Premier League 2022/2023
- velnes
- chaliavčikas galimai prie komunizmo
- Posts in topic: 33

reyu wrote: ↑08 Aug 2022, 08:49Jakelis pasakė "Totė".Keturlapis_Dobilas wrote: ↑07 Aug 2022, 23:39
O jei rimtai, kaip jums, chebra, pirmasis EPL turas su naujais komentatoriais? Man asmeniškai Jakelis su Grudzinsku geriausiai susiklausė, bet nenuostabu, nes jie šitos patirties turi. Bladyka, ar kaip ten jis, baisu, Kvitkauskas irgi ne savo batuose, turbūt reikėtų teigti.

Manau kažkas būtų gerai referral bonuso užsidirbęs forumiuke jeigu ten egzistuotų tokie dalykai. Bet anyway, kaip ir kiti, pasiėmiau Viaplay ir džiaugiausi galimybe matyti visas EPL rungtynes, įrašų peržiūra, bet viena kas mane tiesiog sugniuždė, tai kad United - Brighton rungtynių metu, kurias žiūrėjau ne tiesiogiai, o atsilikęs kokiu pusvalandžiu, gavau ant ekrano didžiulį pop upą kaip pasibaigė rungtynės. Visus Sofascore, Google notificationus, messengerius išsijungiau ir vis tiek gavau peilį į nugarą iš paties transliuotojo. 
EDIT: Dėl komentatorių, tai United ir City rungtynes man atrodo Kvitkauskas komentavo, tai tiesiog sužavėjo kaip iš kartos į kartą nesikeičia lietuvių futbolo komentatoriai - 2/3 kalbos apie viską, tik ne apie įvykius aikštėje.

EDIT: Dėl komentatorių, tai United ir City rungtynes man atrodo Kvitkauskas komentavo, tai tiesiog sužavėjo kaip iš kartos į kartą nesikeičia lietuvių futbolo komentatoriai - 2/3 kalbos apie viską, tik ne apie įvykius aikštėje.
- Keturlapis_Dobilas
- Posts in topic: 31
Reiškias, kad tu nebuvai TV3 Sport žiūrovas, kur tikrai geras lygis buvo ir absoliučiai jokios paklaidos nebuvo. Viaplay berods yra ~17 sekundžių paklaida, tai jei labai norėtum livescore viską praneštų anksčiau.
Praėjusį sezoną piratavau Sky Sports, tai aišku komentavimo prasme yra kultūrinis šokas, bet kas liečia Viaplay, tai vakar testuota ne kartą ir bent jau Flashscore (kitų ir nenaudoju) veluoja kokiom 5-10sec, kas kaip ir minėjau labai džiugina.Keturlapis_Dobilas wrote: ↑08 Aug 2022, 12:37Reiškias, kad tu nebuvai TV3 Sport žiūrovas, kur tikrai geras lygis buvo ir absoliučiai jokios paklaidos nebuvo. Viaplay berods yra ~17 sekundžių paklaida, tai jei labai norėtum livescore viską praneštų anksčiau.
-
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 82
Tarp picu valgymo musu 43 ivarcius Championship'e ir skalbiu van Dijk'a

-
- trancendentine reiksme
Gonçalo Guedes i Wolves.
-
- trancendentine reiksme
Tai jie nieko nepraranda, tuos kurie nepritaps isnuomuos/parduos i Olympiacos ar siaip kur nors

