hippo wrote: ↑23 Mar 2019, 12:50
T-Wolves wrote: ↑23 Mar 2019, 01:15
Pasakyk, kad tu juokauji.
Kad nejuokauja, tie su raudonom maikėm taip ir atrodė.
Šiaip čia nieko keisto, aš pats prieš kelis metus, kai visi verkdavo dėl Lietuvos rinktinės, sakydavau, kad reikia pasidžiaugt kol galima, nes greitai bus daug blogiau.
Bet na o tačiau, kai Liuksemburgas ne šiaip laimi per autobusą ir laimingą kontrą, o yra vienintelė žaidžianti komanda aikštėj, tai čia naujas levelis.
Biskeli pataisysiu:
1. Laiminga kontra buvo, nes Liuksemburgas ja atsiveze
2. Autobusas, tai buvo su visais isdauzytais langais, ir iskeltas ant domkratu, nes penetretion'a Liuksemburgas dare labai lengvai.
Pagrindine beda, kad Lietuviai net nezinojo kaip vakar zaisti

faking A planas ir 4-2-3-1 buvo klaida, nes per dideles erdves krastuose atsidare, atakuojantys garantuotai nezinojo kaip jiems gintis sitoj schemoj. Plano B nebuvo, prie 1-2 visi toliau ginasi, Liuksemburgas nekyla, LT neina presinguoti

Gynyba, kad gintis be jokio bandymo kamuoli perimti, pasai, kad pasuoti, kol galiausiai musa i prieki. Rinktinems reikia taktiku treneriu, o ne davai pabandom, ir man labai liudna, kad LFF i tai neinvestuoja. Nes as pilnai tikiu, kad galetume mes taip dominuoti pries no name'us, kaip vakar Liuksemburgas pries mus dominavo. Liuksemburgo taktikoje ypatingai daug gerio maciau
Man liudniausia, kad mes Lietuviai, kur esame auksta, tvirta tauta, esame patys silpniausi - GYNYBOJE. Tiek 1x1, tiek komandoje. Kaip nafik taip gali buti? Vakar Liuksemburgas n kartu apsivare musu zaidejus, nors sekunde atgal priimdavo nugara i vartus, nepatogiai, n kartu atkirto musu saugus vienu perdavimu.
Marazo ir Golubicko emimo i nacionaline nesuprantu(nors jie verti ten zaisti), Nacionaliai svarbiausia rezultata pasiekti, tad ten ir toliau bus toks sudinas zaidimas su kontrom ir dauzymu i prieki, tai kokio velnio tam Marazui ir Golubickui tai daryti?

Tegu juda uz U21, kuri yra rinktiniu kontekste geriausia musu rinktine.
Vakar kaip tik vyko draugiskos U21 vs Stumbras. Stumbras aisku visiski lavonai pasirode, Vencevicius pastate 4-4-2(uzskaitau) ir liepe kompatiskai gintis, visi zaidejai 180+cm ir tai yra musu A lygos komandoms peilis, nes variantu imusti jau beveik nebelieka

musa i prieki, daros skersus, bando uzdirbti standartus ir is ju pasizymeti, o standartu U21 nemazai atsiveze siaip. Zodziu U21 laimejo 2-0 pries tuos botus, kurie nieko nesukure, nors mano akimis Vencevicius gynejus netinkamus pasirinko ir tai ryskiai silpniausia vieta U21 rinktinej, bet Stumbras ir tai nieko nesukure. Netikiu as ir Venceviciaus sugebejimais siaip, bet jis lucky'is, nes treniruoja geriausia rinktine siame kontekste. Bet as niekad nepritarsiu, kad mes jau tokie lavonai, kad nieko treneris negaletu pakeisti, sukeisk Liuksmerbugo treneri su Urbonu ir galimai ir rezultatas susikeis

bent jau vaizdas garantuotai pasikeistu, nes vieni zino ka daryti, kiti ne.