[LFC] Žaidėjai, treneris ir personalas

User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 3
Posts: 1299
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Iš nemokančio gyntis RB į šiuolaikinį anglišką De Bruynės stiliaus RCM. Pepsis paimtų su daina pas save :naughty: :dance:

User avatar
Phect
Posts in topic: 137
Posts: 2956
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Nunezui rimtas sezonas laukia. Jei sugebės bent šiek tiek prisivyt xG realybėje, bus solidu.
Image
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18


:handgestures-thumbup:

Netikėta, bet labai smagu iš jo pusės tokie pasai. Atmetant kad Izraelio gynėjas varnas gaudė, bet vizija, perdavimo kampas ir kamuolio judėjimo dinamika super . Gal tas pasas Jotai prieš Leedsą ir nebuvo atsitiktinumas.
User avatar
Phect
Posts in topic: 137
Posts: 2956
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Tokį Eliottas vakar įsūdė, nužudydamas GER šansus eit toliau. Nors teisybės dėlei, tai patys vokiečiai visiškai nuleido rankas, nors must-win mačas jiems buvo, o ENG jau užsitikrinę patekimą.

https://streambug.io/v/6997a7
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 10
Posts: 4247
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Phect wrote: 29 Jun 2023, 10:27 Tokį Eliottas vakar įsūdė, nužudydamas GER šansus eit toliau. Nors teisybės dėlei, tai patys vokiečiai visiškai nuleido rankas, nors must-win mačas jiems buvo, o ENG jau užsitikrinę patekimą.

https://streambug.io/v/6997a7
Užmečiau akį į sudėtis, tai anglų pasirinkimas ohoho.

..tai kaip ir garantuotai pasikraus nuo portugalų.
User avatar
Phect
Posts in topic: 137
Posts: 2956
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

:handgestures-thumbup:

Image
User avatar
Phect
Posts in topic: 137
Posts: 2956
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Nelabai žiūrisi tas europos jaunimo čempionatas. Kažkaip seniau buvo geresni :think:
Bet užtat labai žiūrisi Curtisas Jonesas. Žaidžia double pivote kontroliuotojo pozicjoj. Plius minus per jį žaidimas vyksta, statistikos nenagrinėjau bet turbūt daugiausia perdavimų atlieka iš visų.
Kamuolio prilaikymas, tempo reguliavimas šitam lygmeny aukščiau kitų. Iš šalies atrodo nieko įspūdingo, bet rolė tokia kad iš esmės reikia žaisti saugiai. Vieną kitą ir rizikingą perdavimą padaro. :handgestures-thumbup:

Jei toliau išlaikys tobulėjimo tempą, duos rimtą konkurenciją starto žaidėjams.
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18


Dar apie vengrą. ;)

Szoboszlai žaidimo analizė. Išsami ir objektyvi. Parodanti ir trūkumus.
Labai jau fanai po šio transfero užsikėlė lūkesčius. Taip talentas didžiulis, medžiaga labai gera, bet dar toli gražu nuo elitinio produkto.

Minėjau šitą, bet optimizmo priduoda kad jis teoriškai atrodo labai tinkantis Kloppo futbolui. Ne tik kojas turi, bet ir pati energetika, darbo etika, mentalitetas atrodo tinkantis mūsų treneriukui. O kitavertus nelabai ir rasi tinkamesnio trenerio tokio profilio žaidėjui apdirbti. O pozicija ir rolė bus tinkamesnė ir turėtų labiau išryškinti jo privalumus.

Užsukau į kažkokius Salzburgo ir Leipzigo forumus tai neigiamų atsiliepimų nemažai, nors gal labai nereiktų kreipti dėmėsio nežinant kas ten per liaudis. Buvo ir tokių kurie racionaliau/ kritiškiau žiūrėjo į situaciją. Iš esmės patvirtindami kad apdirbamų dalykų dar labai daug bet potencialas labai didelis.
Tik va atrodo, kad antroj sezono pusėj Leipzige persilaužė ir po Marco Rose atvykimo pradėjo rodyti žaidimą pagal turimą talentą. Beje jis Szaboszlai ir atvedė į pirmą komandą ir Salzburge.
O kadangi Rose buvęs Kloppo auklėtinis tai tikrai nepakiš kiaulės savo mokytojui. :angry-nono:

Apibendrinus plika akim matosi kad talentas neeilinis. Adaptacija prie lygos gali užtrukti, bet tuo pačiu nemažai priežasčių tikėti kas atsikleis visam gražume.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 9
Posts: 4037
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Image
User avatar
KOP
Posts in topic: 26
Posts: 495
Joined: 06 Aug 2018, 20:45

Curtis Jones apturėjęs smagią sezono pabaigą sužybėjo ir U21 EURO čempionate. Susirinko tiek semi-final, tiek finalo MVP ir apskritai buvo vienas kertinių Anglų žaidėju statistiškai aplošęs mums jau gerai žinomus Thuramus ir Veigas. Neslėpsiu, kad niekada nebuvau Jones fanas. Iš serijos - savas bičas, amžinai perspektyvus, bet realios naudos klubui mažai. Lingard kaip sakant.

