Lietuvos Rinktinė

The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 189
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

U19 po pateko i Elitini nauda, nezinau kiek cia metu ne viena rinktine nebuvo tenais patekusi, bet tarpas bus tikrai ilgas.

Aisku buvo kazkiek sekmes, bet man atrodo visad kiek mes patekom i Elitini, tai tam tikri varzovai neuzlosdavo pagal galimybes. Kitavertus U19 paskutinese pleste isplese rezultata is Baltarusiu, tai 100% nusipelne. Beje pagal scenariju, kuri kaip tik buvome apkalbeje diena pries su pora kolegu, kad gerai butu ilgai islaikyt 0:0 ir tada imusti du nuo 80 minutes ant emociju, kita diena imuse 79 ir 81min. Reikejo pergales 2 ivarciais, 2 ir laimejo, Graikai lygiu nepadare vs Turkus ir Elitinis raundas. Sekmes cia buvo tame, kad turbut niekas nesitikejo, kad Baltarusiai paims Graikus pirma turnyro diena 2 ivarciu skirtumu, Lietuviai nors ir kovojo pralaimejo veliau Graikams 1:2, bet Baltarusiu sensacija leido turet galimybe uzimti 2 vieta su 3 taskais, jeigu bus laimeta vs Baltarusius 2 ivarciais, kas ir buvo padaryta. Visumoje Baltarusiai susimove, Graikai susimove, o Lietuviai padare tai ko mazai kas tikejosi.

Siaip anksciau U17 kartas nuo karto budavo arciau patekimo i Elitini, U19 jau budavo mums kudos zasys, nes musiskiai eidavo zaisti pries uzsieniecius, kurie per tuos pora metu daugiau vyru futbolo budavo paragave, tai kad visa tai ivyko U19, o ne U17 atrodo tik dar didesne sensacija.

Komanda beje treniruoja - Breu, tai manau gaus karmos tasku uz sita pasiekima.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 189
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

U19 rinktine Elito turnyre zais vs Olandus, Belgus, Prancuzus :handgestures-thumbup:

Labai aiskiai pasimatys kiek atsiliekame nuo top to amziaus komandu. Aisku po tokiu burtu lukesciai turi buti adekvatus tarkim compeat'inti ir pralaimeti 2 ivarciais butu is esmes geras pasispardymas. Svarbiausia nepatirti goleadu.

Plius labai gerai turetu pasimatyti gynybos konceptu isbaigtumas.

Aisku cia jaunimo lygmuo, kur kartais ir kokie Prancuzai nepatenka nei i Elito raunda, nei i cempa, cia galimai tas ir ivyko, nes pamenu kazkada rasiau, kad Prancuzu jaunimas net i Elito raunda nepateko, o dabar jeigu gerai suprantu cia del to juos ir istrauke is 3 krepselio jau sekanciais metais, kad jau taip fail'ino praejusiais. Nors info netikrinau, tik siaip mintis pagal logine seka.
Romarijas
Posts in topic: 9
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

The_Red_Army wrote: 07 Dec 2023, 23:31 U19 rinktine Elito turnyre zais vs Olandus, Belgus, Prancuzus :handgestures-thumbup:

Trys taškai paimti. Vakar nukalti grupės nugalėtojai Prancūzai :madridista: :clap: . Aišku gali sakyti kad aniem niekuo nelėmė ir bla bla bla...bet čia galimai didžiausia jaunių/jaunimo futbolo pergalė mūsų futbolo istorijoj.

Vaizdo taip ir neteko matyti nei vienų rungtynių, tik statistika peržiūrėta. Tai realiai galima susidaryti įspūdį iš to, kad tik pirmas kėlinys prieš Nyderlandus buvo labai sunkus, iš kurio buvo akivaizdus lygių skirtumas. Ale vistiek padaryti 4 smūgiai į vartų plotą.

Prieš belgus pagal skaičius pralaimėta žaidžiant praktiškai lygų futbolą.

Tai jei buvo mačiusių, pasidalinkit įžvalgom. Kokį futbolą žaidė, ar yra individualiai įdomių žaidėjų ir panašiai.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 189
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Reikia ir adaptuotis lygiui ir po dvieju rimtu rungtyniu, jau kazkiek buvo adaptavesi prie standarto, bet siaip man bet kokiu atveju tas 2-0 yra didele sensacija, cia toks variantas, kad jeigu Prancuzai zinotu musu konteksta, tai galetu net ir po isejimo is Elitinio pirmoj vietoje galetu sackinti treneri :D Aisku Gudeleviciui, kuris yra jau Fiorentinoj toks pasiekimas yra vysnia ant torto. Man tik sunku suvokti, kaip Prancuzai nepalygino ar net laimejo per likusias 84 minutes, net ir su antra sudetimi. Arba ten irgi daug politikos yra Prancuzijos jaunimo rinktiniu selekcijoje. Buvo cia berods praejusiais, kai jie preliminaraus etapo neisejo ir i Elito grupe net nepateko.

Reikes pabandyti susirasti irasa, ir jeigu bus galimybe imesiu ir cia.
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 65
Posts: 1279
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Tai čia taip išeina mūsų golden generation auga? 2030 pasaulio čempe bus ketvirtfinalis/pusfinalis?
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 189
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Dipsiukas wrote: 27 Mar 2024, 12:39 Tai čia taip išeina mūsų golden generation auga? 2030 pasaulio čempe bus ketvirtfinalis/pusfinalis?
Siai dienai, cia labiau rungtynes, kurias prisiminus bus galima savo uodega pakelti. Maciau Breu jau i Linkedin'a issidejo vakaryksti performance'a.
Post Reply