Žemesni Anglijos divizionai

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

zaidziam 343 va 343, po pirmo kelinio vs Everton 1-1 ir tai desninga. Jie geriau pradejo, bet gale brendo ivartis i ju vartus, kol 46min imusem.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Snd buvome verti daugiau vs Everton. Leidom jiems pradeti geriau ir jie turejo iniciatyva pirma pirmo kelinio puse, apturejo sansu, visgi pirma kelini uzbaigeme labai gerai ir jau sansai buvo prie Everton'o vartu kol vienas ju 46 minute tapo ivarciu. Pirma antro kelinio puse irgi pradejom geriau, kurem ir sansus kol net imusem ivarti antra identiska po standarto(siemet ant standartu mes kieti, nes pries rungtynes jauciasi, kad jeigu musim, tai po standarto), visgi teisejas, kuris pries rungtynes glebesciavosi su Everton'o zaidejai pakelia velevele ir ivarciu neiskaito, nzn ka ten izvenge, reiketu ziureti is pirmo zvilgsnio ten nieko nelegalaus nesimate. Tada Everton'o zaidejas M.Kean uz violet conduct dar gauna raudona kortele, visgi sitas momentas mums padare meskos paslauga, Everton like 10-tyje pradejo kompaktiskiau ir drausmingiau zaisti, musu treneris nusprende igyti taktini pranasuma pakeisdamas schema is 343 i 433, ant taktines lentos, tai butu buves taktinis pranasumas, bet galimai cia buvo klaida padaryta, nes visgi futbola zaidzia zmones ir ta 343 visi gerai jaute ir gal ir nereikejo nieko keisti, net jeigu varzovai liko 10-tyje, nes pakeite tema is esmes nesugebejom nei atakuoti normaliai nei apsiginti nuo bene vienintelio rimto Everton'o ispuolio, butent tokio, kur schema su 3 CB galimai butu leidusi to isvengti.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 26
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

:lol:
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Pamirsau parasyti, kad per pirmas 5 rungtynes paemem 10 tasku ir esam 4 lygoje. Paskutines rungtynes laimetos 4-0 namie vs Reading, nebuvom tiek stipresni, bet zaidem gerai ir nusipelnem laimeti, jie pasidave po 2 ivarcio. Ir siaip buvo geras momentas vs Reading zaisti, nes jie turejo traumuotu, plius prarado praejusiu metu lyderi Olise, kuris iskeliavo i Crystal Palace, klubas dar tik iesko savo kelio siam sezonui ir jeigu praejusiais turejo galimybe kabintis uz Play-off'u siemet panasu, kad ju max. mid-table komanda.

Musu 3-4-3 gerai veikia, visi CB, o turim 4 gerus CB i 3 vietas imuse po 1-2 ivarcius, ir dar buvo bent 3 ivarciai neiskaityti del minimaliu nuosaliu.

Esam 1 is 3 komandu laimejusi 3 kartus is eiles su Fulham ir WBA, kurie laimejo 4 is eiles.

Rytoj svarbios rungtynes vs Stoke, su jais turime vienodai tasku, mes 4, jie 5-ti, lenkiam tik kad GD juos. Stoke klubas, kuris panasu, kad siemet eis ant Play-off'u, mes greiciausiai mid-table klubas, bet laimek rytoj ir atsirastu daug daugiau tikejimo, kad galime kazka padaryti siemet daugiau nei mid-table pozicija. Po Stoke lauks Blackpool away ir Nottingham Forest namie, tad rytoj teigiamas rezultatas pergale arba lygiosios galimai leistu ir toliau praresti zygi be pralaimejimu, nes Blackpool kol kas 22-ti, o Forest 24-ti, aisku sitoje lygoje dauguma rungtyniu 50/50 nesvarbu pries ka zaidi, nes neturim garantuotu scorer'iu.

