Žemesni Anglijos divizionai

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Snd Spurs vs Brentford taurej :obscene-drinkingcheers: 21:45 LT laiku.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 26
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Derbis :happy-partydance:
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Vakar namie vs Milwall zaidem, kai pries rungtynes susvilpe teisėjas del "black lives matter" ne vienas Milwall žaidėjas nesiklaupe cia turbūt ne pirmas kartas, anksčiau rasiau apie booinima kai Milwall žiūrovus ileido i stadiona, galiausiai klubas liko palaikyti fanu pozicija.
User avatar
hippo
Posts in topic: 121
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

The_Red_Army wrote: 21 Jan 2021, 18:33 Vakar namie vs Milwall zaidem, kai pries rungtynes susvilpe teisėjas del "black lives matter" ne vienas Milwall žaidėjas nesiklaupe cia turbūt ne pirmas kartas, anksčiau rasiau apie booinima kai Milwall žiūrovus ileido i stadiona, galiausiai klubas liko palaikyti fanu pozicija.
Kaip tik norėjau pagerbt Milwallą už tai.

Kita tema, žiūriu į Swansea antroj vietoj. Čia pelnytai? Netikėtai? Į pavardes žiūrint matau pažįstamų veidų kaip Ayew, Naughton, Bidwell, Routledge, bet šiaip sudėtis nelabai ką sako.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

hippo wrote: 21 Jan 2021, 18:51 Kita tema, žiūriu į Swansea antroj vietoj. Čia pelnytai? Netikėtai? Į pavardes žiūrint matau pažįstamų veidų kaip Ayew, Naughton, Bidwell, Routledge, bet šiaip sudėtis nelabai ką sako.
Swansea top komanda, mes kazkaip laimejome pries juos isvykoje, bet net as nesuvokiu kaip tai sugebejome padaryti :lol: Iskart matesi, kad aisku top6 komanda, turiu buti play-off zonoje siemet. Galbut net kabintis uz tiesioginio isejimo. Gera, subalansuota komanda. Top 6 atrodo gana aiskus Norwich, Brentford, Swansea, Watford, Reading, Bournemouth.

Bournemouth paskutine forma labai neaiski :whistle: 4 taskai is paskutiniu 15-likos, o tame periode tik pralaimejimas Brentford'ui buvo pries saves verta varzova realiai :roll: Bournemouth kaip anksciau minejau man pagal sudeti atrodo stipriausi EFL.

I top6 dar nori M'boro su Warnock'u, jie atrodo tokia geresne uz vidutine komanda, bet nesu tikras ar gali padaryti antra rata toki pat gera.

Reading atrodo tas klubas, kur realiausia iskristi is top6, bet jie turi gera atakuojanti potenciala ir visas galimybes tenais islikti, tai speciau, kad top6 nesikeis.

Stoke City po T.Campbell traumos paeme 9 taskus per paskutines 10 rungtyniu 1 pergale ir 6 lygiosios, 9 taskai per 10 rungtyniu tai yra normalaus EFL sezono relegation komandos forma t.y. 0.9-1.1 tasko per rungtynes. Tad nors jie dabar 8-ti, bet be Campbell pasiekti PO bus praktiskai neimanoma...



Stebina Cardiff'o forma. Jie atrodo PO lygio klubas. O po 5-kiu pralaimejimu lygoje is eiles, neskaiciuojant pralaimejimo taurej vs Forest, jie vos 15-liktoje vietoje ir per 10-13 tasku nuo PO zonos. Vakar jie atleido savo treneri - Neil Harris. Kaip minejau anksciau Cardiff puiki vieta treniruoti, top quality, Velso treniruociu baze, salia esantis viesbutis koncentracijai pries rungtynes ir etc viskas vietoje :handgestures-thumbup: Raso, kad pretendentai Tony Pulis :lol: nzn kaip taip gali buti po jo masterclass'o su Wednesday......ir Paul Cook, pastarasis praejusiais vos neisgelbejo Wigan'o nuo iskritimo us -12 tasku bauda, visgi paskutiniame ture jiems nepaejo ir jie iskrito. Treneris neteko darbo. Wigans siuo metu 3 nuo galo League One, tiesa jau nepaskutiniai ir kiek pataise savo forma lyg ir tures galimybes islikti lygoje.

