[EFC] Transferų naujienos ir gandai

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 77
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Kad uzjudes Sporting'e Gyokeres ir jie atgaus babkes minimum dvigubai buvo zvaigzdese parasyta, kaip ir Brereton atveju nebuvo garantijos, kad Villarreal uzjudes, nes La Liga kitas zveris, plius Brereton toks AML/FC, Gyokeres tikras puolejas, kuris gali kazkiek nueiti i abu krastus.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Apie transfer langą daug plėstis neverta, bet pagrindinius punktus išdėstysiu.

Pardavimų greičiausiai nebus, nebent kažkokie kosmonautai atskristų su kosminiais pasiūlymais. Už normalią kainą nieko neparduos. O jei nebus pardavimų, nebus ir pirkinių. Lieka laisvi agentai ir nuomos.

Nežinau ar turi pagrindo kalbos apie atsisveikinimą su Danjuma, ypač po McNeilo traumos. O ir be traumos jam reikėtų įpėdinio. Kažkaip nerealistiškai atrodo. Jei trauma rimta, tai net su Danjuma reikėtų dar vieno wingerio.

Žiūrint į sudėtį plonai atrodo ir vidurys, kuris dėl Ganos išvykimo į safarį dar labiau suplonėjo.


Ta proga, palei Romano Evertonas prisijungė prie norinčių iš United išsinuomot Hannibalą. O palei Guardian galimybės atseit 50-50 su Sevilla. Jam pačiam čia gal ir patogiausias variantas, net iš namų nereikėtų keltis, galėtų su Chermiti toliau kartu žaist lego, ar ką ten vaikai šiais laikais veikia. Klausimų kiltų tik dėl žaidimo laiko. Bet žiūrint iš MU perspektyvos, tai jei korumpuoti dalbajobai pavyzdžiui netyčia grąžintų atimtus taškus, tai ar bus didelis noras rivalsams skolint savo žaidėją.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

o pažiūrėjus aukščiau, į tai kas buvo rašyta apie Gyokeres, tai man labiau pikta ne dėl jo, o dėl Kudus. Tiek nedaug trūko, bet čia priėjo Ten Hagas ir nusipirko Antony, nors visiems išskyrus jį patį buvo aišku, kad kosminius pinigus nuleido į unitazą.

Ajaxas nenorėjo prarast 2 atakos žaidėjų ir Kuduso transferas žlugo, ko pasėkoje Bald Fraud ne tik sau problemų prisidarė, bet ir Evertonui pašiukšlino :handgestures-salute:
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54



:think: Ploninama popieriaus plonumo sudėtis?

Beje Mejbri turbūt jau garantuotai nebus, dėl ko nei šilta nei šalta. Bet dėl šito Danjuma privataus skrydžio biški šalta, jei jis aišku ne grybaut skrenda, likus porai dienų iki rungtynių. Nes komandoj liktų 2 sveiki wingeriai, iš kurių vienas net nelabai PL lygį tempiantis vaikas.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Danjuma skrido grybaut, bet turbūt norėtų ir visam laikui išskrist, nes Dyche jį visiškai ignoruoja.

Tuo tarpu Aibėje:


Greičiausiai tokie approachai nepavirs niekuo, bet jei arabai pasiūlytų didelius pinigus, būtų nemažas galvosūkis.

Iš vienos pusės nesąmonė pardavinėt galimai svarbiausią žaidėją ir top scorerį, kai kiti komandos žaidėjai beveik nemuša, kai gręsia antras taškų atėmimas ir kai supranti, kad relegationas kainuotų daug daugiau, negu pinigai gauti už Doucoure.
Iš kitos pusės, kai taip reikia skaičiuot kiekvieną kapeiką, būtų puiki ir galimai paskutinė proga uždirbt iš 30+ žaidėjo, gyvenančio iš fizikos ir gaunančio vos ne didžiausią algą.

Bet kaip minėjau, tokie svarstymai turbūt tik teoriniai. Niekas nepardavinės mylimiausio Dyche žaidėjo, kai pamainai surast liko 10 dienų ir net neaišku kas komandos savininkas.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 9
Posts: 3211
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Kalbant apie Danjuma, tai čia kokie šancai, kad jis iki mėnesio pabaigos paliks Evertoną? Ar nepaliks, jei neras pamainos? Nes pirkt Evertonas negali, bet jei Danjuma ir prie dabartinės situacijos žaisti negauna, tai koks tolkas laikyt nusiminusi futbolistą..
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Luigi wrote: 22 Jan 2024, 20:26 Kalbant apie Danjuma, tai čia kokie šancai, kad jis iki mėnesio pabaigos paliks Evertoną? Ar nepaliks, jei neras pamainos? Nes pirkt Evertonas negali, bet jei Danjuma ir prie dabartinės situacijos žaisti negauna, tai koks tolkas laikyt nusiminusi futbolistą..
:confusion-shrug:
Sveikas protas sakytų, kad jei pamainos nebus, tai nepaliks, nes tiesiog matematiškai neužteks žaidėjų.
O apie jokią pamainą rimtesniuose šaltiniuose nesigirdi. O ir sunku įsivaizduot kad rastų ant nuomos kažką bent panašaus lygio.

Bet kadangi gerb. treneris labai nemėgsta Danjuma ir šiaip visada remiasi kokia 13 žaidėjų, tai gal paleis jį ir be pamainos ir vėl darys iš savo jaunystės laikų korešo Youngo wingerį. Sunku kažką pakomentuot, nes nesuprantu aš jo smegenų vingių.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Išsamus transferų lango sąvadas:

IN: niekas
OUT: ir niekas, tik Holgate įvykdė promotioną. Nutraukta jo nuoma Southamptone ir pasirašyta nuomos sutartis su Sheffield United, tokiu būdu sustiprinant varžovus kovoje dėl išlikimo.

Rimtai kalbant, klausimas ar sustiprino ir turbūt vis dėl to ne varžovus, nebent dar 20 taškų atims (bet tada jau ar taip ar taip pofik).
Post Reply