Tiesa praejusiais metais is National lygos nupirkas Thomas Sorba pasieme Player of the Month lygoje ir jau svajoja apie caps'a is Velso rinktines. Player of the month tai pelnytai 1 ivartis ir 4 asistai per 4 rungtynes, zaidziant wing-back'u ir keliant standartus, duok Dieve ir toliau jis tokia forma islaikytu, siaip stilius zaidejo visai idomus, siaip winger'is megstantis zaisti 1x1 uzsikirsti, smugiuoti, bet nepasimeta ir wing-back'u zaisdamas aisku ryt gal bus vienas sudetingiausiu challenge'u jam.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Vykstam is Stoke, pralaimejom 1-2, pirmi imusem po standarto antro kelinio pradzioj, bet iskart prasileidom po standarto, veliau dar own goal'a isimusem. Rungtynes siaip buvo ant lygiuju, jie daugiau possesssion, mes daugiau smugiu, logiskas rezultatas lygiose, arba galejo i abi puses butu pergale, bet taip gavosi, kad jiems si karta paejo. Kaip minejau vakar Stoke gera komanda ir siaip stipresne uz mus, bet aisku abydna, kai taskeli buvo galima paimti.

Blackpool'as pries pasitikdamas mus namie antradieni su 30% possession ir 1 smugiu on target(tiesa 8 off target) nugalejo Fulham 1-0. Taip, kad lengva tenais tikrai nebus..., aisku cia niekad lengva nebuna.

Sheffield United po pirmo 1-1 vs Peterborough snd turejo rezultata, visgi si karta laimejo 6-2 imusdami 5-kis per kelini. Si karta ju dominavimas virto ivarciais, jau nebe relegation zonoj, berods 17 ar 18-ti su -7 taskais nuo Play-off zonos, visos galimybes tenais grizti, bet jiems reikia pergaliu serijos dabar.

Coventry iskovojo 4 pergale siemet su 12 tasku yra 6-ti. Si karta namie 2-0 vs M'boro.

Pas Bournemouth'a kazkoks is akademijos Jordan Zemura (left-back'as) is Zimbaves uzdejo 2 ivarcius snd vs Barnsley.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Griztam is Blackpool. Pergale 0-3. Siaip rungtynes lygios buvo, kurias labai pakeite pirmas ivartis. Pirma kelini baigem 0-0, pas mus 70% possession pas juos 30%, pagal zaidima viskas daugiau maziau lygu, jie gal net geriau minimaliai buvo, o musu possession'as sukosi musu aikstej, tai irgi ne rodiklis. Tikrai nesijaute, kad viskas taip baigsis, bet antro kelinio pradzioje musam, veliau jie apturi du sansus, bet neimusa, ir po 5 minuciu nuo pirmo ivarcio po kampinio uzdedam antra ivarti, kiek veliau dar ir 3 ivarti ir iki 62 minutes jau buvo 3-0 ir rungtynes aiskios. Musu CB Pearson jau 3 ivarti imuse siame sezone. @hippo gal bus idomu zinoti, kad Blackpool gretose Everton'o legenda Garbutt'as buvo geriausias zaidejas. Blackpool simpatiska komanda, zaidzia 442, bet su variacija atakoj i 4222, ju dabartinis treneris labai aiskiai zino ko nori is zaideju, taktiskai komanda gerai paruosta, linkiu islikti lygoje. Smagu kad teko tokia vieta aplankyti, nes dar nuo Holloway laiku Blackpool'a labai gerai prisimenu, aisku UK visos komandos kazkiek isskirtines su savo istorija ir pan.

Su 13 tasku bent trumpam kylam i 4 vieta, -2 taskai nuo WBA, kurie pirmi ir nors snd uzdominavo Derby County, bet baige 0-0. Fulham dar zais ryt, jeigu jie laimetu taptu lyderiais ir nuo ju skirtu 3 taskai, tai zodziu esam arti lyderiu nors dar galim kristi per 2-3 vietas, jeigu kitos komandos laimes, bet vis tiek nuo lyderiu skirs 2-3 taskai.

Sekancios namie vs Nottingham Forest, jie paciam dugne su 1 tasku, ryt zaidzia 7 turo rungtynes vs M'boro, tai tasku kraiti gali pasididinti.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Kalbama, kad Derby County gaus 12 tasku bauda uz finansinius pazeidimus, is tu 12 tasku 9-nis atims siame sezone, kad reiskia, kad Derby County dabar turedami 7 taskus po 7 rungtyniu kristu i paskutine vieta ir butu su -2.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Stoke vs Barnsley dvikovoje biski susieme staff'ai:

