Panašu, kad Frenkis įkalė paskutinę vinį į trenerio Veino karstą

Kol kas bent jau atgal kyla ne visi, tik krenta visi su garantija. Pakėliau popierius, tai iki praeito sezono EPL eroj buvo vienas kartas kai visos 3 promotintos komandos iš karto skrido lauk, dar praeitam amžiuj. O dabar labai realu, kad antrą sezoną iš eilės taip bus.
Is vienos puses net pavydziu tokio mentalo zmogui, nes man nors buvau tik analitiku, vapsie nesinori random darbu imti, jeigu tikrai nematau, kad bus drive’o tai daryt, o drive’as priklauso nuo lokacijos(miesto), lygos, algos(kiek metu ir koks kontraktas), aplinkos(su kuo teks dirbti), galimybes tobulet, laisves arba galios santykio pagal pozicija ir pan. Aisku kitavertus kai esi vyr. Treneris gal maziau ir galvoji tiesiog eini su savo komanda, kur tau patinka, uzdirbsi saibas, jeigu atleis uzdirbsi dar daugiau, plius jeigu saibu turi, tai isvis gali dirbti for fun apie koki ex Spurs treneri Juande Ramos teko tokiu istoriju girdet, kad zmogus dar Malaga’oj dirbdamas atvarydavo tik treniruotes pravest ir varydavo chillinti Malaga,oj papludimy, viloj prie baseino su geru maistu ir pan. Po pusmecio buvo atleistas ir baige karjera.hippo wrote: ↑27 Feb 2025, 10:35 Nelabai nauja naujiena (3 savaičių naujumo), bet legendarinis žaidėjas ir treneris Mark Hughes tapo Carlisle United treneriu. Kontekstui Carlisle yra blogiausia League Two komanda ir beveik garantuotai kris į penktą divizioną.
Įspūdingi karjeros vingiai nuo Man City iki iškritimo į National League (jei Karlailas vasarą neišmes)
Ne tai, kad aš čia noriu pasipyzdavot, nieko blogo jei žmogus mėgsta trenerio darbą, o ne sėdi ant sofos, ką laisvai galėtų sau leist. Šiaip įdomu.
Kas liecia Huddersfield, tai mes tiek euru neisleisdavom kai Championship'e budavome, nors tuo metu Grant buvo parduotas berods uz 16,5mln, o O'Brien+Toffolo sumoje uz 12mln. Gal koki Helik kai pirko isleido milijona ar aplink ir visa tai per 3 sezonusflasher1 wrote: ↑28 Apr 2025, 09:59 Na, ką gerbiami forumiečiai mano apie Dedpūlo komandos žygį aukštyn? 3 sezonai - 3 pakilimai. Aišku, skambėtų įspūdingiau, jeigu komanda būtų surinkta iš aplinkinių kiemų jaunimėlio, kuris rungtynių prakaitą plauna alumi vietiniame pube, tačiau vis viena tai sėkmės istorija.
Užmečiau akį į League One komandų išlaidas praėjusį sezoną. Birmingham pirkiniai atsiėjo 35,5 mln, Wrexham – beveik 5 mln., o abi komandos ir užėmė pirmąsias vietas.
Dar prie daugiausia išleidusių komandų yra Huddersfield (5,1 mln) ir Peterborough (3 mln). Net 9 komandos naujiems žaidėjams neišleido nei cento.
Šį sezoną Championshipe tik 6 komandos išleido mažiau už Wrexhamą. Teks pakratyti piniginę, jei nenorės grįžti žemyn.