Jo, Beto būtų du kartus išbėgęs 1vs1. Aš įsivaizdavau, kad Broja bent jau šikną paneša, bet kad jis ir lėtas prie viso kito.
[EFC] Premier League
Iš hailaitų sprendžiant tai su puolėjais buvo didesnė tragedija. Po prieš savaitę buvusio Brojos performanso dabar Beto parodė horror show. Ne tik puolime juodoji skylė, bet dar ir į savo vartus golą pasidarė.
Aš tai iki sezono galo duočiau daug laiko ir startų Chermiti. Gal būtų taip pat blogai, bet bent jau žinotume, ko iš jo tikėtis.
Poryt paskutinės rungtynės Goodison Parke 
Kaip minėta kitoj temoj, 132 metų istorija dar nesibaigia, nes stadionas perduotas moterų komandai, tai bent dėl to ne taip liūdna.
Suskaičiavau, kad pats buvau 12 kartų nuo 2002 iki 2023 metų, tai ir asmeninė istorija jau šiokia tokia. Norėjau ir į uždarymą, bet per vėlai dašuto, kad ten patekt bus ne šuns papas, tai nesugebėjau.
Gerb. @Samir apsilankė visai netoli uždarymo, tai dalelę atsisveikinimo atmosferos turėjo pagaut.
Nusimato įspūdinga programa su tifo, komandos pasitikimu prie stadiono, mėlynais dūmais, legendarinio šuns nešiojimu ant rankų ir kitom linksmybėm.
Aš kai visokių vėliavų, paklodžių ir choreografijos nevirškinu, tai šita dalis kaip ir būtų pofik, bet juk svarbu ne ką aš virškinu, o neužmirštamas atsisveikinimas.

Kaip minėta kitoj temoj, 132 metų istorija dar nesibaigia, nes stadionas perduotas moterų komandai, tai bent dėl to ne taip liūdna.
Suskaičiavau, kad pats buvau 12 kartų nuo 2002 iki 2023 metų, tai ir asmeninė istorija jau šiokia tokia. Norėjau ir į uždarymą, bet per vėlai dašuto, kad ten patekt bus ne šuns papas, tai nesugebėjau.
Gerb. @Samir apsilankė visai netoli uždarymo, tai dalelę atsisveikinimo atmosferos turėjo pagaut.
Nusimato įspūdinga programa su tifo, komandos pasitikimu prie stadiono, mėlynais dūmais, legendarinio šuns nešiojimu ant rankų ir kitom linksmybėm.
Aš kai visokių vėliavų, paklodžių ir choreografijos nevirškinu, tai šita dalis kaip ir būtų pofik, bet juk svarbu ne ką aš virškinu, o neužmirštamas atsisveikinimas.
Parduotos stadiono naming rights kokiai tai vietinei advokatų kontorai. Dylas atseit labai geras, top 10 pasauly, būk tai 7 metai po 10 milijonų.
Friedkino grupė įrodinėja, kad šūdo malimo laikotarpis klube baigėsi ir rimti dėdės užsiims rimtais reikalais.
Ir aišku pavadinimas sukėlė visuotinį meltdowną

Prie to dar pridėjus gandus apie Youngo ir Colemano kontraktų pratęsimus, vyksta tikras šlapių paklodžių paradas.
-
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 53
Tai dabar ta zmoga, kuris buvo prisirises prie virpsto stadione galima butu vel priristi ant visam, taip iseina?
-
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 53
Jo rasydamas komentara sita zinojau, tik visa joke'a sugadina sitashippo wrote: ↑19 May 2025, 14:53Nebent nuogą arba su ploščium, nes ten dabar moterys žais.The_Red_Army wrote: ↑19 May 2025, 14:05 Tai dabar ta zmoga, kuris buvo prisirises prie virpsto stadione galima butu vel priristi ant visam, taip iseina?

Sezonas pabaigtas pergale išvykoj prieš Newcastle, nors teko žaist be abiejų pagrindinių CB, o teisėjas su VAR ir labai stengėsi, kad tos pergalės nebūtų. Tik gaila, kad pergalė neatėmė iš Murderers FC CL spoto, nes Villa su savo fake hardmanu Martinezu priešaky subotlino.
Bet visas stadionas sėdėjo užspaudę subines iki MU golo, vien dėl to buvo linksma.
Ai, ir dar dėl to, kad Gordonas visada žaisdamas prieš Evertoną apsimyža, nors visi laukia, kad Pickfordas bus tas, kuris neatlaikys spaudimo.
Apibendrinant, Moyeso pussezonis absoliučiai fantastiškas, bent jau mano lūkesčius viršijo dvigubai. Žiauriai smagu už treneriuką, jaučiuosi grįžęs į jaunystę
Bet visas stadionas sėdėjo užspaudę subines iki MU golo, vien dėl to buvo linksma.
Ai, ir dar dėl to, kad Gordonas visada žaisdamas prieš Evertoną apsimyža, nors visi laukia, kad Pickfordas bus tas, kuris neatlaikys spaudimo.
Apibendrinant, Moyeso pussezonis absoliučiai fantastiškas, bent jau mano lūkesčius viršijo dvigubai. Žiauriai smagu už treneriuką, jaučiuosi grįžęs į jaunystę