COYG
[AFC] English Premier League 26/27
Titulo gynyba prasidejo uztikrinta pergale 3-0 pries lygos naujokus Coventry. Tzolis labai uztikrintai zaide savo kraste, atliko pora geru smugiu ir prisidejo prie ivarcio, smagiai atrode ir White, turi savo supratima zaidimo kraste su Bukayo ir aisku MOTM Odegaard, tesia savo gera forma nuo WC.
COYG
COYG
Teko perskaityt kad tai buvo pirmos rungtynes nuo 2024 gruodžio kai Havertz, Saka ir Odegaard kartu buvo starto sudėtyje.
Pas Artetą jie yra auto starto žaidėjai jei 100% yra sveiki.
Vienintelis dalykas dėl kurio buvo galima kilstelt antakį, kad Gyokeres gavo 0min.
Praeito sezono antra pusė parodė, kad Arteta Haverzt vertina daug auksčiau. Jei klubas gautų gerą pasiūlymą ir rastų pakaitalą tai parduotų jį ilgai negalvoję imo. Tikėjosi iš jo visi daugiau. Aš prie jo labai nesikabinčiau, bet jo nesugebėjimas stabiliai laimėt dvikovas ant žemės ar ore prieš gynėjus EPLe yra inkaras mano vertinime. Visi duel stats buvo vieni prasčiausių praeitam sezone tarp visų EPL puolėjų.
Tzolis puikiai prisistatė EPL auditorijai.
Pas Artetą jie yra auto starto žaidėjai jei 100% yra sveiki.
Vienintelis dalykas dėl kurio buvo galima kilstelt antakį, kad Gyokeres gavo 0min.
Praeito sezono antra pusė parodė, kad Arteta Haverzt vertina daug auksčiau. Jei klubas gautų gerą pasiūlymą ir rastų pakaitalą tai parduotų jį ilgai negalvoję imo. Tikėjosi iš jo visi daugiau. Aš prie jo labai nesikabinčiau, bet jo nesugebėjimas stabiliai laimėt dvikovas ant žemės ar ore prieš gynėjus EPLe yra inkaras mano vertinime. Visi duel stats buvo vieni prasčiausių praeitam sezone tarp visų EPL puolėjų.
Tzolis puikiai prisistatė EPL auditorijai.