[CFC] Premier League 25/26

Šarūnas
Posts in topic: 3

O man dar šią savaite bandė įrodyti, kad Chelsea yra west ham lygio
enjoy
Posts in topic: 14

Dar vienas įrodymas, kad dar daug žolės Marescai apšikt, iki taps aukščiausios lentynos treneriu. Netekus Caicedo biški durnu reik būt surotuot dar ir 3/4 gynybos išleidžiant visiškai surūdijusius Benoit ir Tosin.
enjoy
Posts in topic: 14

Dar didesnis minusas, kad tą šūdo krūvą Tosiną iki pat rungtynių galo laikė...
hippo
Posts in topic: 2

Šarūnas wrote: 30 Nov 2025, 21:57 O man dar šią savaite bandė įrodyti, kad Chelsea yra west ham lygio
Sveiki
Šarūnas

hippo wrote: 04 Dec 2025, 10:10
Šarūnas wrote: 30 Nov 2025, 21:57 O man dar šią savaite bandė įrodyti, kad Chelsea yra west ham lygio
Sveiki
Laba diena
hippo

Šarūnas wrote: 13 Dec 2025, 19:05
Sveiki
Laba diena
Zdarova. Ilgokai palaukt reikėjo Chelsea pergalės, ane?
Tai kai kitą kartą Chelsea praloš arba West Hamas laimės, man vėl reikės sveikintis, pagal mandagumo papročius?
Gal tu atsipalaiduok jau biški, pralošė ta Barca vidutinei Anglijos komandai, tai pralošė, kam nepasitaiko. Būna blogesnių dalykų.
Šarūnas

hippo wrote: 14 Dec 2025, 18:47
Šarūnas wrote: 13 Dec 2025, 19:05
Sveiki
Laba diena
Zdarova. Ilgokai palaukt reikėjo Chelsea pergalės, ane?
Tai kai kitą kartą Chelsea praloš arba West Hamas laimės, man vėl reikės sveikintis, pagal mandagumo papročius?
Gal tu atsipalaiduok jau biški, pralošė ta Barca vidutinei Anglijos komandai, tai pralošė, kam nepasitaiko. Būna blogesnių dalykų.
Vienas iš tų, kur kamuolį pasiimdavo kieme ir namo išeidavo, kai kažkas šiek tiek jausmus užgaudavo. Dar klausimas kam atsipalaiduoti reikia.

Kad ir kiek bandysi įtikinti, kad Chelsea yra vidutinė Anglijos komanda, vistiek neįtikinsi. Vidutinės Anglijos komandos netampa CWC čempionais, jų saugų grandies nesudaro virš 200 mln kainavę žaidėjai iš kurių vienas yra pasaulio čempionas. Vidutinėje Anglijos komandoje nežaidžia vienas perspektyviausių pasaulio brazilų, puolėjai kainavę belekiek pinigų, gynyboje nežaidžia 80mln kainavę gynejai, nežaidžia Europos čempionai taip ir toliau, taip ir toliau. Vidutinės Anglijos komandos nenugalėtų CL tik ką laimėjusios komandos, nebūtų lygūs su “visa galva už visus geresnius” Arsenal + mažumoje. Please, pastatyk tą West Ham prieš PSG, Liverpoolį, mažumoje esančią Barcą, Arsenalą fakin Bayerną ir visuose tuose mačuose tie vidutiniai anglai nei 9/10 kartų net lygiosiomis nesužais. Viskas, ką Chelsea parodė, tai kad su visais gigantais gali žaisti. Jeigu nesugeba nusiteikti žaisti su Leedsais ir Bornmutais yra kita tema. Nereiškia kad čia vidutinė komanda. Tai Madrido Real buksuojantis prieš La Ligos vidutiniokus yra Ispanijos vidutiniokai gaunasi. Jesus Christmas.

Nusišvilpti man ant to pralaimėjimo. Ne apie pralaimėjimą aš kalbėjau, o apie tai, kaip tas pralaimėjimas buvo perteiktas. Jau kartoju ir bandau prisimušti kokį 3 kartą. Perteiktas pralaimėjimas buvo, lyg 2011 Barca buvo nuplakta dabartinio Man UTD. Kai realybė buvo, kad iki Araujo raudonos pati Barca neišnaudojo savo progos ir paskui mažumoje gavo dar du įvarčius , kai iki tų varžybų dar ir pati Barca buvo prastos formos. Ir kaip kokius 2 kartus minejau Barcos sube, su Chelsea Barcai ir geriausiais laikais buvo neparanku žaisti. Ne pralaimėjimą aš ginčiju ar dėl jo liūdžiu , o dėl to kokį naratyvą čia bandė sukurti.

Lyg aš čia pradėjau sveikintis pagal mandagumo papročius. Gali sveikintis, gali nesisveikinti. Bet jei jau nuspręsi sveikintis, nedaryk to ta šlykščia išsigimėlių kalba.
Gunner

Buongiorno
Post Reply