[EFC] Transferų naujienos ir gandai

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 77
Posts: 4024
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Kad uzjudes Sporting'e Gyokeres ir jie atgaus babkes minimum dvigubai buvo zvaigzdese parasyta, kaip ir Brereton atveju nebuvo garantijos, kad Villarreal uzjudes, nes La Liga kitas zveris, plius Brereton toks AML/FC, Gyokeres tikras puolejas, kuris gali kazkiek nueiti i abu krastus.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Apie transfer langą daug plėstis neverta, bet pagrindinius punktus išdėstysiu.

Pardavimų greičiausiai nebus, nebent kažkokie kosmonautai atskristų su kosminiais pasiūlymais. Už normalią kainą nieko neparduos. O jei nebus pardavimų, nebus ir pirkinių. Lieka laisvi agentai ir nuomos.

Nežinau ar turi pagrindo kalbos apie atsisveikinimą su Danjuma, ypač po McNeilo traumos. O ir be traumos jam reikėtų įpėdinio. Kažkaip nerealistiškai atrodo. Jei trauma rimta, tai net su Danjuma reikėtų dar vieno wingerio.

Žiūrint į sudėtį plonai atrodo ir vidurys, kuris dėl Ganos išvykimo į safarį dar labiau suplonėjo.


Ta proga, palei Romano Evertonas prisijungė prie norinčių iš United išsinuomot Hannibalą. O palei Guardian galimybės atseit 50-50 su Sevilla. Jam pačiam čia gal ir patogiausias variantas, net iš namų nereikėtų keltis, galėtų su Chermiti toliau kartu žaist lego, ar ką ten vaikai šiais laikais veikia. Klausimų kiltų tik dėl žaidimo laiko. Bet žiūrint iš MU perspektyvos, tai jei korumpuoti dalbajobai pavyzdžiui netyčia grąžintų atimtus taškus, tai ar bus didelis noras rivalsams skolint savo žaidėją.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

o pažiūrėjus aukščiau, į tai kas buvo rašyta apie Gyokeres, tai man labiau pikta ne dėl jo, o dėl Kudus. Tiek nedaug trūko, bet čia priėjo Ten Hagas ir nusipirko Antony, nors visiems išskyrus jį patį buvo aišku, kad kosminius pinigus nuleido į unitazą.

Ajaxas nenorėjo prarast 2 atakos žaidėjų ir Kuduso transferas žlugo, ko pasėkoje Bald Fraud ne tik sau problemų prisidarė, bet ir Evertonui pašiukšlino :handgestures-salute:
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54



:think: Ploninama popieriaus plonumo sudėtis?

Beje Mejbri turbūt jau garantuotai nebus, dėl ko nei šilta nei šalta. Bet dėl šito Danjuma privataus skrydžio biški šalta, jei jis aišku ne grybaut skrenda, likus porai dienų iki rungtynių. Nes komandoj liktų 2 sveiki wingeriai, iš kurių vienas net nelabai PL lygį tempiantis vaikas.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Danjuma skrido grybaut, bet turbūt norėtų ir visam laikui išskrist, nes Dyche jį visiškai ignoruoja.

Tuo tarpu Aibėje:


Greičiausiai tokie approachai nepavirs niekuo, bet jei arabai pasiūlytų didelius pinigus, būtų nemažas galvosūkis.

Iš vienos pusės nesąmonė pardavinėt galimai svarbiausią žaidėją ir top scorerį, kai kiti komandos žaidėjai beveik nemuša, kai gręsia antras taškų atėmimas ir kai supranti, kad relegationas kainuotų daug daugiau, negu pinigai gauti už Doucoure.
Iš kitos pusės, kai taip reikia skaičiuot kiekvieną kapeiką, būtų puiki ir galimai paskutinė proga uždirbt iš 30+ žaidėjo, gyvenančio iš fizikos ir gaunančio vos ne didžiausią algą.

Bet kaip minėjau, tokie svarstymai turbūt tik teoriniai. Niekas nepardavinės mylimiausio Dyche žaidėjo, kai pamainai surast liko 10 dienų ir net neaišku kas komandos savininkas.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 9
Posts: 3214
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Kalbant apie Danjuma, tai čia kokie šancai, kad jis iki mėnesio pabaigos paliks Evertoną? Ar nepaliks, jei neras pamainos? Nes pirkt Evertonas negali, bet jei Danjuma ir prie dabartinės situacijos žaisti negauna, tai koks tolkas laikyt nusiminusi futbolistą..
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Luigi wrote: 22 Jan 2024, 20:26 Kalbant apie Danjuma, tai čia kokie šancai, kad jis iki mėnesio pabaigos paliks Evertoną? Ar nepaliks, jei neras pamainos? Nes pirkt Evertonas negali, bet jei Danjuma ir prie dabartinės situacijos žaisti negauna, tai koks tolkas laikyt nusiminusi futbolistą..
:confusion-shrug:
Sveikas protas sakytų, kad jei pamainos nebus, tai nepaliks, nes tiesiog matematiškai neužteks žaidėjų.
O apie jokią pamainą rimtesniuose šaltiniuose nesigirdi. O ir sunku įsivaizduot kad rastų ant nuomos kažką bent panašaus lygio.