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Rytoj namie priimam Nottingham Forest, jie teturi 1 taska. Visgi kad ir kaip paziuresi turi geresnius zaidejus nei Blackpool'as, o pirmas kelinys buvo lygus ir siaip apyliges rungtynes, kur tiesiog sukrito musu ivarciai. Priedo dar Forest nueme vyr. treneri Chris Hughton, tai atvyksta motyvuoti su nauju treneriu ir net yra nezinomybe kaip jie zais rytoj kas kiek pasunkina skautinga. Tiesa musu GK treneris is anksciau turejo to zmogaus CV, kuris dabar pereme Forest vaira, nes ju abieju agentas tas pats, o tame CV jis ten daugiau maziau aprases savo filosofijos principus, tai si bei ta turim. Aisku, viskam kam galime ruosis, tai kad Nottingham Forest mes 11 geriausiu zaideju i aikste ir eis compeat'inti, o squad'as ju kaip minejau neprastas.
ramzis
Posts in topic: 12
Posts: 1973
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

The_Red_Army wrote: 18 Sep 2021, 01:32 Rytoj namie priimam Nottingham Forest, jie teturi 1 taska. Visgi kad ir kaip paziuresi turi geresnius zaidejus nei Blackpool'as, o pirmas kelinys buvo lygus ir siaip apyliges rungtynes, kur tiesiog sukrito musu ivarciai. Priedo dar Forest nueme vyr. treneri Chris Hughton, tai atvyksta motyvuoti su nauju treneriu ir net yra nezinomybe kaip jie zais rytoj kas kiek pasunkina skautinga. Tiesa musu GK treneris is anksciau turejo to zmogaus CV, kuris dabar pereme Forest vaira, nes ju abieju agentas tas pats, o tame CV jis ten daugiau maziau aprases savo filosofijos principus, tai si bei ta turim. Aisku, viskam kam galime ruosis, tai kad Nottingham Forest mes 11 geriausiu zaideju i aikste ir eis compeat'inti, o squad'as ju kaip minejau neprastas.
Kaip Garneris sužaidė?
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Snd buvo lygios rungtynes, kurias pralaimejom 0-2. Jie geriau pradejo rungtynes ir imuse ivarti, antra pirmo kelinio puse priklause mums bet neimusem ivarcio. Per petrauka padarem keitima, kad buti agresyvesni, bet 47min. prasileidziam antra, kuri patys pasidarem/atsivezem ir nuo to momento emocija jau buvo ne kazka......jie sulindo gintis 541, mes nesugebejom atrakinti, po standartu turem 2-3 sansus, bet kai neimuse pirmo, tai ir emocijos nepakeiti ir ta su kuria galetum grizti i rungtynes. Neturim musancio striker'io, tai atrakineti low block'a nera lengva, gimdom, gimdom, ir snd neisgimdem.
ramzis wrote: 18 Sep 2021, 18:29 Kaip Garneris sužaidė?
Nieko mandro nepadare ir siaip neisskyre. Mano nuomone tai zinai nuo pradziu ir ji nepasikeite, manau su laiku bus nurasytas ir paliks max. Championship'o zaideju. Aisku kaip jis 2001, tai dar niekas nenurasineja.
User avatar
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 29
Posts: 2094
Joined: 03 Aug 2018, 17:00

Derby gavo -12 taškų nuobaudą, ir yra 9 taškais atsilikę nuo iškritimo zonos.
Po Ravelio įsigijimo pradėjau gilintis į Rooney turimą sudėtį ir situacija labai nekokia, bet sezono starte taškai renkami buvo geresniais tempais nei tą daro relegation komandos. Pora late goalų prasileido, kur jei nebūtų apsišikę, dabar turėtų 4 taškais daugiau.
Įdomiausia toje sudėtyje beabejo yra tai, kad pusė u21 komandos iš blogo gyvenimo žaidžia už pagrindinę.
Starte žaidžia :
Lee Buchanan - 19 metų LB
Max Bird - 21 metų CM
Louie Sibley - 20 metų wingeris

Nuo suolo eina :
Festy Ebosele - 19 metų RB
Dylan Williams - 17 metų LB
Jason Knight - 20 metų CM
Louie Watson - 20 metų CM
Isaac Hutchinson - 21 metų CM
Jack Stretton - 20 metų strikeris

Žinant, kad Derbis žiemą pasistiprint neturėtų, bus įdomu stebėt kaip šitiem veikėjam seksis naudotis iš dangaus nukritusiu šansu, nes iš jų tik Bird iki tol gaudavo normaliai žaidimo laiko. Galbūt @The_Red_Army kažką apie kažkurį.

