[AFC] English Premier League 24/25

rokiszb
Posts in topic: 24

Noretusi ramaus savaitgalio, bent karta :lol: Sikart sunku kazka pasakyt. Reiktu klaust geriau taisykles suprantanciu, bet is zaidimo puses pirmas sprendimas atrodo visiskai reasonable, ties vidurio linija veiksmas ir yra Ben White kuris turi recovery pace sudalyvaut ir pasivyt nubeganti zaideja.

O seip tai lenda pavyzdziai eilini karta :D

Sprogdint lauk teisejus EPL'o.
reyu
mes que un club
Posts in topic: 4

Juokingučiai. Clear as a day red. Carry on.
Phect
Posts in topic: 10

reyu wrote: 21 Oct 2024, 08:39 Juokingučiai. Clear as a day red. Carry on.
Daug atveju jau buve, kai neduoda raudonos jei toli nuo vartu last man prazanga, del to sunku ir suprast koks traktavimas teisingas, o koks ne. Adarabioyo vakar tik geltona gavo uz last man prazanga pries Jota.
rokiszb

Ta pati prazanga, yellow card.

Jau atsibodo si sezona matyt tuos traktavimus skirtingus :sci-fi-beamup:
Maverick
Posts in topic: 14

Dar jūs žiūrit tą futbolą ?

EPL iki WWE jau nedaug trūksta.
rokiszb

Maverick wrote: 21 Oct 2024, 12:28 Dar jūs žiūrit tą futbolą ?

EPL iki WWE jau nedaug trūksta.
Po sito savaitgalio mastau issiKlopint nuo futbolo, manau iki galutines ribos perzengimo truksta twitteri uzmatyt viena is tu futbolo laidu kur Gari Nevilas gaslightins teiseju sprendimus arba interviewins Webb'a.
reyu
mes que un club

Phect wrote: 21 Oct 2024, 09:26
Daug atveju jau buve, kai neduoda raudonos jei toli nuo vartu last man prazanga, del to sunku ir suprast koks traktavimas teisingas, o koks ne. Adarabioyo vakar tik geltona gavo uz last man prazanga pries Jota.
Čia kur kolega žemiau įkėlė video angle patogiai pasirinktas, kad nematyt esmės. Kadangi abi rungtynes žiūrėjau tai mačiau detaliai visus pakartojimus. Tosin atveju kamuolio trajektorija eina tolyn nuo vartų (tas gerai matosi iš pakartojimo, kuris buvo rodytas virš Liverpool vartų), o Saliba atveju priešingai - link. Būtina į tai atsižvelgti.
rokiszb

:lol: :arrow_up:
Phect

reyu wrote: 21 Oct 2024, 14:49
Phect wrote: 21 Oct 2024, 09:26
Čia kur kolega žemiau įkėlė video angle patogiai pasirinktas, kad nematyt esmės. Kadangi abi rungtynes žiūrėjau tai mačiau detaliai visus pakartojimus. Tosin atveju kamuolio trajektorija eina tolyn nuo vartų (tas gerai matosi iš pakartojimo, kuris buvo rodytas virš Liverpool vartų), o Saliba atveju priešingai - kaip tik link. Būtina į tai atsižvelgti.
Aš suprantu, kad atsižvelgti reikia į:
- distance between the offence and the goal
- general direction of the play
- likelihood of keeping or gaining control of the ball
- location and number of defenders,

bet tas „link vartų“ ir „nuo vartų“ yra vieno prisilietimo prie kamuolio klausimas.

P.S. Arsenalo kolegoms tai pirmi kartai, kai supranta, jog kiekvienas taškų praradimas svarbus, tai visai entertaining kol kas. Su laiku bus išmoktos pamokos, kad geriau psichologinei savijautai žymiai geriau į „savo“ rungtynes susikoncentruot nei stebėt ką kitur skyrė ar neskyrė. Bet šiaip įspūdinga raudonų kortelių statistika su Arteta prie vairo (kas, IMO, turėtų priverst šiek tiek kritiškiau į savo žaidimą ir Artetos nurodymus pasižiūrėt).
reyu
mes que un club

Phect wrote: 21 Oct 2024, 14:53 Aš suprantu, kad atsižvelgti reikia į:

bet tas „link vartų“ ir „nuo vartų“ yra vieno prisilietimo prie kamuolio klausimas.
- general direction of the play. Solved.
Phect

reyu wrote: 21 Oct 2024, 14:54
Phect wrote: 21 Oct 2024, 14:53 Aš suprantu, kad atsižvelgti reikia į:

- general direction of the play. Solved.
General direction suprasčiau kaip tiesiog į oponentų vartų pusę (as opposed to link atsarginių suolelio ar dar bbž kur).
Phect

@reyu Dale Johnson sako tą patį, kaip ir gerb.:
The foul by Tosin Adarabioyo on Diogo Jota did also happen a long way from goal, close to the halfway line. If we consider that the Saliba challenge just met the threshold for a VAR review for DOGSO, there were two very important differences which mean Adarabioyo's yellow card was a justifiable outcome.

