[Spurs] Transferai 2024/2025

Post Reply
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Nauja tema naujiems transfer muppetų reikalams. Vasara vėl nusimato aktyvi, čia trumpas summary ką pavyko suprast iš šio sezono + ką prognozuoja tier1 (palei svarbą):
  • Naujas/nauji centro saugai. Realu kad neliks nei Hojbjerg, nei Skipp. Bissouma startavo monstriškai, o po to vėl smigo. Bentancur po traumos dar ne toks, koks buvo. Tai čia gal reikės ne tik naujo/naujų centro saugų, bet kartu ir suprast kurios kombinacijos veikia geriausiai.
  • Naujas strikeris. Ar tai vietoj Richarlison, ar šalia jo, bet naujas rimtas puolėjas bus. Son atrodo pavargęs, Richarlison neretai su mini traumom, o Kulusevski/Johnson/Werner? pavidaluose patikimo įvarčių mušiko nėra
  • Nauji atsarginiai gynėjai. Reikia backupo Udogie, reikia backupo Pedro Porro (daug gandų kad Emerson Royal iškeliaus), o dar reikės apsispręst ir dėl ketvirto CB
Ir tada jau klasikiniai atvejai, kad kažkur kažką pardavus reikės naujų galvų, nes grįžta Europos Lyga. Kažkiek įdomumo įneša tier1 pranešimai, kad Big Ange vasarą nebus švelnus meškiukas ir valdžei aiškiai pasakys, kurie žaidėjai per pirmą sezoną neatitiko standartų ir turi keliauti lauk. Ir čia kalba eina ne apie deadwoodą, bet apie tokius hipotetinius variantus kaip Bissouma, Richarlison ir co
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Neteisinga tema, bet susijusi su naujo sezono komandos formavimu. Atrodo kad Spurs pagaliau turi rimtą akademijos talentą - Mikey Moore.

Spurs akademija šiaip yra labai silpna. Nors rezultatai atrodo visai neblogai (pvz dabar PL2 fronte aplošti Chelsea, Liverpool ir dabar laukia finalas vs Sunderland), bet tai neišsitransliuoja į gerus pirmos komandos futbolistus. Net juokinga pagalvojus, kad po Kane sekė Winks, Skipp ir.. pasaka baigta.

Ryšium su tuo, Mikey Moore pavidale yra 16 metų wingeris, bet nėra vėjo blaškomas kaip koks Bojan Krkič ar Bryan Gil. Lošt jis lošia Premier League U18, bet lipdamas aukštyn prašoko Premier League 2 (U21) ir Big Ange jį pasikvietė tiesiai į pirmą komandą. Ne tik pasikvietė, bet ir davė garbės sužaist 1 minutę vs Manchester City bei 3 minutes vs Sheffield United :handgestures-salute: O dabar vyksta Europos U17 čempionatas Kipre, kur Mikey Moore atsidarė dubliu ir MOTM vs prancūzus. Tai jei tikėt jo žaidimu ir trenerio pasisakymais apie jį, kitą sezoną gal ir nusimato realaus žaidybinio laiko EL grupių etape ir vietinėse taurėse.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Pirmas naujas pastiprinimas į puolimą - Timo Werner :think: aš aišku patenkintas, nes per pusmetį pasirodė tikrai pakankamai gerai, tik pati situacija nestandartinė, kai eina pusmečio ir metų nuoma paeiliui. Buvo 15mln išpirka, ja nepasinaudota, bet klubai ir toliau susitarė pratęst reikalus? Spurs kaip suprantu laimingi, nes turi žaidėją tik už algą, o RB nusimeta nereikalingo žaidėjo algą? Toks piniginis-efektyvus transferas abiems pusėms?

https://x.com/SpursOfficial/status/1795531015391150289
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

