[ASSE] Transferai

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4474
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Oficialu: Mahmoud Bentayg ASSE žaidėjas.
23 metų kairio krašto gynėjas iš Maroko atvyksta iš legendinio Raja Casablanca klubo. Atvyksta aktyvavus €600k išpirka. Kontraktas iki 2026. Žaidėjas į Nkounkou poziciją. Profiliu gana panašus. Atakuoti linkęs, kairiakojis, gerai crossina, mėgsta žaisti 1vs1. Nėra kiauras gynyboj, bet čia nėra didžiausia stiprybė. Karštokas žaidėjas, būna bėdų su koncentracija. Adaptacijos rizika irgi išlieka. Pliusas, kad žino, ką reiškia žaisti prie labai karštų gerbėjų.

Ūgis: 181
Numeris: 13

Veiksmo tikėtina dar bus. Tas pats Nkounkou klausimas, reikia dar saugo būtinai. Perrin irgi minėjo, kad kai kurie žaidėjai kol kas nuvilia ir tai verčia galvoti apie papildymus.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4474
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Saga pagaliau baigėsi. Prancūziški šaltiniai teigia, kad suma €10,5-11m įskaitant bonusus, kurie nėra itin sunkiai pasiekiami. Taip pat įsitraukėme % nuo ateities pardavimo. 30% nuo pelno, tai apie €2.5m, papildys Everton kišenę.
Išlaukėm ir strikinom turbūt geriausią įmanomą deal'ą. Eintracht visgi sumokėjo, kiek prašom. Manau, kad visi turėtų būti laimingi. Pusė metų, kurie buvo labai exciting. Tiesiog tobulai lipo Batlles taktikoj su wing-back'ais. Momentais atrodė, kaip apskritai geriausias žaidėjas lygoje. Frankfurtas žaidžia su wing-back'ais, tai jei tobulės toliau, gali tikrai labai solidus žaidėjas gautis.

Tarp kitų išvykimų, atakuojantys žaidėjai, Yanis Lhery ir Mathys Saban, iškeliavo į atitinkamai FC Progrès Niederkorn ir Union Titus Pétange Liuksemburge. Sausa nuoma. Įdomūs pasirinkimai klubų. Du jauni žaidėjai, kuriems jau reikia kabintis į vyrų futbolą. Galbūt tai yra geriau nei trečias Prancūzų divizionas.


Oficialu: Florian Tardieu ASSE žaidėjas.
31 metų saugas padėjo parašą ant sutarties iki 2025 su opcija dar metams. Žaidėjas puikiai pažįstamas Batlles, kurio Troyes lyderiu ir kapitonu jis buvo. 20/21 sezone pelnęs 6 įvarčius, padėjo Troyes sugrįžti į Ligue 1 ir buvo išrinktas į sezono komandą. Atraminis saugas, gal net labiau deep-lying playmakeris. Visai karjera iš esmės prabėgo Ligue 2 už Istres, Sochaux ir Troyes. Paskutiniai du sezonai Ligue 1, kur jis žaidė daug, kol praėjusį sezoną nenutraukė sezono achilo trauma. Troyes atpalaidavo nuo likusio kontrakto ir prisijungė Tardieu nemokamai.
Nėra super exciting pasirašymas, bet žaidėjas įrodęs, kad šitame lygyje gali būti prie geriausių. Įdomu, koks jis bus po traumos.

Ūgis: 181cm.
Numeris: 5

Tuo tarpu tai yra paskutinis mūsų naujokas. Na, kažkiek nuvilia, nes į puolimo liniją, į Krasso poziciją, žaidėjas taip ir neatvyko. Langui užsibaigus, reikės detaliau paanalizuot, kas įvyko.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4474
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Oficialu: Irvin Cardona atkeliauja nuomos pagrindais iki sezono pabaigos be išpirkimo galimybės.
26 metų puolėjas puikiai pažįstamas Dall’Oglio, su kuriuo praleido du metus Brest ir sužaidė geriausius savo sezonus Ligue 1 (6+3 ir 8+2). Įdomaus profilio žaidėjas, kuris iš esmės gali visoje puolimo linijoje žaist, bet geriausiai jaučiasi, jei šalia dar klasikinis puolėjas juda. Karjerą pradėjo Monaco, kur su Mbappe laimėjo 2016 Coupe Gambadella. Vėliau sekė pora sėkmingų metų Belgijoje. Didžiausias trūkumas, kad nuo persikėlimo į Augsburg, praėjusio sezono viduryje, praktiškai nefigūravo aikštėje Bundesligoje. Ir ne dėl traumų. Užtruks, kol įsivažiuos į formą. Be trenerio čia suras ir buvusius komandos draugus Larsonneur ir Charbonnier.

