kas nutiko antrame kėlinyje, sunku paaiškinti. tegu xavi apie tai galvoja, nes čia jo darbas

Yra labai didelis skirtumas ar tu dirbi su B komanda, kur tu tiesiog developini žaidėjus pirmai komandai, o rezultatas kaip ir į antrą planą nueina, ir kai tu realiai pirmos komandos treneris esi viename iš top 5 čempionatų ir turi visai kitokį spaudimą. Kas nutiks, jei Rafa Marquez užims trečioj lygoj poziciją antroj lentelės pusėj ar gaus kažkiek mačų iš eilės? Nobody cares.
Tai taip, skirtumas yra. Didelis. Ką aš noriu pasakyti, kad norėtusi patikrinto varianto prie didelio klubo vairo. Bet čia yra tik norai. Jei reikėtų atsakyti į klausimą kuris patikrintas variantas, tai atsakymo nelabai ir yra. Būtų mano valia tai Laportos vietoj Camp Nou į banką užstatyčiau ir dar 6 leverius padaryčiau kad Kloppas ateitų. Bet jis po metų arba į Real, arba į Bayern nukeliaus. Kalba apie Hansi Flick, kuriuo nesu asmeniškai labai sužavėtas. Nagelsman irgi kažin ar šitą cirką suvaldytų. Iš esmės, dabar niekas šito cirko nelabai galėtų suvaldyti.T-Wolves wrote: ↑30 Jan 2024, 17:01Yra labai didelis skirtumas ar tu dirbi su B komanda, kur tu tiesiog developini žaidėjus pirmai komandai, o rezultatas kaip ir į antrą planą nueina, ir kai tu realiai pirmos komandos treneris esi viename iš top 5 čempionatų ir turi visai kitokį spaudimą. Kas nutiks, jei Rafa Marquez užims trečioj lygoj poziciją antroj lentelės pusėj ar gaus kažkiek mačų iš eilės? Nobody cares.
Motta stabiliai kyla karjeros laiptais, yra gerai vertinamas, bando žaist pozityvų, modernų futbolą, kurį neabejoju sėkmingai išpildytų ir su geresniais žaidėjais, tad jei ne Barca, tai tikrai gaus gerą darbą artimiausiu metu.
Out of interest, kur jis galėtų eit, bokalo ekspertų nuomone?
Bijau aš ant fake memories pasimauti ir citatas išgalvoti, bet man atrodo jis yra sakęs, kad neįsivaizduoja darbo ten, kur nemokėtų kalbos. O kalba jis tik vokiškai, angliškai ir kažkiek prancūziškai.hippo wrote: ↑13 Feb 2024, 10:45Out of interest, kur jis galėtų eit, bokalo ekspertų nuomone?
Į Bavariją kai pragaras užšals, Vokietijoj daugiau top darbų nėra. Prisiekė visais šventaisiais, kad Anglijoj nedirbs. Barselonoj visiškas Benny Hillas, Madride struktūra, Ispanijoj daugiau top darbų nėra. Paryžius būtų pasityčiojimas iš savęs. Imt kažkokį mažesnį darbą ir pradėt viską iš pradžių per senas. Eit į pensiją arba treniruot rinktinę, kas iš esmės irgi yra pensija, per jaunas. Tai kas lieka? Turino "Juventusas" arba Milano "Interis"?
Neramu, kad nepamatytume savižudybės live transliacijos socialiniam tinkle.