Apie futboloforumas.lt
Reiktų atsidaryti tą notificationą ne in-browserį, o per Revolut appsą, tuomet suvaikšto pinigai.
Tai per telefoną atsidarant linką jis ir numeta į appsą, kuriame gauni errorą. Dabar jau ir globaliai rašo apie tech problemas, tai turbūt susiję.Tommy wrote: ↑30 Jun 2020, 13:11Reiktų atsidaryti tą notificationą ne in-browserį, o per Revolut appsą, tuomet suvaikšto pinigai.
Vsio jasna kas tuos SMSus apie SmartID atnaujinimus prisijungiant per linką siuntinėja.
5 per Swed
Gavau iš:
Tommy
Phect
T-Wolves
pauleska
reyu
yodawg
fun43
Honza (dar neatėjo)
Tai dar reikia trijų žmonių. Jei siųsit per Revolut, tai kartu išsiųskit ir SMS (yra integruotas funkcionalumas), kitu atveju kažkaip ten nesklandžiai viskas.
Tommy
Phect
T-Wolves
pauleska
reyu
yodawg
fun43
Honza (dar neatėjo)
Tai dar reikia trijų žmonių. Jei siųsit per Revolut, tai kartu išsiųskit ir SMS (yra integruotas funkcionalumas), kitu atveju kažkaip ten nesklandžiai viskas.
- tjeris_anris
- Top Manager
- Posts in topic: 18
Mano finansu makleris/patarejas pervede irgi is lietuviskos saskaitos. Ne is prancuziskos.
Jau turim visus 11 Operatyviai, ačiū visiems.
Vienas forumietis vietoj 5 EUR atsiuntė 50. Man aišku malonu ir už tiek išeitų nemažai skanaus alaus, bet forumieti, jei skaitai, 45 gausi atgal. Po to dar VMI prigaus, žinai.
Tad viskas sutvarkyta, gyvenam toliau, tik pasistojo toks bendrinis klausimas. Jei skaičiuoti ir seną forumą, nuo kada gyvuoja šitas community? 2005? Dar anksčiau?
Vienas forumietis vietoj 5 EUR atsiuntė 50. Man aišku malonu ir už tiek išeitų nemažai skanaus alaus, bet forumieti, jei skaitai, 45 gausi atgal. Po to dar VMI prigaus, žinai.
Tad viskas sutvarkyta, gyvenam toliau, tik pasistojo toks bendrinis klausimas. Jei skaičiuoti ir seną forumą, nuo kada gyvuoja šitas community? 2005? Dar anksčiau?
Aš ef.lt karjerą pradėjau 2006 metais, tai pamenu jau tada buvo nemažai postų prirašyta, tad spėčiau, jog 2004 metai.Furis wrote: ↑01 Jul 2020, 09:16 Jau turim visus 11 Operatyviai, ačiū visiems.
Puslapį ir forumą paleido 2004 metų vasarį, o aš pats nuo 2004 metų vasaros pradėjau karjerą, bet pastaruoju metu nedažnai rašau...Tommy wrote: ↑01 Jul 2020, 09:32Aš ef.lt karjerą pradėjau 2006 metais, tai pamenu jau tada buvo nemažai postų prirašyta, tad spėčiau, jog 2004 metai.Furis wrote: ↑01 Jul 2020, 09:16 Jau turim visus 11 Operatyviai, ačiū visiems.
- Keturlapis_Dobilas
- Posts in topic: 9
Bet tai, vyrai, ar aš vienintelis pastebėjau, kad tokio dalyko, kaip eurofootball.lt forumo nebėra? Archyvų, senų postų nebėra. O aš dar mėgdavau pagal paiešką tame puslapyje, forumiuke apie TV serialus kažką paieškoti, ką spėjau per karantiną peržiūrėti ar ankščiau.
Šiek tiek gaila, kad jau ištrintas tas forumas, bet kai seni nickai daugelio ten buvo ir taip buvo negražiai atsisveikinta su eurofootball, tai ir pofik tuo pačiu metu.
Šiek tiek gaila, kad jau ištrintas tas forumas, bet kai seni nickai daugelio ten buvo ir taip buvo negražiai atsisveikinta su eurofootball, tai ir pofik tuo pačiu metu.
Yra tas forumas su "visais" savo įrašais (dar kaip tik pažiūrėjau, jog tiek aš, tiek Balompie buvom teisūs apie 2004m). Nereklamuosiu aš jo čia, bet nesunkiai gali susirasti .Keturlapis_Dobilas wrote: ↑01 Jul 2020, 15:06 Bet tai, vyrai, ar aš vienintelis pastebėjau, kad tokio dalyko, kaip eurofootball.lt forumo nebėra? Archyvų, senų postų nebėra. O aš dar mėgdavau pagal paiešką tame puslapyje, forumiuke apie TV serialus kažką paieškoti, ką spėjau per karantiną peržiūrėti ar ankščiau.