Klubas matomai nori islikti lygoj, o jeigu ne tai bent jau buti aiskus yo-yo klubas.
EPL nuo to tik idomiau.
Mes butume training ground perstate uz pinigus, tiek pirkiniu tikrai nebutu buve. As siaip uzskaitau, kad Forest daro. Futbole yra momentas kai reikia gamble'inti, gal mes butume gamble'ine praejusia ziema ir deje pinigus uz Surridge dabar patys EPL butume.
Reikia pamineti, kad tik ka oficialiai Forest paskelbe, kad Freuler paeme is Atalantos.
West Ham seksualią komandėlę renkasi visai. Jeigu dar Emersoną iš Chelsea pasiima, visai susižiūri kaip tvirtai šešta komanda ant EPL vėjos.
Startas - Areola - Coufal Zouma Aguerd Emerson - Rice Soucek - Benrahma Fornals Bowen - Antonio
Nuo suolo turi dar Kehrer, Johnson gynybai, puolimą stiprint - Lanzini, Cornet, Scamacca.
Gali persimest ir į 5 at the back laisvai.
Startas - Areola - Coufal Zouma Aguerd Emerson - Rice Soucek - Benrahma Fornals Bowen - Antonio
Nuo suolo turi dar Kehrer, Johnson gynybai, puolimą stiprint - Lanzini, Cornet, Scamacca.
Gali persimest ir į 5 at the back laisvai.
- velnes
- chaliavčikas galimai prie komunizmo
- Posts in topic: 33
Kad ir kaip daug kas nori kneejerkint, kad WHU šiemet nebus tokie geri, Moyesas ir Evertono laikais sezonus pradėdavo iš lėto, tai dėl West Hamo panikos bangų neskleisčiau. Bet tvirta šešta komanda? haha
Gero left backo kol kas neturi. Fornals kaip starto žaidėjas labiau tiktų tvirtai 14 komandai. Antonio vis labiau vejasi metai. Squadas prasiplėtė, kas yra svarbu, nes jis buvo popieriaus plonumo. Bet apie naujokus kažką gero galima sakyt labiau avansu, žinant kad Moyesas scoutingą atlieka rimtai ir gerai žino ko jam reikia. Aguerd pagal nuopelnus neatrodo labai exciting, o Scamacca išvis rimtas kandidatas metų flopui, bandant prisimint kada EPL matė paskutinį pritapusį italą.
Vienžo iš anksto apie kažkokius tvirtumus aš irgi nekalbėčiau.
Vienžo iš anksto apie kažkokius tvirtumus aš irgi nekalbėčiau.
-
- trancendentine reiksme
Pagal mane Forest labai gerai dirba, saibu yra, jas isleidziu, nera jie kazkokie wow EPL standartais bet alkani irodyt ir uzlost EPL, algu struktura galimai bus pakankamai nuolanki, nes turbut Lingard'o algos niekas kitas negaus. Lingard kontraktas metams, kas lygu lyg nuoma uz metus dengiant visa alga. Gibbs-White biski dubliuoja Lingard pozicija, tad cia man keisciausias dalykas. Kitavertus yra 5 keitimai siemet, o Gibbs-White ju sistemoje 3412 gali zaisti per pora poziciju, tai tragedijos nera, plius visad gali isstatyti 343 jeigu puoleju truksta, bet 8/10 ar winger'iu turi.
Pirmoje ju EPL pergaleje ex musiskiai Toffolo issuko pirma ivarti, o O'brien buvo MOTM. Abu pirktiniai.
Plius dauguma tokie zaidejai, kurie iskrite is EPL nezys palikti kluba, o kitamet bandys sugrazinti atgal.
Pirmoje ju EPL pergaleje ex musiskiai Toffolo issuko pirma ivarti, o O'brien buvo MOTM. Abu pirktiniai.
Plius dauguma tokie zaidejai, kurie iskrite is EPL nezys palikti kluba, o kitamet bandys sugrazinti atgal.
Čia tamstos sekmadienio postas. Dabar jau ir "daro Nottinghamą" terminas paseno

Neturiu argumentų prieš red_army teiginius, bet šitokie veiksmai man vienareikšmiškai neteisingi. Gal ir faina dabar, bet tiesiog netvaru, nelogiška ir labai rizikinga.
Ką Forestas darys, kai išliks lygoje tarkim kokius... 3-4 metus? Kai squadas pasens ir reikės atsinaujint? Ar uždirbs jie tiek pinigų, kad atsvertų šio sezono išlaidas (FFP skaičiuoja 3 paskutinius metus)? Man irgi atrodo absoliučiai netvaru. Norėčiau sakyt, kad žmonės ten dirbantys žino geriau, bet tuos futbolo žiūrėjimo metus tiek analfabetų top klubuose matyta, kad dieve padėk.