Jei taip, tai gal sukris žvaigždės ir timingas su Xabi Alonso?Phect wrote: ↑07 Dec 2025, 12:50Vaikščiojantis lavonas jau Slotas.Nespalvotas wrote: ↑06 Dec 2025, 23:10Boardas, tai nemanau, jog imsis trenerio atleidimo bent jau šiuo metu
[LFC] Premier League 25/26
-
zaliai_geltonas
- Posts in topic: 6
Aš tai manau pačiu blogiausiu momentu salah sugalvojo paverkšlenti. Išgelbėjo slotą sudarydamas extrą konfliktą, kur boardui teoriškai reikia rinktis. Tai cash outinti salah šią žiemą idealu boardui būtų ir ale toliau rodyti pasitikėjimą Slotu.
Nelabai įsivaizduoju tokio sprendimo. Nėra jokių priežasčių Alonso į aukštesnę lentynėlę dėti nei Slot'ą. Ir šiaip atsiimu savo komentarus apie vaikščiojantį lavoną, labai jau reactionary jis buvo. Manau, kad klubas supranta, jog recruitmento pusė patys klaidų padarė vasarą, ir ne viskas čia on the kauč.
Labai labai nesąžininga Slotą su Kloppu lygint (bet palyginkim), bet mane erznatai, jog jog Kloppas tokiose situacijose (na ne visai tokiose, labiau kai traumos užpuldavo) triušius iš akademijos skrybėlės traukdavo (žr. herojišką Rhys Williams ir Nat Phillips porą), taip pat mokėdavo panaudot/inspiruot rotacijos žaidėjus. Slot'as, tuo tarpu, ryškiai turi savo favoritus. Greičiau pralaimės 10 on the bounce nei kad Endo/Chiesą nuo starto leis.
Aš čia gal kiek prikibsiu, nes Alonso truputį rimtesnį čempionatą laimėjo nei Arnis Šlotas keliantis į byg klab. Ir dar kokiu stiliumi.
Dėl Chiesa tiesa, bet Endo tai man sunku laikyti EPL lygio žaidėju.
Bendrai sutinku, kad sunku dabar Alonso matyt Liverpoolyje. Tiesa sakant, aš nelabai matau kaip jis būtų atleistas iš baltųjų gretų jau dabar, nepaisant to, ką Ispanijos spauda rašo.
Ar teisinga duotuoju momentu sakyti, kad kol Slot laikysis CL zonoje, tol nebus atleistas? Maždaug daug permainų, keičiasi lyderiai, tai jei yra CL, mums pakankaPhect wrote: ↑10 Dec 2025, 14:27 Nelabai įsivaizduoju tokio sprendimo. Nėra jokių priežasčių Alonso į aukštesnę lentynėlę dėti nei Slot'ą. Ir šiaip atsiimu savo komentarus apie vaikščiojantį lavoną, labai jau reactionary jis buvo. Manau, kad klubas supranta, jog recruitmento pusė patys klaidų padarė vasarą, ir ne viskas čia on the kauč.
Labai labai nesąžininga Slotą su Kloppu lygint (bet palyginkim), bet mane erznatai, jog jog Kloppas tokiose situacijose (na ne visai tokiose, labiau kai traumos užpuldavo) triušius iš akademijos skrybėlės traukdavo (žr. herojišką Rhys Williams ir Nat Phillips porą), taip pat mokėdavo panaudot/inspiruot rotacijos žaidėjus. Slot'as, tuo tarpu, ryškiai turi savo favoritus. Greičiau pralaimės 10 on the bounce nei kad Endo/Chiesą nuo starto leis.
Dabar CL pasiekiamas tritaškiu, tai viskas kaip ir stabilu, bet jei sausį būtų -10, tai jau gali pasikeist požiūris, ne?
-
zaliai_geltonas
Nu ką, @hippo svajonės pildosi ir Isak krenta bent 2-3 mėnesiam dėl lūžio.