P.s. CB pora yra 39 metų Jagielka ir 36 metų Curtis Davies. :madridista:
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

2020-03-05 United temoj, pries taures rungtynes vs Man United rasiau:
Derby County siaip labai gera akademija turi, lapkriti ju U23 komanda buvo apskritai geriausia Premier League 2 cempionate, dabar biski nusmuko, bet lyg savo grupej top4 laikosi, tie patys U23 taurej grupej ramiai 1 vieta uzeme, plius zaidzia Premier League International taurej, kur grupej vs Monaco, Feyenoord, Soton irgi uzeme pirma vieta ir isejo i 1/4 etapa, kur zais su paskutiniu bilietu isokusia WH komanda. Derby investuoja i jaunima ir tas matosi rezultatuose. Kodel visa tai rasau? Todel, kad ir snd jie meta i startini 4 zaidejus 2000m. ir jaunesnius. Max Bird (14caps uz Derby County/2000 metai), Jayden Bogle(65/2000), Jason Knight(21/2001) ir Louie Sibley(1/2001), pastarasis jauniausias ir labai smagaus profilio zaidejas nr. 10 numeris(nors jo pozicijoj jauciu bus Rooney ir teks zaisti 8 numeriu :roll: ), kuris gaves kamuoli i kojas nugara i vartus uz akimirkos gali apsisukti, taip apsivarydamas varzova ir ir patraukti normaliai i prieki isnaudodamas dribbling'o gebejimus, bent jau tame akademiniame lygyje labai sharp zaidejas visuomet nusitaikes i vartus. O tie kiti trys jau normaliai minuciu ir championship'e gave.
Sibley ta sezona galiausiai uzbaige su 11 rungtyniu Championship'e ir 5 ivarciais ir 5 asistais, 10 nr. aka Litmanen stiliaus, antras puolejas, nusitaikes i vartus su labai geru kicking'u.

Knight zveris, tik ji pre-season'e Rooney patkatu iskirto pasijunges treniruotes metu ir jis out 3 menesiams buvo, tai kyla nuo suolo tik del tos priezasties :whistle:
velnes wrote: 22 Sep 2021, 20:01 P.s. CB pora yra 39 metų Jagielka ir 36 metų Curtis Davies. :madridista:
Is seneliu dar musu Stearman'a paeme 34 metai, fiziskai prastesnis uz Jagielka ir Davies. Zodziu daug patirties, bet su recovery run'ais sudetinga.

Siaip taskus Derby County rinko kaip relegation zonos komanda, nes 7 taskai per 7 rungtynes = isskritimas is lygos arba buvimas ant ribos, visgi paskutines gana netiketai laimejo 2-1 vs Stoke ir tas average pasislinko i tiek su kiek isliktum lygoje. Bet dabar reikia atkovoti tuos 12 tasku, kas bus labai sudetinga :whistle:

Girdejau Reading'as turi embargo ir dar gresia bauda tarp -6 ir -9 tasku.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Taigi po pralaimetu paskutiniu rungtyniu namie vs Nottingham Forest, kur is esmes neatlaikem tais paciais zaisdami 3 rungtyniu per 8 dienas ir pralaimejom gerai buksuojanciai komandai. Dabar yra biski pavojus tapti klubu aspirinu, kaip sako Ispanai, t.y. kai susitinki gera komanda, kuri buksuoja ir sunkiai renka taskus, bet tada tu jiems suveiki kaip aspirinas ir nuo taves pradeda rinkti taskus.

Swansea butent tokia komanda, siuo metu su 7 taskais yra 20 vietoje, mes esame 7-ti su 13 tasku, tai skirtumas vos 6 taskai, o poziciju skirtumas 13. Klubas buksuoja, daug lygiom zaidzia, bet yra gera komanda su pavojingais zaidejais, nes jeigu po praejusiu metu prarado Ayew, Lowe ir pan. Paskutines rungtynes suzaide lygiom vs Luton Town isvykoje, bet tenais po pirmo kelinio 3-0 pirmavo Luton ir pirmaudami 3-0 galejo dar imusti ir 4-ta ir 5-ta ivarcius, o tada viskas baigesi 3-3 su 3 Swansea ivarciais smugiais out of the box ir islyginimu per pridetini laika.