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

EFL tokeles tokios, kad Bournemouth'as pralaimejo 3 karta is eiles, snd juos nugalejo Reading 3-1, po pirmo kelinio jau buvo 3-0. Bournemouth'as krenta i 6-ta vieta ir Bristol City gali su jais susilyginti laimeje, nors kaip sakiau anksciau abejoju, kad top6 keisis ir manau nusistoves. Visgi Bournemouth turi geriausia sudeti lygoje, tai 3 pralaimejimai is eiles ir kritimas i 6-ta vieta, t.y. -5 nuo antros vietos, o Swansea dar turi game in hand, zdz ne kazka :whistle: Brentford'as turi 5-ti turi trimis taskais daugiau ir 2 games in hand. Tai potencialiai tie patys 5-ki taskai skiria juos ir nuo 5-tos vietos, o nuo antros gali skirti ir 9-ni, jeigu Brenford'as abi laimes.

Paskutine isvyka HTAFC buvo i Bristol'i, miestas pasirode pakankamai didelis, stadionas irgi padare ispudi 30k su pletimu iki 42k, viena ypac didele tribuna primine Stoke'a kazkiek. Aikstes kokybe wow :handgestures-thumbup: nors kas dirbe EPL sake, kad tas wow, tai 60% to ka EPL klubu groundsman'ai isspaudzia. Visgi kita diena per TV zaide Chelsea namie vs Wolves, tai net per TV atrode, kad kokybe aikstes nebuvo geresne uz Bristol'io, galimai prastesne, all in all kokybes daug. Savotiskas naujas Brighton'o variantas, su savininku, kuris investuoja i kokybe, ir klubas kuris dirba gerai. Galimai 5-kiu metu begyje ir EPL pradesime matyti Bristol City kluba. Is futbolo puses reikia pamineti, kad laimeje rungtynes in hand galetu pasivyti Bournemouth'a sestoje vietoje. Visgi klubas nezaidzia stabiliai gerai, sudetis gera ir subalansuota, bet taktiskai pasirode silpnoki, ka parodo, kad ir pats klubas laimi daug, pralaimi daug ir mazais suzaidzia lygiosiomis, GD 27:27, taktiskai sakyciau abi rungtynes buvo prastesni uz HTAFC, nors abi laimejo namie, nes unforced errors pasidarem laiminedami, o dabar isvykoje, nes po pirmo kelinio 0-2 atsilikinedami visiskai uzdominavom su 21 smugiu pries 0 antra kelini, bet sugebejom imusti 1 ir 3 kartus pataikyti i virpsta/skersini ir dar neisnaudoti vienos kitos 100% progos. Tai nors jie teoriskai gali i Top6 prasimusti pagal logika, bet sakyciau overall turiu silpnybiu, kurios neleis to padaryti, nebent top6 klubai su geresnemis sudetimis sugalvos nusilosti :whistle:

HTAFC situacija tokia, kad pralaimejom 4 is eiles lygoje Reading ir Watford pralaimejimai buvo prognozuojami, o Milwall pralaimejome nors uzfiksavome berods didziausia xG(bet all in all zaidem prastai, visi atakuojancio plano zaidejai nesuzaide pagal galimybes), tik tiek, kad po standartu turejom progu ir ciut ciut pritrukdavo imusti. Varzovai prigavo irgi ant standarto jau 3 rungtyniu minute, na ir praskutinis pralaimejimas Bristol City, kur 1 kelinys buvo ne musu, o antrame kaip minejau uzdominuotas buvo Bristol City, visgi tai nepavirto i comeback'a ir net tasko neiskovojome.