Ūgis: 185cm
Numeris: 11

Kadangi Sissoko išlekia į AFCON, o Wadji dar tik dabar grįžta į treniruotes, puolėjo greit labai reikėjo. Tikiuosi ties čia neužmigsime.

https://youtu.be/a-zMHAdCMGY?si=lcY3ffPmW5XuHhB5
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4474
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Yvann Macon sugrįžo į komandą. Toks netikėtas posūkis. Buvo išnuomotas šį sezoną į Maccabi Tel Aviv, ten žaidė daug, kol neprasidėjo karas. Nuo spalio nesužaidė nieko. Su juo bėda ta, kad negrąžiai labai išsiskyrė su fanais, kai praėjusį sezoną išnuomojom į Paris FC po klaikaus sezono starto. Niekas čia jo nelaukė ir nenorėjo matyt grįžtančio, bet Olivier Dall'Oglio įvertino, kad trūksta tokio žaidėjo komandoje, kuris gali dengt abu gynybos kraštus ir davė jam šansą sužaisti draugiškose su Grenoble. Pats Macon atsiprašė visų, bet įtariu, kad reikės kur kas daugiau, kad būtų normaliai priimtas.

Užstrigom su pasirašymais, bet gandų netrūksta. Kalbama, kad stipriai pažengusios derybos su Augsburg priklausančiu jaunu krašto puolėju Nathanael Mbuku. Prieš 1.5 metų tikrai perspektyviai atrodė Reims, bet per 1.5 metų Bundesliga nesužaidė beveik nieko. Bandytume gaivint bičo karjera. Ne itin džiugina, nes čia ir dabar žaidėjo reikia. Pliusas, kad greitas ir gali žaisti 1x1. Būtent tokio profilio ir tokios pozicijos žaidėjo reikia.

Išvykimų fronte veiksmo irgi yra. Gaetan Charbonnier, kuris realiai 4 opcija į ST poziciją dabar, išjudėti turėtų į Bastia. Klaikiai nepavykęs kontrakto pratęsimas gavosi. Po tos traumos nieko neliko, tik didelė alga ir nelengvas charakteris. Atsisakyti norėtume ir Thomas Monconduit paslaugų, kuris kalbasi su Valenciennes. Taip pat ir atsarginio keeperio Mathieu Dreyer bei šį sezoną visišku šėšeliu virtusio Victor Lobry.

Aimen Moueffek, kuris visai svarbus žaidėjas ir akademijos auklėtinis, kontraktas baigiasi 2024m. Kadangi niekaip nepavyksta susitarti dėl naujos sutarties, galimas ir jo išvykimas sausio mėn.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4474
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Oficialu dėl Charbonnier į Bastia. Turėjo vieną gerą mėnesį ir viskas. Taip pat oficialu ir dėl Victor Lobry. Buvo dėta tikrai daug vilčių, praėjusį sezoną žaidė pakankamai nemažai, bet šį sezoną visišku žaidėju nuo suolo pavirto. Sakyčiau nesugebėjom atrast geriausios pozicijos Lobry. Kažkiek per lėtas krašte, kažkiek per mažai fiziškas viduryje. Nutraukėm apibusiu susitarimu kontraktą ir pasirašė Lobry su Guingamp. Dallo'Oglio sakė Charbo ir Lobry visada buvo tikri profesionalai. Sėkmės jiems. Į šitą poziciją kažin ar kažką ieškosim, yra pakankamai žaidėjų + akademijos talentas Amougou.


Oficialu: Nathanael Mbuku išsinuomotas iki sezono pabaigos be išpirkimo galimybės.
Dar vienas žaidėjas į ataką. Mbuku atvyksta iš Augsburg, kur 21 metų žaidėjas praleido nelengvus metus be futbolo su 3 pasirodymais Bundesliga. Traumų nebuvo. Prancūzijoje užaugintas Reims, pas kuriuos 2 sezonus po 30 rungtynių Ligue 1 sužaidė prieš išvykstant į Vokietiją. Kaip ir Cardona, tam tikras karjeros gaivinimas vyks. Blogai, kad abiem atvejais nėra išpirkimo galimybės. Žaidėjas nuo U16 iki pat U23 Prancūzijos rinktines atstovavęs. Per karjerą daugiausiai sužaidęs LW, bet matau, kad ir RW ir AM ir ST ir SS sužaidęs. Panašu, kad taip iki galo savęs ir netradęs. Mėgsta driblingą, žaidimą 1vs1, techniškas žaidėjas, kuris negali pasigirti išskirtinėmis greičio savybėmis. Atvyksta į reikalingą poziciją, bet turint omenyje, kad tik Diarra trauma paskatino paspartinti perėjimą, o treneris norėjo kiek kitokio profilio žaidėjo, kol kas lieku atsargus.

Ūgis: 170cm
Numeris: 10

Tuo tarpu minėtas Stephane Diarra draugiškose su Grenoble nusitraukė ACL ir grįš atgal į Lorient. Dar vienas tragiškas vasaros pasirašymas. Jokios realios naudos Diarra neatnešė. Dall'Oglio pakalbėjo, kad ieškomas dar vienas žaidėjas į puolimą. Belieka palinkėt sėkmės.
Yra gandų, kad ankstyvame svarstymo lygmenyje yra Pape Abou Cisse susigrąžinimo galimybė. Bičas irgi išgyvenas sunkius laikus 1,5 metų, dabar Turkijoje. Tą pusę sezono, kai žaidė ASSE, tai buvo geriausias komandos CB Ligue 1. Dabar nesu tikras ar tikrai yra reikalingas.
Post Reply