Anyway, demonstruojama formytė duoda vilčių, kad visgi galbūt kažkas gal ir gali iš jo gautis. Sakyčiau jaunuolio laukia įdomus ir kertinis sezonas kažką tai įrodyti.

Na ir aišku - twitterio bokštai šoka į hype traukinį ir pakūrinėja štai tokius palyginimus :madridista: :

Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

KOP wrote: 09 Jul 2023, 23:23 Curtis Jones apturėjęs smagią sezono pabaigą sužybėjo ir U21 EURO čempionate. Susirinko tiek semi-final, tiek finalo MVP ir apskritai buvo vienas kertinių Anglų žaidėju statistiškai aplošęs mums jau gerai žinomus Thuramus ir Veigas. Neslėpsiu, kad niekada nebuvau Jones fanas. Iš serijos - savas bičas, amžinai perspektyvus, bet realios naudos klubui mažai. Lingard kaip sakant.



Daug apie jį rašyta paskutiniu metu, nu bet tebunie dar vieną postą.
Sekiau aš jo žaidimą nuo akademijos laikų ir tiesa sakant ko gero tiks Sterlingas buvo ryškesnis tarp bendraamžių, čia nelendant į kokių Owen ir Fowler laikus. Tas pats Trentas akademijoj nebuvo toks išsiskiriantis lyginant su Curtisu.

Ieškant priežasčių, kodėl tas parėjimas į elitinį futbolą toks sunkus reiktų pasakyti, kad jis toks instiktų/talento žaidėjas taip sakant laisvo stiliaus žaidėjas kuriam žaidžiant akademijoj daug kas buvo leidžiama. Iš dalies gerai nebuvo slopinamas jo talentas, bet tuo pačiu atsitiko taip kad buvo palikta spraga tobulinant taktinį, intelektualinį žaidimo suvokimą. O kai teko pradėdi žaisti prieš profesionalus tai ir individualūs triukai liko tik efektingi su labai mažai produktyvumo.
Jo žaidimo stilius ir profilis irgi nelabai atitiko tai ko Kloppas norėjo/reikalavo iš saugų. Jau nekalbant apie lygį. Čia kalba eina apie 4-3-3 ir saugų linijos roles.

Pavasarį po savo gerų pasirodymų buvo paklaustas apie savo pagerėjusią formą, tai pagrindinę priežastį paminėjo jog esant traumuotam labai daug laiko praleido su trenerių štabu ir mokėsi geriau analizuoti/skaityti žaidybines situacijos.
Žodžiu vis dar sunku spėti iki kokio lygio transformuos savo turimą talentą. Du nupirkti saugai kaip ir rodo kad teoriškai turėtų prisėsti ant suolo, bet kas ten žino. Dabar yra pagavęs momentumą, yra savim pasitikiantis naglas ir konkurencijos nebijo. Po mažu virstantis į subalansuotą/ kokybišką žaidėją su išskirtiniais įgūdžiais.
Nežinia kaip bus su Mac Allister ir Szoboslai aklimatizacija prie Kloppo futbolo, vengrui ir prie lygos, tai su geros formos ir tobulėjančiu Curtisu tas procesas galimai komandai būtų lengvesnis.

Kaip žinia rnktinėj žaidė ir double pivote, kas sako kad gali būti tokių rungtynių prieš atitinkamus varžovus ir ten būti panaudotas. Nuolatos ten aišku nepažaistų trūksta dar vistik jėgos ir natūralių/ individualių įgūdžių laimėti kamuolius.
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Vakar į treniruotes grįžo pagrindinė grupė ir kaip įprasta pirmoji diena buvo skirta testavimams. Taip sakant fizinei būklei/formai įvertinti.
Po metų pertraukos žaidėjai vėl turėjo atlikti ,,lactate'' testą, kuris įvertina kokiu intensyvumu yra pasiruošęs dirbti atletas. Klubo/fanų viduje šis testas jau vadinamas Milneriu vardu. :clap:

Taigi Salah po Milnerio pasitraukimo pasirodė geriausiai. Nieko nuostabaus žinant kokį atletizmo lygį jis yra pasiekęs ir apskritai žinant jo atsidavimą treniruotėms.
Szoboszlai savo grupėje irgi visus padėjo į vietą. Tai su intensyvumu/ištverme bėgiojant problemų neturėtų kilti. Liks tik aklimatizuotis prie lygos intensyvumo/fiziškumo kurį gaus iš varžovų.
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18