Snd laukia Stoke'as namie. @Furis turbut bus idomu zinoti, kad mineti panasaus profilio zaidejai Clarke ir Matondo isnaudojami kiek kitaip, Matondo zaidzia krasto gyneju/wing-back'u, o Clarke winger'iu arba puoleju 3-5-2 schemoje kairiau. Minuciu gauna abu ir panasu, kad taip ir tesis 75, 60, 30, 15 minuciu gaus Clarke/Matondo stabiliai, nes tai starte tai ant suolo, bet zaidzia abu. Stoke'ui pirmas isvykoje 4-3 pralaimejome po savo paciu atriezu, tada jie atrode silpni gynyboje. Nuo to laiko prarado lyderi T.Campbell visam sezonui, buvo iskrites ir S.Fletcher'is, tai klubas jau ilgai nelaimi pagrinde zaisdamas lygiosiomis arba pralaimedamas, skaiciuojant su taures rungtynemis 8 paskutines rungtynes 4 lygiosios ir 4 pralaimejimai. Tas rinkimasis po taska, tik atitolina nuo galimybiu i top6 prasimusti, nors manau jos nusibrauke praradus T.Campbell, plius futbolas yra futbolas, pirmoje puse Stoke'as turbut net prasciau atrode, bet laiminedavo, dabar is proceso puses atrodo geriau, bet nelaimi. Zodziu rytoj svarbios rungtynes mums ir jiems, nes serijos pas abi komandas ne kazka. Pagal sudeti jie vienok geresne komanda, bet norint nekristi zemyn reikia mums laimineti namuose.

O situacija savotiska HTAFC turi 31 taska ir yra 14 vietoje, bet tarkim Rotherham, kurie yra 22 vietoje, kur krenti is lygos turi 23 taskus ir 3 rungtynemis maziau. Tai laimeje 3 is eiles jie net aplenku mus, nors aisku sitoje lygoje laimeti 3 is eiles yra ypac sudetinga. Kol kas esam 8 taskai nuo relegation zonos, bet kadangi visos zemiau esancios komandos suzaide maziau, tas skirtumas gali mygom istirpti iki 2-3 tasku.

Esame viena prasciausiu komandu gynyboje, kaip ir Leeds EPL, tik Leeds'ui kur kas geriau sekasi imusti daugiau nei varzovai kartais, nes turi keleta labai quality zaideju ir daug fizikos, o mes su ivarciais nlb draugaujame, nors is proceso atakoje zaidziame neblogai, bet iki sezono pabaigos iskrito rezultatyviausias zaidejas Josh Koroma, taip pat ataka pagerinantis playmaker'is Carel Eiting(nuoma is Ajax), DM pozicijos zaidejas - J.Hogg, kuris daug juodo darbo padarydavo gynyboje, o atakoje simple pasais ir mobilimu irgi prisidedavo prie gerbuvio, tai yra kaip yra. Hogg vienintelis, kuris gris savaites begyje po traumos. Rytoj rungtynes lyg bus per TV, tai galimai bus stream'u jeigu ka nors domina.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Watford paeme Bergkamp'o sunu iki sezono pabaigos, kuris nepraejo trail'o Arsenal u23 ir siaip yra visiskas no name'as atmetus, kad Dennis'o sunus, o jam jau 22 metai ir zaide tik kazkokiose neaiskiose sestadienio lygose Olandijoje.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Bournemouth paskutine forma 1 taskas is 15-likos galimu. Salygojo, kad ju treneris Tindale, ex ilgametis E.Howe asistentas neteko darbo. Manau, kad desninga, nes mano supratimu, tai Bournemouth'as turi geriausia ir geriausiai subalansuota sudeti.

Idomu, tai, kad pries pora dienu Woodgate'as atejo i Bournemouth First team treneriu dirbti, nes vienas Bournemouth'o asistentas isejo asistentu buti i Newcastle. Na ir snd jau is First Team pozicijos(kur esi atsakingas uz B komanda ir dirbti prie pirmos) tapo laikinuoju Bournemouth treneriu.

Woodgate'as kaip zinia praejusiais metais vos neiskrito i League One su M'boro, kad neiskristu klubas jo kaip ir neatleido, t.y. pakeite jo pozicija ir pastate treneriu Warnock'a, kuris nuo pirmos dienos spaudzia max is M'boro rezultatu prasme. Isvenge relegation + dabar yra 8-toje vietoje, kad klubui yra lubos manau.

