nurodymų nebus duodama, bet jeigu meksikietis toliau tokius rezultatus fiksuos ir sakykim antroj sezono dalyje pirmaus arba labai mažu skirtumu kovos su Maxu, kažkaip užuodžiu daug mažvaikio ašarų
Man smagu tik dėl Alonso, labai norėčiau, kad veteranas paimtų bent kokias vienas lenktynes.
Įdomu, aišku, bus ir kaip toliau Perex-Max kova eis. Kol kas Marko sakė, kad komandinių nurodymų nebus duodama, bet jeigu meksikietis toliau tokius rezultatus fiksuos ir sakykim antroj sezono dalyje pirmaus arba labai mažu skirtumu kovos su Maxu, kažkaip užuodžiu daug mažvaikio ašarų

- velnes
- chaliavčikas galimai prie komunizmo
- Posts in topic: 4
Realiai antrinu Pauleskai.
RedBull laimes konstruktorius, sitas aisku.
Dziugu del AM proverzio ir del Alonso, nedziugu, kad Ferrari praeita sezona buvo zenge 3 zingsnius i prieki, o siemet dejo du atgal, nedziugu, kad Mersas nesusitvarko.
Pacios lenktynes kol kas budavo baisiai neidomios palyginus su praeitu ar uzpraeitu sezonu.
Vienintele sezono intrigos viltis man asmeniskai : Jeigu Checo sugebes padaryt tai, ka Rosbergas padare 2016.
RedBull laimes konstruktorius, sitas aisku.
Dziugu del AM proverzio ir del Alonso, nedziugu, kad Ferrari praeita sezona buvo zenge 3 zingsnius i prieki, o siemet dejo du atgal, nedziugu, kad Mersas nesusitvarko.
Pacios lenktynes kol kas budavo baisiai neidomios palyginus su praeitu ar uzpraeitu sezonu.
Vienintele sezono intrigos viltis man asmeniskai : Jeigu Checo sugebes padaryt tai, ka Rosbergas padare 2016.
Ir ką turime Majamyje: Maxas iš P9 startavęs per 15 ratų jau buvo antras, kai Perezas nesugebėjo net pasidaryt persvaros, pasitraukė į boksus. Vėliau matėm, kaip Maxas su 40 ratų hardais štampavo geresnius ratus nei Perezas su 20 ratų mediumais ir nors stojimo metu Checo aplenkė Maxą, bet tas labai greit viską sutvarkė atgal.
Ferrari lenktynių tempas apgailėtinas, šiandien juos ne kartą tvarkė Haasai, kol galiausiai patvarkė Mercai. Hamis P13->P6 pakeliui aplenkiant Leclerc.
Nenustebčiau, jei Mercai su 2 rimtais pilotais galiausiai ne tik aplenks Ferrari, bet ir pasigaus Astonus, kurie tik Alonso aukščiausios klasės turi.
Ferrari lenktynių tempas apgailėtinas, šiandien juos ne kartą tvarkė Haasai, kol galiausiai patvarkė Mercai. Hamis P13->P6 pakeliui aplenkiant Leclerc.
Nenustebčiau, jei Mercai su 2 rimtais pilotais galiausiai ne tik aplenks Ferrari, bet ir pasigaus Astonus, kurie tik Alonso aukščiausios klasės turi.
Kas galvoja, kad Perez turi šansų prieš Verstappen yra visiškai delusional. Verstappen rodo greitį, kurio aš nelabai esu matęs F1 (kad suprasčiau Schumio rezultatus buvau per mažas at the time). Kažkas panašaus nebent su Kimi metais Mclaren ar Alonso Ferrari, tik dabar dar ir geriausią techniką turi.
Šitas + tikrai Marko ir horneris savo auksiniam berniukui neleistų pralaimėt.yodawg rašė: ↑08 Geg 2023, 00:18 Kas galvoja, kad Perez turi šansų prieš Verstappen yra visiškai delusional. Verstappen rodo greitį, kurio aš nelabai esu matęs F1 (kad suprasčiau Schumio rezultatus buvau per mažas at the time). Kažkas panašaus nebent su Kimi metais Mclaren ar Alonso Ferrari, tik dabar dar ir geriausią techniką turi.

Sezonas toks meh kol kas. Kova dėl titulo baigėsi jau per treniruotes Bahreine. Alonso stabiliai trečias, bet ir tai vos ne puse rato atsilikęs visad.