[CFC] Transferų naujienos ir gandai

enjoy
Posts in topic: 151
Posts: 1389
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Pats langas beprecendentis, išleidom rekordinę sumą, bet iš pardavimų gauta 264, tai minusas tik 200 mln. Pridėjus Livramento ir būsimus Hall pinigus, situacija dar geresnė.

Patį langą irgi organas žino, kaip vertinti. Geri pinigai turbūt tik už Mount ir Havertz gauti, so so už Kovacic. Pulisic, RLC, CHO ir Ziyech paleisti pigiai arba labai pigiai. Tiesa, yra ten visur dar daug visokių bonusų ir sell on, nu bet čia kaip pasiseks. Dar krūva dykai išėjo ar šiaip su minusu. Kepos ir Lukaku klausimai grįš kitą vasarą.

Su atėjimais tikrai geras biznis turbūt tik su Jackson kol kas atrodo. Kiti atėjimai arba labai brangūs, arba brangūs ir velniai žino, kam reikalingi. Nkunku ir Gusto gerai, bet ne šios vasaros jie darbas.

Žiūrint paskutinius du langus, tai pakeista praktiškai visa komanda, atlyginimų eilutė kokiu trečdaliu sumažinta ir atjauninta. Esam ryškiai jauniausia komanda lygoj (23,1 m), toliau Burnley 24,3 m. ir Arsenal 25,2 m.

Jei žiūrėt ir lygint tiesiogines pamainas, tai net ne visur šiai dienai upgrade atrodo 12 lygos komandai:
Sanchez - Kepa,
Petrovic - Mendy,
Gusto - Azpi,
Badiashile - Sarr,
Colwill - Koulibaly,
Disasi - Chalobah,
Enzo - Jorginho,
Caicedo - Kante,
Lavia - Kovacic,
Ugochukwu - Zakaria,
Chukwuemeka - RLC,
Mudryk - Pulisic,
Madueke - Ziyech,
Palmer - Felix,
Nkunku - Mount,
Jackson - Havertz,
Washington - Auba.

Bet ant popieriaus daug sveikesnė ir geriau subalansuota komanda atrodom. Dėl jaunystės tikrai struglinsim šį sezoną, bet lubos labai aukštai.
User avatar
MariusN
Posts in topic: 2
Posts: 105
Joined: 10 Aug 2022, 14:08
Location: Vilnius

Atrodo, kad svarbiausia pats procesas pirkt-parduot, atleist-idarbint. Visiskai neispudinga sudetis, po tokiu dideliu perversmu..
enjoy
Posts in topic: 151
Posts: 1389
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kaip Pochettino sakė, jis sutinka dabar aukotis, bet tuo pačiu tikisi, kad bus čia ir po kelių sezonų, kai šita komanda subręs pergalėms.

Image

Startas, be kelių klaustukų man labai patinka ir nelabai ką prikiši ar patobulinsi. Tie klaustukai tai GK ir trečias atakuojantis saugas šalia Nkunku ir Sterling, bet kad bent vienas iš Mudryk, Chukwuemekos, Palmer ir Madueke išaus - šansai labai dideli. Dar nedidelės dvėjonės ties Jackson kabo, ar ir toliau puikiai žais, ar žais ne tik puikiai, bet ir įvarčius pradės mušt.

Bet jei vėl/toliau traumos pjaus, tai gali vėl labai blogai būt, nes suolas labai jaunas ir nepatikrintas. O traumas mes mėgstam, jau dabar 9/10 žaidėjų yra traumuoti arba unfit.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 7
Posts: 1955
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

enjoy wrote: 20 Jun 2023, 14:23
T-Wolves wrote: 20 Jun 2023, 13:50 Tai tau atrodo ok ir ne kiek ne fishy, kad PIF, kurie ownina tuos 4 Saudo Arabijos klubus didžiausius, tuo pačiu yra vienas iš Clearlake Capital investuotojų, kurie yra vieni iš didžiausių Chelsea savininkų, susipirks visą deadwoodą iš mėlynųjų ne rinkos sąlygomis?
Dafiga ten tų investuotojų. Koks ten jų tas procentas gal kažkur teko matyt?

Kante už dyką išeina. Už Lukaku, Mendy, Ziyech, Koulibaly ir Auba arabai pasiūlė 100 mln. svarų. Čia labai išpūsta kaina? Lukaku nesutiko, tai dabar atskirai ant prekystalio visi. Už Koulibaly siūlo ~25 mln., Auba - 6 mln. Tai čia tiek ir iš Europos klubų prašo, kad bent ant nulio išeitų amortizaciją nurašyt.

Visą šitą nesamonę Ronaldo su savo pėrėjimu užsuko, o arabai pamatę, kiek dėmesio tas sulaukė nusprendė pažaist milijardais. Ar čia tie šimtai milijonų Ronaldo ir Benzemai irgi slapta plano dalis, kaip padėt Chelsea balasto atsikratyt? :lol:

Čia Chelsea tiesiog pasisekė, kad turėjo ką pasiūlyt, kai atsirado paklausa. Visokie Jorge Mendes bajeriai man daug labiau shady.
Chelsea executives hosted representatives from Saudi state airline Riyadh Air and pitched a potential front-of-shirt sponsorship deal as the club continue talks with a number of companies to grow their commercial revenue.

Riyadh Air, which already sponsors Atletico Madrid, is owned by Saudi Arabia’s Public Investment Fund (PIF), the majority owner of Newcastle United. The Crown Scholes Mohammed bin Salman announced the formation of the new airline in March, which has still not flown a plane and does not plan to do so until 2025.


:lol:
Post Reply