Fanai Woodgate'o tapimui laikinuoju nlb pritaria.
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 6
Posts: 1269
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Brentfordas Watkinsa su Benrahma pardave, bet vistiek su 54 taskais 2 vietoj. Gal si sezona automatiskai praeis 1-2 uzeme vieta.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Dipsiukas wrote: 06 Feb 2021, 22:38 Brentfordas Watkinsa su Benrahma pardave, bet vistiek su 54 taskais 2 vietoj. Gal si sezona automatiskai praeis 1-2 uzeme vieta.
Paskutiniu metu geriausiai atrodo Brentford, Norwich ir Swansea pagal zaidima.

Bournemouth ant popieriaus stipriausia sudeti turi, bet nusiluse 1 taskas is 15 galimu, nueme treneri, laikinai paskyre Woodgate'a, kuris atvyko dar pries nuimant treneri dirbti asistentu ir su Bournemouth U23 (First Team Coach pareigybe). Woodgate'as pirmas laimejo, laimes daugiau galimai liks iki sezono pabaigos. Lampard risamas prie gandu, bet tipo nedomina sita pozicija jo.

Bournemouth reikia patekti i EPL, nepatekus turbut reikes issiparduoti, nebent ju savininkas Rusas numes pinigu apvalia suma.

Watford'as, Reading'as turi buti PO ir bandyti kabintis uz sansom per juos iseiti.

All in all top6 atrodo gana aiskus M'Boro ir Blackburn bandys kabintis, bet tai neatrodo ypac realu, ypac M'boro atveju, kuriu net GD tik +3. Blackburn dar dar potencialiai turi galimybes sauti gera serija ir bandyti paimti top6 vieta is kazkuriu, kurie uzgrybaus.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Ex HTAFC ir Schalke manager'is David Wagner galimai bus Bournemouth treneriu.
Last edited by The_Red_Army on 14 Feb 2021, 13:24, edited 1 time in total.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 26
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Brentfordas oficialiai paskelbė, kad baigia tą bliatstvą su klupėjimu prieš kiekvienas rungtynes

Image
User avatar
hippo
Posts in topic: 121
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Jei kam atsibodo palaikoma komanda ir ieško naujos, tai Brentfordas yra absoliuti jėga visais požiūriais.
Beje, jei šiandien bent lygiom sužaidžia su Barnsley, kyla į 1 vietą.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Geriausia Championship komanda, nors ir neturi geriausios sudeties lygoje. Berods 22 rungtynes be pralaimejimo Championship'e :whistle:

Tiesa jeigu imtu lygiasias, tai Swansea turi two match in hand ir laimeja abu galetu surinkti tasku daugiau ir kilti i pirma vieta. Swansea irgi vo :handgestures-thumbup:

Anksciau rasiau apie tragiska Cardiff forma, kur pagal sudeti i PO lygio klubas atrodo, tai pakeite treneri, kuriuo tapo Mick McCarthy sove tokia forma, kad dabar jau yra 7-toje vietoje ir tik 6 atsilieka nuo top6.

Mes savo ruostu paemem 2 taskus is paskutiniu 27 :doh: Vakar pralaimejimas vs autsaiderius Wycombe, kai pirmavome 2-0 ir turejome proga 3-0 padaryti, bet baigem 2-3 Wycombe naudai. Turim +5 nuo relegation zonos tik todel, kad pirmas ratas buvo puikus. Ir Wednesday turi runtynemis maziau tai tas +5 gali mazeti. Bet lyg minejau sezono pradzioje kad esam 17-22 vietos klubas, tai futbolas, kaip gyvenimas galiausiai pastato tave i vieta. Aisku nezaidziam taip tragiskai sios serijos nebutu stebuklas jeigu vietoje 2 tasku butume paeme bent 7 ir sitoj lygoje tai butu -2 taskai nuo 7-vietos, o ne dabartine 18-likta, kur esam ir dar yra klubu, kurie gali bus aplenkti, del game in hand.
Sekancios vs M'boro, jie 8-ti, bet ju forma 4 taskai is paskutiniu 21, arba 1 is paskutiniu 15-likos. Tai panasiai tragiski kap mes tasku rinkimo aspektu, bet visgi sudeti turi geresne, todel ir yra 8-ti, net ir su tokia forma.

