[United] English Premier League 25/26
-
The_Red_Army
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 14
Nu va sexy Carrick’o futbolas, su geresniu xG nei City, kuris atsispindi ir rezultate. Ne salygine pergale 50/50 rungtynes, arba neigalus futbolas ir eilinis tasku merkimas, kaip buvo su ex dviem treneriais.
-
The_Red_Army
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 14
M’Boro su Carrick labai dominuojanciai zaide ir kai kamuoli reikedavo palaikyt, nemazai possession turejo, bet zaidimas buvo zenkliai vertikalesnis nei Man City, aisku, EPL yra different animal, cia 1 kontra nuo EPL klubo gali buti 0-1, bet manau neprapulsime.
- tjeris_anris
- Top Manager
- Posts in topic: 1
gal tai tebuvo tik vienos rungtynes, bet isspaudziau madridistos asarele ! tiek nedaug siais laikais tereikia…
Cunha 
Pagalba Aston Villai karmą gerina.

Gerai nespėjo kartu su pamazgom išpilt ir Mainoo.
Mane iš tiesų labiausiai nustebino ant kiek gerai vakar sustovėjo komandą gynyboje. Aš suprantu, kad Arsenal turi problemų kurtis progas iš open-play, bet apriboti juos iki 0,4 xG iš žaidimo, yra solidu. Klasikinis 4-4-2 be kamuolio, maži tarpai tarp linijų, geros pagalbos iš wingerių krašto gynėjams. Padeda ir kad žvėriškai atrodo po traumų grįžę Maguire ir Lisandro.
Aišku, pakeitus išsidėstymą ir turint po vienas rungtynes per savaitę, yra pralaimėtojų. Yoro, Heaven, Mount, Šeško. Dar tas pats De Ligt kažkada juk sugrįš. Bus ką veikt suvaldyt šitą situaciją Carrickui.
Aišku, pakeitus išsidėstymą ir turint po vienas rungtynes per savaitę, yra pralaimėtojų. Yoro, Heaven, Mount, Šeško. Dar tas pats De Ligt kažkada juk sugrįš. Bus ką veikt suvaldyt šitą situaciją Carrickui.