Lol
[CFC] Europos lyga 18/19
-
- Posts in topic: 1
Sutinku su jumis.Scientist wrote: ↑12 Apr 2019, 15:31 +- pritariu viskam, liūdna ir man į kai kuriuos veteranus žiūrėt buvo. Willian šiaip irgi absoliuti tragedija buvo iki savo assisto, kuris kind of išgelbėja nuo daugiau kritikos.
Bet tik tiek, kad ir nebuvo tikslas ten futbolo grožiu kažką užkerėti, reikėjo pasidaryt gerą/patenkinamą rezultatą nepersistengiant ir pailsinant lyderius prieš Anfieldą, tai viskas tas ir padaryta.
Vieninteliai Dave ir Jorginho negavo poilsio, kas kiek neramina, nes jiems jo ko gero labiausiai ir reikia pagal sužaistas minutes, formą ir tiesioginis oponentus savaitgalį. Other than that, visi tikslai kaip ir pasiekti ir jei nebus namie kažkokio major fuckupo, pusfinalis kišenėj.
Vaikinas po sekso paklausė: „Tu skaitai sekso istorijos, ar ne?“ Aš suklusau. Jis suprato, kad neskaitau. Jis nusiuntė man nuorodą. Ryte ją atsidariau ir buvau priblokšta. Tai nėra banali erotika, tai kažkas, kas suvirpina skrandį. Perskaitai ir nori dar kartą. Didesnio, gilesnio, purvinesnio. Jis žinojo, ką daro.