Rooney tuo tarpu paeme 12 is paskutiniu 15 tasku. Geriausia 5 rungtyniu forma, po Brentford ir Swansea :madridista: Laimetu game in hand jau aplenktu ir mus. Aisku negalima atmesti, kad prie puikios formos prisideda, kad Rooney tapus manager'iu jis nusprende nebezaisti :D
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Brentford'as 0-2 namie pasikrove nuo Barnsley. Kiek anksciau minejau, kad Barnsley yra geriausia mid-table komanda mano akimis, kartu su Luton Town, kur klubai nera tiek geri, kad i PO pretenduotu, bet spaudzia max. ar arti to.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Paskutines naujienos tokios, kad mes vel pralaimejome is karta isvykoje vs M'boro. Pirmos 10 minuciu puikios ir primavome 1-0, tada likusia pirmo kelinio dali varzovai dominavo ir imuse ivarti, veliau pasidarem PK i rubine, kuri varzovai imuse. 3 uzsidirbtas PK per paskutines 3 rungtynes. Antrame kelinyje pradzioj varzovai vis dar zaide geriau, bet likus 25 minutemis, buvo vieni varta musu naudai, visgi buvo tik daug progu, kurios del vieno kliso paso nesibaigdavo kartais net smugiu, buvo ir 100% kur vartininkas trauke ar virpstas gelbejo, paskutines 10 minuciu varzovai dar 10-tyje zaide ir toliau seke dominavimas, bet pabaiga buvo 1-2 M'boro naudai, pas mus daugiau smugiu, daugiua possesion, bet 3 taskus issinese M'boro, tai musu serija dabar 2 taskai is paskutiniu 24 lygoje...

Per paskutines 8 rungtynes esame prasciausia forma turinti komanda, per paskutines 5 yra kas pralaimejo daugiau, tarkim Bristol City, kurie tikrai gera subalansuota komanda ir sakyciau ten jau treneriui svieciasi atleidimas, nes Bristol City siaip progresyvus klubas, kur kaip minejau anksciau galimai bus naujasis Brighton'as su laiku zaisiantis EPL. Rytoj namie zaisime vs Swansea, kurie priesingai yra geriausia forma rodantis klubas paskutiniu metu 16 taskus is paskutiniu 18-likos. Dar pasipilde Hourihane, pora nauju nuomu, tai vapsie eina su daina.

Apie Derby County galima uzsiimti, kurie is paskutiniu 6 rungtyniu paeme 5 pergales, visos 1 ivarcio skirtumu, paskutinese imusus 95 minute ivarti. Vienas pralaimejimas buvo Rotherham 0-3. Tiesa i serija neiskaiciavau snd pralaimetu rungtyniu Watford'ui, baige 1-2 ir 95 dar arti buvo isplesti lygiasias, ta prasme Watford'as atkentejo pabaiga.

Is tu kas dar gera forma rodo, tai QPR, jie siaip sezono pradzioje buvo klasikine gera futbola zaidzianti komanda, kuri gauna viena, kita ivarti ant kontros ir pralaimi rungtynes. Dabar per paskutines 6 rungtynes 5 pergales, pralaimejimas tik Derby County, bet nugaleta Cardiff, Watford, Blackburn, Luton, Brentford, zdz visi top10 klubai.

Milwall dar rodo gera forma. 7 rungtynes 4 pergales ir 3 lygiosios, paskutines 3 rungtynes laimetos. Jie tas klubas, kur siaip kovoja su visais ir visada, zaidzia fizini futbola, vertikalu, isnaudoja standartus, bet nera parankus niekam. Jie yra daugiausiai lygiosiomis zaidziantis klubas - 14 lygiuju. Jeigu vietoj lygiuju dazniau laimetu butu salia PO zonos.

Cardiff rodo puikia forma su Mick McCarthy 6 rungtynes 2 lygiosios ir paskutines 4 pergales.

Barnsley apie kuriuos anksciau geriau atsiliepiau laimeja 1 rungtynes in hand butu 7 vietoje.


Edit: Tik dabar apsiziurejau, kad Dean Holden Bristol City Manager'is jau atleistas po tu 5 pralaimejimu.