  • Troy Parrott apturėjo gerą sezoną Olandijoje. Nors ir skrido su Excelsior iš pirmos lygos, bet jaunuolis sulupo 17+5, paskutinę dieną tempdamas komandą su hattricku. Spėju kad komandoje ateities ir toliau neturi, bet bent jau karjera atgaivinta ir galės judėt toliau
  • Emerson Royal atrodo dairosi/dairysis į Italiją. Logiškas žingsnis
  • ..bet jei brazilas bus parduotas, reiks abiejų atsarginių fullbackų
  • Vis svaisčiojama apie Eze/Olise ir Gyokeres. Kaip atsarginis variantas Gyokeres būtų praėjusio sezono žvaigždutė Guirassy. Visi supranta kad pastarasis būtų didelis gamble, bet išpirka jo maža, o jei nepavyks gaut pirmų taikinių tai būtų tikrai OK variantas. Nes Eze/Olise/Gyokeres tai bus daugelio big boys taikiniuose ir šansų juos paimt nėra labai daug.
  • Blogiausias klubo istorijoje pirkinys Ndombele toliau padėjęs ant savo karjeros ir grįžta į komandą. Liko metai kontrakto, pirkėjų tikrai nebus, klubas turbūt arba bandys už trečdalį algos prastumt kur nors į Turkiją/Graikiją arba visai nutrauks kontraktą.
  • Ne blogiausią, bet irgi blogą pirkinį Lo Celso galbūt pavyks prastumt į Real Betis. Liko metai kontrakto
  • Misteris Nelaimėlis Ryan Sessegnon baigs reikalus su Tottenhamu, o ką darys toliau tai niekas nežino. Gaila jaunuolio, traumos visiškai suėdė jo karjerą, bet spėju kad dar vieną kartą bandys išbėgti, gal net su kokiais lygos naujokais
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

[Spurs Official] We can confirm the departures of Japhet Tanganga, Ryan Sessegnon, Eric Dier and Ivan Perisic following the conclusion of their contracts. We thank Japhet, Ryan, Eric and Ivan for their service to the Club and wish them all the very best for the future 🤍
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Tanguy Ndombele, set to leave Tottenham as free agent — Spurs want to his contract and release him this month.
Tottenham and Tanguy Ndombele have agreed on an amicable breach of contract that should be effective in the coming days! Tanguy will become a free agent.
Ta proga, kad jau tuoj bus pabaiga, tebūnie tai priešpaskutinis postas šito veikėjo proga. Rekordinis klubo pirkinys (apie 60mln svarų), gavęs 200k/w algą. Primenu, bet pirkimo metu Spurs fanams atrodė, kad per fuksą pavyko gauti Dembele upgreidą 10mečiui į priekį. Čia ką daugelis galvojo tuo metu:

Image

Ir pirmą kart pamačius jo kamuolio varymo techniką, galvojau kad šito saugo Tottenhamui pavydės visi aplinkiniai klubai. Juokingiausia, kad iš visų Spurs trenerių, realios naudos iš jo pavyko išspausti tik Mourinho, kuris šiaip jau tokių žaidėjų nekenčia labiau už viską. Po to dar smaukėsi Lyone, Napoli, Galatasaray, bet visur buvo total košmar. Kaip Tottenhamui tai čia nesuvokiamo dydžio finansinė kliurka, kuri galimai kainavo kelis metus progreso (kartu su kitais to lango metu pirkais Clarke/Sessegnon/Lo Celso). Bet kad jau prisiruošta nusikirst mirusią galūnę, tai reikia nuryt karčią seilę ir eit tolyn. Nors kad šitą jokerį atsiminsim kaip blogiausią Spurs pirkinį ir top10 blogiausią EPL prikinį, šalia kokių nors Antony/Pepe/etc, tai fachtas.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

End of an error:
The Club can confirm the departure of Tanguy Ndombele following the mutual termination of his contract, effective from 30 June, upon the conclusion of his current loan spell. Wishing you all the best for the future, Tanguy 🤍
Image

Kažkas gerai priminė, kad Ndombele gi ir Man City midfieldą buvo į kišenę įsidėjęs, ar tai grupėse ar tai playoffuose. @Luigi gal geriau tuos laikus atsimins.

O šiaip tai jaunuolis smagiai paatostogavo, užsidirbo senatvei, gyvenimas lengvas. Galėtų grįžt į kokį Amiens ir ramiai kapot Ligue2 savo malonumui, jei dar futbolą jis nori žaist.
Post Reply