Žalgiris iš trečio karto pagaliau įveikė Trakus, o Sūduva sumerkė du taškus Kaune su krepšininkais, tad tarp lyderių vėl lieka trys taškai.
Del Baravyko nesutinku, as jo atzvilgiu buvau uztikrintas, kad taps starteriu, tiek pat kiek uztikrintas, kad Romanovskis per silpnas.Samir wrote: ↑16 Nov 2018, 09:10 Kai neduodi žaist, tai taip ir gaunasi. Sezono pradžioje Baravykas irgi atrodė ryškiai per silpnas. Dabar nebeatrodo.
Uzėlai dar tik 18, kaip ir suprantama būtų, jei ne nuolat žaistų, o po truputį įvedamas būtų. Lasickas praeitame sezone neblogai Serbijoje atrodė, kur lygis aukštesnis. Manau nebūtų Lietuvoje pražuvęs.![]()
Dėl pinigų suprantama, aš net nesakau, kad ta strategija išnuomot žaidėjus tikintis, kad jie užsikabins ir paskui kažkas norės už juos pinigų duot, yra didesniam paveiksliuke žiūrint neteisinga. Bet vistiek iš sirgaliaus varpinės žiūrint apmaudu, kai išeina vietiniai žaidėjai dar tada, kai Žalgirio marškinėlių toli gražu nėra išaugę, o vietoj jų tinklais tempiami beprasmiški legionieriai a la Filipovas ar Marquinhos.
Siaip nesu jo sutikes asmeniskai, bet kiek esu girdejes, tai poziuris, nusistatymas top lygio pas ji
O dėl ko būtent Žalgirio fanai turėtų tą piktą poziciją reikšti? Atsimink, kokioje situacijoje buvo Žalgiris tada, kai atėjo Venslovaitienė, ir kokioje yra dabar. Nėra tobula Žalgirio vadovybė, ir sprendimai priimami ne visada teisingi, bet Lietuvos futbole šiaip nedaug tobulų dalykų. Pagaliau tai, kad Žalgiris turi pinigų yra didelis vadovybės nuopelnas, o protestuot, kad ne visi sportiniai sprendimai pasiteisina būtų mažų mažiausiai absurdiška.The_Red_Army wrote: ↑16 Nov 2018, 23:53Jeigu pradetume kalbeti apie viska ka neteisingai daro ZalgirisAs noreciau, kad fanai isreikstu kaip nors pikciau savo pozicija, nes komanda vapsie be identiteto
duokit pinigu ir mes istaskysim tikedamiesi, kad pasiseks
na bet pas mus visi taip dirba
![]()
Kad rysiu pritraukiant legionieriu neturi Zalgiris irgi visiems aiskuamzina loterija, vis kiekviename sezone buna vienas, kitas malonus atradimas ir daug nusivylimu
![]()
Mano supratimu musu futbola tik klubai gali isgelbeti, todel ju prasti sprendimai mane ypac demotyvuojaSamir wrote: ↑19 Nov 2018, 10:00O dėl ko būtent Žalgirio fanai turėtų tą piktą poziciją reikšti? Atsimink, kokioje situacijoje buvo Žalgiris tada, kai atėjo Venslovaitienė, ir kokioje yra dabar. Nėra tobula Žalgirio vadovybė, ir sprendimai priimami ne visada teisingi, bet Lietuvos futbole šiaip nedaug tobulų dalykų. Pagaliau tai, kad Žalgiris turi pinigų yra didelis vadovybės nuopelnas, o protestuot, kad ne visi sportiniai sprendimai pasiteisina būtų mažų mažiausiai absurdiška.The_Red_Army wrote: ↑16 Nov 2018, 23:53Jeigu pradetume kalbeti apie viska ka neteisingai daro ZalgirisAs noreciau, kad fanai isreikstu kaip nors pikciau savo pozicija, nes komanda vapsie be identiteto
duokit pinigu ir mes istaskysim tikedamiesi, kad pasiseks
na bet pas mus visi taip dirba
![]()
Kad rysiu pritraukiant legionieriu neturi Zalgiris irgi visiems aiskuamzina loterija, vis kiekviename sezone buna vienas, kitas malonus atradimas ir daug nusivylimu
![]()
Loteriją su legionieriais Lietuvoje daugmaž visi klubai žaidžia, nes reikia ribotais resursais maksimalų rezultatą gauti. Nepasakyčiau, kad Žalgiris labai prasčiau nei kiti klubai toje loterijoje atrodo.
Paziurek kur mokesi ir suprasi ar cia gandai, ar neThe_Red_Army wrote: ↑17 Nov 2018, 14:51Siaip nesu jo sutikes asmeniskai, bet kiek esu girdejes, tai poziuris, nusistatymas top lygio pas jisklinda gandai, kad egzus islaike 100-tukais, kas futbolo pasauly isvis nerealu
![]()
Zinau kur mokesi, del to ir tikiu tais gandaisMatas wrote: ↑20 Nov 2018, 22:12Paziurek kur mokesi ir suprasi ar cia gandai, ar neThe_Red_Army wrote: ↑17 Nov 2018, 14:51Siaip nesu jo sutikes asmeniskai, bet kiek esu girdejes, tai poziuris, nusistatymas top lygio pas jisklinda gandai, kad egzus islaike 100-tukais, kas futbolo pasauly isvis nerealu
![]()