Kalbama, kad Bournemouth nauju treneriu gali buti Thierry Henry.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Brentford pralaimi 3 karta is eiles :whistle: pries tai gal buvo 22 rungtyniu serija lygoje be pralaimejimu ir dabar 3 is eiles, toks jau tas Championship'as. Pralaimejo vs Barnsley, QPR ir dabar vs Coventry, visos zemiau 10-tos vietos, paskutines dvi zemiau 15-liktos. Coventry snd turejo 38% possession, bet kaip suprantu valde rungtynes, laimejo 2-0, turejo daugiau smugiu ir pan. Jie zaidzia 3-4-1-2 taktika ir yra ypac pavojingi ant kontraatku, nes tie du puolejai nesileidzia, 10-tas numeris irgi visuomet pasiruoses link-up'ui ant kontru ir su daug erdves tie 3 zaidejai zydi kontrose.
User avatar
hippo
Posts in topic: 121
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Huddersfield žiūriu taip nekukliai sunešiojo Swansea. Kaip ten buvo @The_Red_Army ?
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

hippo wrote: 22 Feb 2021, 22:26 Huddersfield žiūriu taip nekukliai sunešiojo Swansea. Kaip ten buvo @The_Red_Army ?
Kaip zinia iki siu rungtyniu turejom 2 taskus per 8 paskutines rungtynes, tai buvo labai svarbios rungtynes, nes fanai jau mus atleidineja :lol:

Taip paskutines labai gerai suzaidem, netiketai gerai. Pirma kelini dominavom imusem viena, bet teisejas pakele nuosale, situacija buvo idomi, nes musu zaidejas galiausiai sudalyvaves atakoj buvo uz aikstes ribu, vienas varzovas irgi, tai pagal taisykles ant linijos, Gk ju irgi salia arba ant linijos, bet kovoje su kitu musu zaideju, varzovas padare pasa atgal ir musiskis, kaip ir neturejo gauti nuosales ir turejo pilna teise padaryti asista, bet zodziu asisto nebuvo nes neuzskaite ivarcio. Mes toliau gerai zaidem ir pasizymejom 1-0. 45 rungtyniu minute, musiskis laimi dvikova salia savo box'o 100% legaliai tarp dveju varzovu, bet teisejas skiria prazanga, nors suzaide 100% i kamuoli, ir Uk standartais no way, kad ten prazanga buvo, bet teisejas dave prazanga, geltona, o Hourihane is to FK salia box'o dar imusa ir ivarti :doh: Ir toks deja vu pareina, nes tai 3 rungtynes is eiles kai gaunam ivarti i rubine Wycombe, M'boro, Swansea ir dvi paskutines pralaimejom galiausiai 1 ivarcio skirtumu. Bet antras kelinis prasideda nesveikai gerai, 48min. 2-1, 53 min. 3-1, 56 min. 4-1, sukrenta grazus ivarciai, paskutinis isvis vysnia ant torto, varzovai 57min. atlieka 3 keitimus, pries tai po pirmo kelinio buvo atlike 2 keitimus, tai sumoje 57min. isnaudoja visus 5 keitimus ir nutinka toks dalykas, kad praejus vos minutei lygioj vietoj vienas Swansea zaidejas patiria sunkia trauma, tad jie dar prie 4-1 rezultato ir 10-tyje lieka. Tai toliau mes uzbaigiame rungtynes ramiai nepersistengdami, dar gal 2 progas turejom, o varzovai 1, bet daugiau kamuolio stumdymas vyko. Suteikiame kazkiek poilsio pagr. zaidejams pries rungtynes vs Derby County, kurios bus jau rytoj. Derby zaide diena anksciau, tai gerai, kad pavyko biski pailsinti viena, kita zaideja, nes Derby yra musu tiesioginis varzovas kovoj del islikimo. Blogai, kad vienas svarbiausiu zaideju net ir anksciau pakeistam paaiskejo, kad atsinaujino trauma, tai pgr. DM, be kurio gal nesam laimeje rungtyniu out :doh:

Po rungtyniu fanai sukure net toki meme filmuka, kad pergale isgelbejo mus nuo atleidimo :lol:


Pati rungtyniu santrauka:


Swansea siaip viena geriausiu lygos komandu, tai net pats nesuvokiu kaip cia mes juos tiek namie tiek isvykoje juos nugalejome ir tokiais rezultatais 2-1, 4-1, bet kartais taip buna, kai komanda nejaucia spaudimo, ir zaidzia pries zaidziancia futbola komanda, tai ir patiems lengviau ir paprasciau. Dabar namie visiskai pelnytai laimejom, isvykoj pirmame rate tai mums pasiseke sukrito ivarciai, nors jie progu turejo daugiau.

