Linksmai
[youtube][/youtube]
Jeigu dar nematėt, This is America serijos yra turbūt geriausias dalykas šią vasarą, o Sascha nuostabiai parodo amerikiečių bukumą.
Ko gero, neišrinkčiau atskiros serijos, bet verta dėmesio vien dėl to, kaip jis apmulkina realius politikus.
Jeigu dar nematėt, This is America serijos yra turbūt geriausias dalykas šią vasarą, o Sascha nuostabiai parodo amerikiečių bukumą.
Ko gero, neišrinkčiau atskiros serijos, bet verta dėmesio vien dėl to, kaip jis apmulkina realius politikus.
Manchester City internetuose 2009-aisiais.

Burras apskritai vienas iš kelių žmonių max, su kuriais Conanas negali net šnekėt, telieka tik žvengt.

[mention]Centron[/mention] nusprendė, kad šitas video yra nevertas pasidalinimo forumjiuke. Aš manau priešingai.
CSKA Moscow pristato savo naują pirkinį - Takuma Nishimura (tikriausiai). Wow.
CSKA Moscow pristato savo naują pirkinį - Takuma Nishimura (tikriausiai). Wow.

a. a. forume buvau rašęs apie pomėgį fiksuot bachūrų garderobą teismuose, ikiteisminio tyrimo ir įkalinimo įstaigose. Papildymas

https://www.delfi.lt/news/daily/law/pra ... d=79237435

https://www.delfi.lt/news/daily/law/pra ... d=79237435
Klausiau serialų temoje iš kur gauti Idiot Abroad, tai kadangi legaliai nepavyko to pamatyti (britai gali jį nusipirkti iš amazon.co.uk ir matyti Netflixe, lietuviai - ne), pasinaudojau fun43 numestu torrentu.
Mano kuklia asmenine nuomone, Karl Pilkington yra juokingiausias ir nerealiausias žmogus ant visos žemės, o jeigu jis patinka, tai Idiot Abroad bus žiauriai geras laiko praleidimas. Jis nepanašus į nieką kitą, one of a kind:
[youtube][/youtube]
Mano kuklia asmenine nuomone, Karl Pilkington yra juokingiausias ir nerealiausias žmogus ant visos žemės, o jeigu jis patinka, tai Idiot Abroad bus žiauriai geras laiko praleidimas. Jis nepanašus į nieką kitą, one of a kind:
[youtube][/youtube]
Organizatoriai rašo, jog sold-out'o nėra. Nes nupirkta tik dalis bilietų, kita dalis yra rezervuoti (panašiai kaip tiketoj, kai pasirenki bilietus, ir jie būna rezervuojami 15 minučių). Be to, dar neatidarė pardavimų balkone. Tai dar gali refreshint

Aha, draugai supanikavo truputį. Nuėjo dėdė ir ramiausiai nupirko bilietus.