Uch vien žiūrint į Fabinijaus akis šiurpas eina. :romance-hearteyes: Su kokiu užsidegimu ir aistra jis tą mačą atžaidė. Suvalgė visom prasmėm tą vakarą ,,barsukus''.
Nežinia ar būtų atsigavęs ir grįžęs į buvusį lygį, greičiausiai ne, bet savo pike turbūt geriausias atraminis žaidęs už klubą Premier lygos eroje.
klounz
Posts in topic: 1
Posts: 464
Joined: 10 Aug 2018, 13:16

Ne mascherano?
User avatar
Phect
Posts in topic: 137
Posts: 2956
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

klounz wrote: 16 Jul 2023, 20:24Ne mascherano?
Ne Mascherano. Mascherano savo piką pasiekė Barcoje.
Joske
Posts in topic: 2
Posts: 215
Joined: 10 Aug 2018, 14:14

Macherano Barcoje iš esmės nežaidė DM
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18



Doak drasko akis vyresniems treniruotėse. Talento tai pas jį sočiai, įdomu bus stebėti progresą. Tik va ar nepakiš toks kūno sudėjimas pereinant į vyrų/elitinį futbolą. Skirtingai nuo Ellioto nors jis mažas bet kresnas ir jėgos turi. Tokiu pitbulio stilium jis jaunimo futbole per visus ėjo, kas savaime suprantama tokiam lygmeny taip žaisti ne visada pavyks.

Bet Kloppas ne vieną jaunuolį nušlifavęs savo karjeroj, tai žinos ties kokiom vietom vaikinui reikia padirbėti.
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Žodžiu situacija su saugų grandim šiai dienai tokia.
Fabinho ir klubas derina paskutines detales dėl žaidėjo perėjimo pas arabus. Hendersonas su komanda pluša treniruočių stovykloj. Bet tikriausiai laiko klausimas kada paliks klubą, nors kas ten žino.

Iki tos nesąmonės atrodė kad yra nepamainomas ekipos veidas ir emocinis rūbinės lyderis prie visa to dar duosiantis naudos aikštėje. Su mažesniu minučių skaičium ir šviežiom kojom būtų pats tas išgauti iš jo maksimalią naudą. Bet kažkaip linkstu prie to kad po tokio apsišikimo, gal netgi bus geriau be jo čia. Užglaistyt gal ir įmanoma, bet kvapas liks. O ir pats Kloppas tokių dalykų labai nemėgsta.

Thiago ir Bajcetic vis dar reabilitacijos/individualių treniruočių rėžime ir atrodo kad nebus pasiruošę sezono startui. Labai negerai tai realiai šiai dienai mes be DM sezono startui.

Jones su Elliott turėtų prie komandos prisijungti šios savaitės eigoje. Ir iš dabartinės perspektyvos labai panašu kad Jones į sezoną gali išeiti kaip nr. 6. :roll: :madridista:
Yra ir pliusų ir minusų. Pagerinęs jis stipriai savo gynybą, bet viena yra kamuolius perimti aukščiau aikštėje kita uždarinėti erdves ir pasaugoti komandos narius. Natūralių instiktų laimėti kamuolius irgi nelabai kokius turi, o ir jėgos trūksta. Tiesa jaunimo čempionate žaisdamas ,,double pivote'' labai geras buvo.
Kas teiktų optimizmo jei vis gi nutiktų tokia situacija, kad palengvintų komandos įžaidinėjimą nuo vartų. Pasitikintis su labai gera kamuolio kontrole žaidėjas yra geras priešnuodis prieš varžovų presingą.
Bet patys suprantam kad čia tik trumpalaikis problemos sprendimo būdas.

Treniruočių stovykloj yra ir Hogan su Schmadtke tai veiksmo turėtų būti artimiausiom dienom. Natūralu nes sprendžiamų klausimų apstu.
Romarijas
Posts in topic: 88
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Calvin Ramsay nuoma metams į Prestoną. Ech nenusisekė pirmieji metai jam pas mus. Didžiąją sezono dalį buvo traumuotas.
O šiaip tai jis toks įdomus jaunuolis- techniškas krašto gynėjas. Nors pats buvo minėjęs kad jam gal netgi priimtimėsnė saugo pozicija, lyg jaunimo komandoj Aberdeen ten ir žaidė. O savo pirmais metais vyrų futbole 21/22 sezone laimėjo metų jauno žaidėjo apdovanojimą.

Žiūrėsim ar progresuos championshipe su sąlyga kad bus sveikas ir gaus žaisti. Gero sezono atveju kitamęt galėtų grįžti į komandą ir būti Trento dubleriu. Pagal profilį tai jis man panašiausias į Arnoldą.
Post Reply