Rytoj svarbios su Derby County, kurie kaip minejau turejo 5 pergales per paskutines 6 rungtynes, ir visos jos buvo 1 ivarcio skirtumu, pralaimejo tik vs Rotherham 0-3 toje serijoje, o paskutinese su Watford galejo isplesti lygiasias. Zaidzia klubas tikrai gerai paskutiniu metu. Rooney zaidzia 4-2-3-1, kur vienas winger'is eina i vidu, kad tureti ten 4 zmones, zaidimas gana direct su daug 2nd balls, todel ir nori 4 zmones tureti viduje. Visa kita atrodo simple ir padeta ant zaideju individualios kokybes. Zodziu taktiskai jokiu prijomu, bet realiai ju ir nereikia. Atejas dave 3-dienius ir 7-madienius laisvus zaidejams, minetus susitarimu pasake ir sove serija tokia, kad paliko relegation zona. Mes sausi paemem vienas zaideja is Derby County, D.Holmes vadinasi, jis bus labai motyvuotas, nes siemet beveik nezaide, nors savo laiku prie Lampard paturejo puiku sezona, paskutinese vs Swansea muse 2 ivarcius. Aikstes kokybe Derby County stadione prasta. Jie labai geri ant standartiniu padeciu.

Bus matyti kaip bus turim daug traumu, dar minetas pagr. DM Hogg'as iskrito, svarbiausia ne pralaimeti rytoj, nes vienok tiesioginis oponentas ir butu labai skaudus pralaimejimas.

Kitos naujienos:

Cardiff 5 pergale is eiles.

Bournemouth treneriu iki sezono pabaigos paliko Woodgate'a, nebus nei Wagner nei Henry. Woodgate'as tai lucky'is praejusiais su M'boro vos neiskrito, kur jo ale neatleido, bet dave kitas pareigas gale, o Warnock'as peremes kluba juos be problemu isgelbejo nuo gresiancio iskritimo ir siemet varo gerai, iskart uz PO vietu. Dabar Woodgate'as gauna kluba su kuriuo galima i EPL iseiti. Geriausia sudeti turintis klubas championship'e vienok.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Zodziu pralaimeta Derby County 0-2 isvykoje, vienos prasciausiu rungtyniu sezone :roll: Aisku sociai mums starto zaideju truksta, o musu DM'as J.Hogg, tai musu komandai lyg Roy Keane, be jo labai tuscia aikstej atrodo.

Derby imuse is antros standarto fazes ir pagavo ant kontros po musu standarto. Standartuose kaip minejau stipri komanda, snd ten daug pavojaus buvo, vieno vos neisuko tiesiogiai is kampinio, musu cb istrauke nuo linijos. Pasitaiko cia tokiu ivarciu Championship'e, Wycombe turi viena, kuris League One savo laiku tokius du imuse per vienas rungtynes ir viena is FK pridejo :lol: Nuoroda zemiau:



All in all, Derby County turi tiek gerus FK taker'ius tiek gerus finisher'ius, kazkaip jauciasi, kad gana ramiai Rooney isgelbes kluba nuo relegation, kuriame buvo peremes kluba.

Tokia xG, xGC, xGD lentele kada prie progos imesiu ir cia musu lygos. Dabar kazko neisikelia.... Ten mes esame 4 blogiausia gynyba ir 7 geriausias puolimas, all in all trend'as panasus i Leeds'o EPL.

Gera naujiena po snd, kad visi tiesioginiai oponentai merke taskus, o kiti zais vs Swansea ir Brentford rytoj, tai jiems jau pats metas baigti barstyti taskus.
Post Reply