Bet kadangi gerb. treneris labai nemėgsta Danjuma ir šiaip visada remiasi kokia 13 žaidėjų, tai gal paleis jį ir be pamainos ir vėl darys iš savo jaunystės laikų korešo Youngo wingerį. Sunku kažką pakomentuot, nes nesuprantu aš jo smegenų vingių.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Išsamus transferų lango sąvadas:

IN: niekas
OUT: ir niekas, tik Holgate įvykdė promotioną. Nutraukta jo nuoma Southamptone ir pasirašyta nuomos sutartis su Sheffield United, tokiu būdu sustiprinant varžovus kovoje dėl išlikimo.

Rimtai kalbant, klausimas ar sustiprino ir turbūt vis dėl to ne varžovus, nebent dar 20 taškų atims (bet tada jau ar taip ar taip pofik).
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Nežinau ar verta šitą temą judint, nes kol Moshiri kartu su EPL bando lėta mirtim numarint Evertoną, apie jokius pirkimus iš viso kalbos negali būt.

O bet kai ką paminėt gal ir verta.
Kontraktai baigiasi šią vasarą:
Coleman, Gana, Alli, Gomes, Young. Taip pat Danjuma ir Harrisono nuomos.

Su Dele viskas aišku, visiškas nesusipratimas ir algos mokėjimas bus baigtas.
Su Colemanu ir Gana tikiuosi dar metams pratęs.
Su Youngu normaliom aplinkybėm norėčiau kad nepratęstų, bet kadangi aplinkybės nenormalios, turbūt geriau pratęst. Nes į jo vietą reikėtų kažką pirkt (už ką?) arba nuomot. Nu jei surastų koke 20 metų jaunesnį ir geresnį žaidėją, tai kodėl ne, bet kažin ar ras.
Gomesą irgi pasilikčiau, jei trigubai susimažintų algą. Tai gal net nėra nerealu, nes kitur jam daugiau irgi nemokės.

Danjuma aišku bus išsiųstas, nes Dyche jo nekenčia.
Harrisoną Dyche myli, bet labai tikiuosi, kad jo neišpirkinės. Turbūt ir neišpirkinės, nes išpirkai reikia pinigų.
Variantas būtų nebent nuomos pratęsimas, bet kam Leedsui to reikėtų?

Dar lieka klausimas dėl DCL, kuris įžengs į paskutinius kontrakto metus. Tai arba parduot arba pratęst. Čia klausimas. Kaina kritus, už gautus pinigus nieko gero negausi. Prisirišt ilgalaikiu kontraktu amžiną ligonį klubui esančiam tokioj situacijoj irgi ne svajonė. Aš tai gal visgi bandyčiau pratęst kontraktą.

Toliau lieka malkos, kuriom reikėtų atsikratyt, bet kurių turbūt niekas nepirks - Holgate, Keane, Godfrey.

Nu ir reikės parduot kažką iš assetų, kad vėl nebūtų taškų dedukcijų. Assetai faktiškai yra 3: Pickford, Branthwaite, Onana.
Pagal rožinį scenarijų užtektų parduot vieną. Tokiu atveju neabejotinai ant lentynos turėtų eit Onana, kuris yra lengviausiai pakeičiamas.
Likusių abiejų būtų labai gaila. Pickfordas su neišvengiamai artėjančia Colemano karjeros pabaiga lieka vienintelis "tikras" Evertono žaidėjas (nu gal dar DCL), turintis didelį ryšį su visa aplinka, fanais ir kažkodėl mylintis šitą nesusipratimą pavadinimu Everton FC.
Branthwaite kažkada bus brangiausias pasaulio gynėjas ir žais Madrido Reale, labai norėtųsi dar sezoną juo pasidžiaugt ir galimai paaugint kainą.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

hippo wrote: 09 May 2024, 12:39 Su Colemanu ir Gana tikiuosi dar metams pratęs.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 206
Posts: 785
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Jeigu reikės parduoti 2, po Onanos, manau,eis DCL. Nors kaina pakritusi ir horizonte paskutinieji kontrakto metai, klubui šiemet teks sumokėti pinigus už Beto, be to, dar už apvalią sumą nupirktas Čermitis, kuriam reikės daugiau žaidimo laiko.
Trys puolėjai Evertonui pasidarė neįkandama prabanga.
User avatar
hippo
Posts in topic: 671
Posts: 4326
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

flasher1 wrote: Yesterday, 15:17 Jeigu reikės parduoti 2, po Onanos, manau,eis DCL. Nors kaina pakritusi ir horizonte paskutinieji kontrakto metai, klubui šiemet teks sumokėti pinigus už Beto, be to, dar už apvalią sumą nupirktas Čermitis, kuriam reikės daugiau žaidimo laiko.
Trys puolėjai Evertonui pasidarė neįkandama prabanga.
Tiesa, bet DCL jau sunku priskirt prie brangių prekių. Nebelabai jaunuolis su paskutiniais kontrakto metais ir švelniai tariant nekokia traumų istorija, reguliariai mušdavęs dar Carlo laikais. Kažin ar pinigai už jį kažką labai gelbėtų. Nu gal kaip priedas prie didesnio pardavimo.
Post Reply