UEFA Čempionų lyga 2018-2019
Kas čia vyksta yra amazing.
[mention]reyu[/mention] atsimeni diskusiją per protmūšį apie dvi geltonas iš eilės? Va ir pavyzdys realybėje. 

Jo jo, bet pats principas, jog nepaisant to, jog po pirmo kortelės verto epizodo nebuvo sušvilpta (neatsimenu, ar čia buvo, tiesą sakant), tai nereiškia, jog antro epizodo jau nebereikia vertint.
Nepamenu ar viešai tai deklaravai, bet neabejoju, jog kovoje dėl EPL titulo palaikei (-ai?) tą patį naftaliną

O mano logika kiek kita, nes dėl VDS aš Ajaxo palaikyti nepradėjau, kaip dėl Evra nesirgau ir už Marseille. Ajaxui aš jaučiu panašius jausmus kaip ryžių paplotėliams ar rukolai - jokių. O bandwagonai man nepatinka labai, taip labai, kad kartais piktžiuga dėl jų ima viršų.
Bet aišku, geriausia yra ateiti kitam paaiškinti kaip, kada ir ką palaikyti

Nes sugretinti visiškai nepanašų atvejį su tokiu, kur tiesiog reikia rinktis tarp dviejų blogybių yra voreyu wrote: ↑06 Mar 2019, 09:33Nepamenu ar viešai tai deklaravai, bet neabejoju, jog kovoje dėl EPL titulo palaikei (-ai?) tą patį naftalinąO čia jis paminėtas tik dėl to, kad šiuo metu yra arguably ryškiausiai in form klubas ir galėtų labiausiai duoti striuškių. Insert Liverpool, kad neskaudėtų.
O mano logika kiek kita, nes dėl VDS aš Ajaxo palaikyti nepradėjau, kaip dėl Evra nesirgau ir už Marseille. Ajaxui aš jaučiu panašius jausmus kaip ryžių paplotėliams ar rukolai - jokių. O bandwagonai man nepatinka labai, taip labai, kad kartais piktžiuga dėl jų ima viršų.
Bet aišku, geriausia yra ateiti kitam paaiškinti kaip, kada ir ką palaikyti![]()

Ajaxo palaikyti irgi nieks neliepia, bet linkėti jiems striuškių nuo futbolo vėžio City (kad ir kokiame kontekste) yra, bent jau man, nesuvokiama, net jei tą iššaukia kažkoks bandwagonas.
Na ir aišku šitas pokalbis niekur neveda, tiesiog pasirodė kažkaip neskaniai, pasakiau savo nuomonę. Nenoriu iššaukti pykčių.

Mega lul.
- Keturlapis_Dobilas
- Posts in topic: 5
Būtų juokinga, jei anglai patektų į atskiras poras ir visi iškristų. Bet tuo pačiu galėtų nutikti ir taip, kad angliški pusfinaliai būtų.
Genys margas, o pasaulis dar margesnis. Visokių tų dalykų gali nutikti. Ir tokių, ir kitokiųKeturlapis_Dobilas wrote: ↑14 Mar 2019, 11:38 Būtų juokinga, jei anglai patektų į atskiras poras ir visi iškristų. Bet tuo pačiu galėtų nutikti ir taip, kad angliški pusfinaliai būtų.

Rytoj bus traukiama ne tik 1/4 poros bet ir pusfinalių tinklelis. Teisingai suprantu?
- KrabŽmogis
- Posts in topic: 1
Barca - City
Juve - Liver
Ajax - Spurs
Porto - Utd.
Ir visos pirmos eina į 1/2.
Juve - Liver
Ajax - Spurs
Porto - Utd.
Ir visos pirmos eina į 1/2.