Ju naujas treneris Russel Martin yra ex MK Dons treneris, futbolo hipsteris kokiu reta, Swansea zaidzia toki futbola, kad Pep'as su Man City nezaidzia. Turi musu ex GK Ben Hamer, kuris puikiai zaidzia kojomis ir ji naudoja build-up'e kaip CB, jam support'a duoda vidurinis CB is 343 schemos, visi kiti eina auksciau, wing-back'ai uzima winger'iu pozicijas aukstai, aukstai...minetose rungtynese vs Luton, kurios galejo baigtis 5-0 Luton naudai ir baigesi 3-3 Swansea turejo 73% kamuolio kontroles ir tai jiems iprasta si sezona. Minusai Swansea, tai dvikovos, antri kamuoliai, kontros, all in all kaip megstu sakyti gera futbola zaisti labai rizikinga, jeigu neturi geru zaideju. Zaideju jie turi idomiu ir nemazai, bet nera Man City ir lygos standartais irgi neturi geriausios sudeties, tad toks zaidimas gana rizikingas, ypac tokioje lygoje kaip Championship'as.
ramzis
Posts in topic: 12
Posts: 1973
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

The_Red_Army wrote: 25 Sep 2021, 01:17 Taigi po pralaimetu paskutiniu rungtyniu namie vs Nottingham Forest, kur is esmes neatlaikem tais paciais zaisdami 3 rungtyniu per 8 dienas ir pralaimejom gerai buksuojanciai komandai. Dabar yra biski pavojus tapti klubu aspirinu, kaip sako Ispanai, t.y. kai susitinki gera komanda, kuri buksuoja ir sunkiai renka taskus, bet tada tu jiems suveiki kaip aspirinas ir nuo taves pradeda rinkti taskus.

Swansea butent tokia komanda, siuo metu su 7 taskais yra 20 vietoje, mes esame 7-ti su 13 tasku, tai skirtumas vos 6 taskai, o poziciju skirtumas 13. Klubas buksuoja, daug lygiom zaidzia, bet yra gera komanda su pavojingais zaidejais, nes jeigu po praejusiu metu prarado Ayew, Lowe ir pan. Paskutines rungtynes suzaide lygiom vs Luton Town isvykoje, bet tenais po pirmo kelinio 3-0 pirmavo Luton ir pirmaudami 3-0 galejo dar imusti ir 4-ta ir 5-ta ivarcius, o tada viskas baigesi 3-3 su 3 Swansea ivarciais smugiais out of the box ir islyginimu per pridetini laika.

Ju naujas treneris Russel Martin yra ex MK Dons treneris, futbolo hipsteris kokiu reta, Swansea zaidzia toki futbola, kad Pep'as su Man City nezaidzia. Turi musu ex GK Ben Hamer, kuris puikiai zaidzia kojomis ir ji naudoja build-up'e kaip CB, jam support'a duoda vidurinis CB is 343 schemos, visi kiti eina auksciau, wing-back'ai uzima winger'iu pozicijas aukstai, aukstai...minetose rungtynese vs Luton, kurios galejo baigtis 5-0 Luton naudai ir baigesi 3-3 Swansea turejo 73% kamuolio kontroles ir tai jiems iprasta si sezona. Minusai Swansea, tai dvikovos, antri kamuoliai, kontros, all in all kaip megstu sakyti gera futbola zaisti labai rizikinga, jeigu neturi geru zaideju. Zaideju jie turi idomiu ir nemazai, bet nera Man City ir lygos standartais irgi neturi geriausios sudeties, tad toks zaidimas gana rizikingas, ypac tokioje lygoje kaip Championship'as.
Kaip Lairdas sužaidė?
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Pralaimejom 0-1. Rungtynes ne kazka, nieko gero nesukurem, visi smugiai pro sali ir nlb kas pavojingo, paskutines 20-30 minuciu jausmas buvo, kad jeigu lyginsime tai po kokio netyciuko po kampinio/standarto. Bet standartai snd nepaejo. Jie geriau, smugiavo panasiai kartu kaip mes tik priesingai viskas on target, pamenu viena musu GK gera save'a. Rezultatas desningas, nes galejo jie laimeti ir dviem ivarciai, o mes nebent netyciuku gale butume islygine.

