Ar čia tas pats Ganso nuo kurio visa Europa drėko prieš keletą metų??
Ligue 1
Prastos naujienos po pergalės prieš OL
Benzia on loan į Fenerbahce
Dar trūksta €20m pagal mane. Įdomu kuo čia baigsis jei taip nieko ir neparduos.
Nimes iš Rennes ant nuomos ima visa kairę pusę dengti galinti Mouassa
Benzia on loan į Fenerbahce
Dar trūksta €20m pagal mane. Įdomu kuo čia baigsis jei taip nieko ir neparduos.
Nimes iš Rennes ant nuomos ima visa kairę pusę dengti galinti Mouassa
Labai malonus akims mačas tarp Rennes ir Bordeaux. Bretonai pirmą kėlinį ėmė akvitanus ant analinio ir be gailesčio. Galėjo įšeit spakainiai su kokiais 5 golais. Buvę lyoniečiai Grenier su Del Castillo duoda gerų vaizdų. O ir Bourigeaud labai įdomus žaidėjas.
Antram kėlinį Rennes apsiramino ir Bordeaux labiau perėmė iniciatyvą, bet overall man šita Lamouchi komanda pradeda kelti simpatijas, o dar kai 2 blogiukai įsižais, tai galvoju šį sezoną čia bus mano antroji simpatija.
Antram kėlinį Rennes apsiramino ir Bordeaux labiau perėmė iniciatyvą, bet overall man šita Lamouchi komanda pradeda kelti simpatijas, o dar kai 2 blogiukai įsižais, tai galvoju šį sezoną čia bus mano antroji simpatija.
Su vietų spėliojimais, tai čia visiška loterija. O Ligue1 yra tokia, kur dažnai fizikos dėsniai negalioja.
Nors Nice turi didesnį biudžetą už Nantes, bet pastarieji savo langą, pagal turimus resursus, išpildė geriau. Vieira savo AM taip ir negavo, o čia tokia pat bėda kaip ir Dantės naparnikas.
Bet IMO Nicoj talento daugiau nei pas kanarėles. Sala yra ~10 golų per sezoną puolėjas, kai Balotelli jei visiškai susitvarkytų su galva, gali lupti 20-25 per sezoną. O tokių kaip Saint-Maximin ar Cyprien Nantas irgi nelabai turi. Maolida yra arba bus Plea lygio puolėjas, tik gal pirmam sezone neduos tiek daug naudos. Nu ir jei Benitez toliau laikys vartus kaip prieš Lyoną, tai Nice tikrai bus didesni favoritai.
Nors Nice turi didesnį biudžetą už Nantes, bet pastarieji savo langą, pagal turimus resursus, išpildė geriau. Vieira savo AM taip ir negavo, o čia tokia pat bėda kaip ir Dantės naparnikas.
Bet IMO Nicoj talento daugiau nei pas kanarėles. Sala yra ~10 golų per sezoną puolėjas, kai Balotelli jei visiškai susitvarkytų su galva, gali lupti 20-25 per sezoną. O tokių kaip Saint-Maximin ar Cyprien Nantas irgi nelabai turi. Maolida yra arba bus Plea lygio puolėjas, tik gal pirmam sezone neduos tiek daug naudos. Nu ir jei Benitez toliau laikys vartus kaip prieš Lyoną, tai Nice tikrai bus didesni favoritai.
Prisiminams atgaminti, kai baigėsi OL erą ir dar nebuvo prasidėjusi PSG. 6 metai, 6 skirtingi čempionai.
https://thesefootballtimes.co/2018/09/0 ... -and-2013/
https://thesefootballtimes.co/2018/09/0 ... -and-2013/
- velnes
- chaliavčikas galimai prie komunizmo
- Posts in topic: 39
Už valandos nebloga gero futbolo porcija nusimato, o vėliau ir desertas PSG-ASSE rungtynėse. Preview jokio neparašysiu, nes pats neturėjau laiko pasidomėt, tai jei kolegos nori, jų preview labai laukiamas. Mane labiausiai intriguoja Ben Arfa sugrįžimas į normalų futbolą vs Nice. Nice. Gero futbolo.