Tie magiški žodžiai: Papa Karlas...
Gyvas sąlyginai. Reabilituojasi po sunkios traumos. Ko pasėkoje jį iškišt jau nebe sunku, o neįmanoma.
Pasikartosiu, kad skamba kaip nieko gero. Reikėtų prakaituot paskutinėm dienom ieškant pamainos ir dėl ko? Dėl nuomos su fucking optional išpirkimu? Kokia iš to prasmė Evertonui?flasher1 wrote: ↑01 Oct 2020, 17:05 Sklinda kalbos, kad Mozė ruošiasi grįžti į Juvę metų nuomai su galimybe išpirkti už 25.
Iš vienos pusės, bet kas susirgtų depresija, kai tavo tiesioginis konkurentas štampuoja hat-trickus, iš kitos pusės - o kas bus DCL koveris? Simmsas su Tosunu?
Tik primenu, kad, skirtingai nuo ankstesnių sezonų, vis dar nieko nenupirkom iš Barcos, o laikas eina.
Superinis variantas
Taip. Nors buvau pagalvojęs, kad gal CB nuoma būtų ir geriau dabartinėj situacijoj, sunku pasakyt.The_Red_Army wrote: ↑01 Oct 2020, 22:01 Turbut geriau pastaraji imti ypac, kad butu ir savas skirtingai nuo Tomori(nes butu nuoma kaip suprantu?).
Man Everton'o langas 10/10, talento, fizikos, mobilumo visko ko reikejo pridejo. Reikia tik atsikratyti balasto ir dar ziema ka nors pridetihippo wrote: ↑01 Oct 2020, 22:14Taip. Nors buvau pagalvojęs, kad gal CB nuoma būtų ir geriau dabartinėj situacijoj, sunku pasakyt.The_Red_Army wrote: ↑01 Oct 2020, 22:01 Turbut geriau pastaraji imti ypac, kad butu ir savas skirtingai nuo Tomori(nes butu nuoma kaip suprantu?).
Šiaip įdomu, kad labai ryškiai matosi kokio profilio žaidėjo Carlo nori, nes kaip sakei Godfrey panašus žaidėjas į Tomori. Škia ūgis nesvarbu, svarbu greitis ir draugystė su kamuoliu.
Ne tik kad labai į temą pirko, bet dar ir nupirkti iškart įsiliejo taip lyg studentai po trijų savaičių buvimo be babkių pagaliau grįžę pas mamą ant pečiausThe_Red_Army wrote: ↑01 Oct 2020, 22:18Man Everton'o langas 10/10, talento, fizikos, mobilumo visko ko reikejo pridejo. Reikia tik atsikratyti balasto ir dar ziema ka nors pridetihippo wrote: ↑01 Oct 2020, 22:14Taip. Nors buvau pagalvojęs, kad gal CB nuoma būtų ir geriau dabartinėj situacijoj, sunku pasakyt.The_Red_Army wrote: ↑01 Oct 2020, 22:01 Turbut geriau pastaraji imti ypac, kad butu ir savas skirtingai nuo Tomori(nes butu nuoma kaip suprantu?).
Šiaip įdomu, kad labai ryškiai matosi kokio profilio žaidėjo Carlo nori, nes kaip sakei Godfrey panašus žaidėjas į Tomori. Škia ūgis nesvarbu, svarbu greitis ir draugystė su kamuoliu.![]()
Taip dirba geri klubai. Treneris pasako kokio profilio zaidejo nori, GM iesko geriausiu imanomu, prieinamu variantu. Treneris issirenka is tu keliu geriausiu variantu. Kai zinai ko nori, ir neperki, kad pirkti lengviau ir zaidejams isilieti i squad'a.