Lentelej del to nekrentam, liekam 7-ti, bet dabar tik 3 taskais daugiau turim nei 17-liktas klubas Championship'e. Ir Trim maziau nei 6 vieta(play-off zona). Sesti dabar Blackburn, snd laimejo vs Cardiff 5-1. Tai atvaziuos geroj nuotaikoj pas mus, rungtynes jau antradieni vs Blacburn. Tenais Brereton Diaz imuse hat-trick'a snd.
ramzis wrote: 25 Sep 2021, 18:38 Kaip Lairdas sužaidė?
As kaip rungtyniu metu bunu susikoncentraves savo komandos zaideju analize padaryt, tai negaliu teigti, kad viska matau rungtynese kaip normalius fanas, nes fokusas nera tenais ir neziuriu rungtyniu kaip normalus zmogus. Tai kiek maciau neprisimenu nieko blogo apie Laird, dvikovose gerai, per ta krasta nieko gero nesukurem, tai sakyciau buvo 7,5/10, jeigu neutralu bala skaityti 7-nis su kuriuom pradedi rungtynes.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Uz geros valandos rungtynes namie vs Blackurn, jie turi 3 taskai daugiau ir yra 6-toje vietoje, mes 7-ti.

Ta proga galiu parodyti Blackburn 19-meti talenta Tyrhys Dolan(nr. 10):
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Vakar graziose rungtynese 3-2 iveiktas Blackburn, mes 3 kartus pirmavom, jie 2 kartus lygino. Dvi 100%-tines apturejom per pirmas 2 minutes(nzn kodel ilgoj santraukoj tik viena is ju iskirpta), ir siaip vienos geriausiu rungtyniu apskritai buvo. Blackburn turi daug kokybes zaidejuose, Brereton Diaz ir Gallagher labai geri, tas Dolan Messi like desimtas numeris, kuri minejau anksciau, daug atakuojancio potencialo, ant suolo irgi jauni, alkani, talentingi. Pakankami gerai subalansuota komanda.

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Pries FIFA break'a suzaidem isvykoje lygiom 0-0 vs Luton Town, rezultatas buvo logiskas jie turejo puikia proga pirmam kelinyje, kai pataike i stanga, mes turejom antrame dvi progas kurias sumove zaideju savanaudiskumas, nes dviem atvejais pasas buvo geresnis variantas nei smugiai is astraus kampo. Dar pora pasu nepraejo minimaliai, kur irgi kazkas galejo buti. Bet all in all logiskas rezultatas ir 1 taskas vs Luton Town isvykoje nera blogai, jie kaip zinia labai mazoje aiksteje zaidzia, ten visiskas direct futbolas visuomet, o ju komanda taip ir surinkta, kad jie namie galetu primesti savo kortas. Galima juokauti, kad Ederson'as budamas kokiu 45 vis dar gales buti antru Luton Town vartininku ir buti naudojamas tik rungtynems namie. Nes ismusinejant nuo vartu laisva smugi nuosales taisykle negalioja, tai gali iskart i box'a ant vartu kelti ir tiketis flick-on'o kas is esmes ir yra Luton Town style. Isvykoje jie kitaip zaidzia ir geresni futbola, tai kai juos skautini reikia zet arba paskutines kelias namu rungtynes arba paskutines kelias isvykos rungtynes priklausomai nuo to rungtynes bus namie ar isvykoje.

Rytoj namie zaidziame vs Hull City, jie paskutines laimejo vs M'boro 2-0, iki tol turejo 6 pralaimejimus ir 3 lygiasias. Siaip silpnesne komanda, bet zaidzia 3412 ir kontratakuoja, tad pavojingi kaip ir kitos komandos sitoj lygoj. All in all, sekancios vs Hull City namie, tada Birmingham Namie ir po poros dienu Bournemouth isvykoje, tai pirmas dvi reikia imti, Bournemouth turbut reikes compeat'inti stipriai rotuojant sudeti, nes tvarkarastis nlb palankus.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 435
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

2-0 pelnyta pergale vs Hull City, isokom i top6 ir dabar laukia Birmingham City 3-dieni namie, reikia imti ir tas. Girdejau staff'as gerai apie Chong'a kalba. Statistika jo nestebuklinga 11-lika rungtyniu ir tik 2 asistai, abu vs Luton Town, kai laimejo 0-5 kazkokiu stebuklingu budu Birmingham City. Aisku Birmingham City paskutiniu metu dauguma rungtyniu pralaimi, tai nera ko noret ir is Chong geros statistikos. Zaidzia starte ir iprastai po 90minuciu, ir yra gresme varzovu gynybai. Loan'as gali buti labai sekmingas. Beveik 1000 minuciu jau suzaides, o dar liko bene 3/4 sezono.
Post Reply