The pass forward meant the ball was spinning toward the right channel, rather then toward goal. Levi Colwill was also on the cover behind which places doubts about Jota gaining control, and as the Liverpool player would not have had a direct run on goal there's enough doubt
.

https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... l-man-city
Gunner
Posts in topic: 20

Labai unlucky su Timber ir Gabriel traumom, turbut butume visus 3 taskus paeme

Taylor irgi kazkokia parodija i abi puses, Jesus dar sugebejo geltona gauti po rungtyniu pabaigos :confusion-shrug:
KrabŽmogis
Posts in topic: 6

Welcome back. Senas geras Arsenalas grįžo, laukia graži kovą dėl ČL vietų 🥳
Dipsiukas
Posts in topic: 6

Tik laiko klausimas, kada antakis bus pramestas lauk.
Gunner

Per sita atkarpa pasimate ant keik svarbus Odegaardas sitaj komandai, be norvego nelabai kas gali astraus paso atiduot.
rokiszb

Arteta grebly pasistate pats kai 3 sezonus vaziavo ant Sake ir Ode be keitimu. Vasara dar lengva ranka ESR ir Vieira paleido, nors su sitais isvykimais manau galima sutikt, problema tai, kad pastiprinimo kokio tais nepaeme. Tai ta viena trauma gerai kirto per kuryba komandos. Sekantis macas su Chelsea isvykoj tai ner kada atsipust.

Abydniausia tai, kad lygiom ejom du sezonus ir kai Rodri ACL paaukojo, Walkeris nupezo o Guardiola apie pensija pradejo mastyt Arteta sugalvojo disasterclass serviruot :lol:

:arrow_down:

ramzis
Posts in topic: 1

Apie 25 proc. sezono in, tai ten visa teisinga sezono periodizacija dar prieš akis su visais reikalingais peakinimais reikiamu metu, su sąlyga, kad iki Naujų neprapili lygos
Maverick
Posts in topic: 14

Image

Prieš sezoną niekada labai nenagrinėju tvarkraščio apart max pirmų 3 turų. Dabar matant bendrą vaizdą img, neatsimenu kada turėjom sunkesnį tvarkaraštį sezono pradžioj. Liverpool - visiška priešingybė.

Nuo Artetos sekmė yra visiškai nusisukus. Po to kai praeitą sezoną pelnytai pavarė tiradą ant teisėjų ir išsisuko nuo bausmės, teisėjai ypač griežtą liniją laiko teisėjaudami. Jokios pagarbos aš jau PGMOL neturiu. Dėl to, kad daug kartų teko žaist 10 vs 11, kirto žaidėjams psichologiškai per smegenis + prisidėjo prie gynybos grandies didesnio kiekio traumų. Ko pasekoje buvo prarasti taškai prieš Liverpool kur rungtynes užbaigė visiškai atsitiktinis gynybos ketvertas.

Žiūrint į visas aplinkybes, yra dar nemažai vilties pas mane kad grįš į kovą dėl titulo, nors jau yra -9 nuo pirmos vietos. Didžiausia bėda yra sudėties gylis ir kokybė atakoje. Trossard šį sezoną prastai, Jesus - 0, Sterling - nesusipratimas(turbūt buvo koks planas E jį paimti). Martinelli yra toliau izoliuotas savo krašte, ypač kai nežaidžia Calafiori. Ir toliau žaidžiam be tikro ST. Dėl to varžovams lengviau yra gintis. Pagr. koziris ir toliau išlieka standartai, bet ir juos varžovai jau po truputį uždaro, nes yra išskautinę viską 100%.
Gunner

Starte gal tik keli zaidejai yra be ivairiu micro traumeliu, jeigu iki nauju metu skirtumas iki pirmos vietos nepadides ir keli lyderiai gaus daugiau poilsio dar bus galima bandyti kabintis i pirma vieta.
Post Reply