Anksciau lyg ir mega.nz ir google drive man tai leisdavo, dabar ne vienas neleidzia

'dun' reikšmės pridėjimas prie APN type nepadėjo?Furis wrote: ↑14 May 2020, 20:10 Gal kolegos geekai padės.
Savo kompe jau ilgą laiką naudoju Google DNS, tai leidžia apeiti kvailus apribojimus ir pasiekti užsienio lažybų ar pokerio svetaines. Naudoju wifi connectioną namie, susivedu Google DNS adresą, viskas gerai.
Bet kai esu ne namie ir interneto ryšį hotspoto pagalba pasisherinu iš telefono, Google DNS konfigūracija jau nebesuveikia. Bandžiau googlinti, bet viskas ką randu, tai kaip turint telefoną, naudoti Google DNS būtent jame. Bet kaip sherinant ryšį iš telefono į kompą gauti tą patį rezultatą, čia jau atsimušu į sieną.
Any idea? Gal mobile data sherinimas iš savęs nėra suderinamas su Google DNS naudojimu?
Blogas zipas?The_Red_Army wrote: ↑17 May 2020, 14:48 Kas nors turejo problemu su negalejimu iskleisti .zip failo? Turiu keleta tokiu kuriu neina iskleisti, vienas 3gb, kitas 49gbwinizp, archive utility ir etc. negali iskleisti, nors .zip'as padarytas su archive utility. Bandziau unzip'inti naudodamas terminal varianta, bet irgi nepavyko. Visais atvejais, kuriuos bandziau ismeta error'a galiausiai.
Taip, nors mano pacio padarytas, bet iskleisti neleidziaTommy wrote: ↑18 May 2020, 14:10Blogas zipas?The_Red_Army wrote: ↑17 May 2020, 14:48 Kas nors turejo problemu su negalejimu iskleisti .zip failo? Turiu keleta tokiu kuriu neina iskleisti, vienas 3gb, kitas 49gbwinizp, archive utility ir etc. negali iskleisti, nors .zip'as padarytas su archive utility. Bandziau unzip'inti naudodamas terminal varianta, bet irgi nepavyko. Visais atvejais, kuriuos bandziau ismeta error'a galiausiai.
Ekrano apsaugų niekad nededu, net dangtelius ir tai tik neseniai pradėjau naudoti, realiai nuo praeito stiklu padengto S9, kuris buvo slidus ir sunkiai paimamas nuo stalo, tad teko stumti lauk principus ir įsigyti Spigen dangtelį. Dabar ant 7T irgi naudoju Spigen ir džiaugiuosi.The_Red_Army wrote: ↑28 Jul 2020, 15:38 Ekrano apsauga kazkokia dejai? ar ateina jis jau su kokia plevele? As iprastai to shatterproof stiklo nenaudoju, bet paprasta plevele naudoju. Pamenu, kad ankstesni OnePlus modeliai ta plevele turedavo iskart man atrodo.
Yes. Šiaip keista, jog dar neištaisė per update'us.
O gal kas žinot ar turės 5G? Vakar per pristatymą nepastebėjau.
Kaina 599 EUR
Hnnnngh... Kaip aš norėčiau, kad su mano 6-tu būtų kas nors blogai, kad turėčiau excuse'ą pakeist. Iki šiol sukasi kaip naujas net su 100+ naudojamų appsų...Furis wrote: ↑15 Oct 2020, 10:23Kaina 599 EUR![]()
Po vakar reviewsų jau suabejojau šiuo telefonu, galvojau bus smarkiai brangesnis ir neaišku kokio čia segmento modelis. Bet su 600 EUR kaina čia low risk, high (?) reward. Iš 7T arba 8 upgreidintis neapsimoka, bet iš 7 arba senesnio - vazhiojem.
Tik spalvos dvi ir stebėtinai blogos, tai gal pirmą kart teks pagalvot apie dbrand skiną.