Čia yra nuobodžiausia komanda nuo kokių 2015 metų. Tiek metų praleidus su greitomis kontraatakomis, front-3 kombinacijomis, fluid, pozicijomis besikeičiančiais žaidėjais šitą lėčiausią pasaulyje build-up'ą stebėt yra visiška kančia.
Guodžia gal tik tai, kad šį sezoną visa lyga komandų demonstruojamo žaidimo prasme yra vienas didelis lavonynas. Nėra nė vienos komandos, kurios žaidimą stebint kažkoks tai jaudulys kiltų. Gaaal Villa kažkiek džiugina, bet ir tai viskas ten ant Rodgerso pečių laikosi.
Guodžia gal tik tai, kad šį sezoną visa lyga komandų demonstruojamo žaidimo prasme yra vienas didelis lavonynas. Nėra nė vienos komandos, kurios žaidimą stebint kažkoks tai jaudulys kiltų. Gaaal Villa kažkiek džiugina, bet ir tai viskas ten ant Rodgerso pečių laikosi.
Ne kiekvienose rungtynėse tikrai, bet United priekyje exciting atrodė iki Diallo ir Mbeumo išvažiavimo į Afriką.Phect wrote: ↑02 Jan 2026, 11:45 Guodžia gal tik tai, kad šį sezoną visa lyga komandų demonstruojamo žaidimo prasme yra vienas didelis lavonynas. Nėra nė vienos komandos, kurios žaidimą stebint kažkoks tai jaudulys kiltų. Gaaal Villa kažkiek džiugina, bet ir tai viskas ten ant Rodgerso pečių laikosi.
Villos žaidimas, nepaisant rezultatų, tai jaudulio irgi kelia maždaug kaip nelabai fit teta su dideliais plain white apatiniais. Apatiniai švarūs, teta nebaisi, bet tik tiek.
Na, išties, kai ką apie sezoną sako, jei galimai labiausiai exciting futbolą duotuoju momentu žaidžia Leedsas.
Na, išties, kai ką apie sezoną sako, jei galimai labiausiai exciting futbolą duotuoju momentu žaidžia Leedsas.
Viskas gerai, sutvarkyta gynyba, jau du kėlinius nepraleidžiam golo iš set pysų, seven geims anbyten, dar keli Sloto nosies nusivalymai ir matysit, kaip užjudėsim
Tas mid blockas prieš antros pusės komandas atrodo solidžiau, negu ping pongas sezono pradžioj, bent jau pavyksta susirinkt second ballus. Nu bet front line presingas tokia tragedija, kad sunku tikėtis, jog galiausiai vaizdas pasikeis. Bšk 10 Hago vaibelis kartais apima.
Tas mid blockas prieš antros pusės komandas atrodo solidžiau, negu ping pongas sezono pradžioj, bent jau pavyksta susirinkt second ballus. Nu bet front line presingas tokia tragedija, kad sunku tikėtis, jog galiausiai vaizdas pasikeis. Bšk 10 Hago vaibelis kartais apima.
Noriu skirti šitą rantą Slot'ui
- Nespalvotas
- Posts in topic: 5
Kitos rungtynės prieš galingąjį Arsenalą išvykoje.
Spėju, jog prasileisim kokius 4.
Spėju, jog prasileisim kokius 4.
Kaip prie bokalo vyram sakiau, taip ir ivyko - neimuse Arsenalas siandien.
Laimejom 0-0.
Laimejom 0-0.
-
zaliai_geltonas
Padaryti vienintelį keitimą 95 minutę, kai tavo žaidėjas susitraumavęs, yra criminal.
Negaliu eiti miegoti, neužmigsiu, nes Slotas tiesiog sukelia kažkokį įniršio susikaupimą. Liverpool rungtynes žiūrėti pasidarė tas pats, lyg paimtum plastikinius peilius ir bandytum geriausią jautienos išpjovą pjaustyti – darbas bus atliktas, bet procesas tragiškas. Taip ir dabar. Top futbolistai, bet procesas…
Galima sakyti, kad iš taktinės pusės, gynybiškai, atstovėta buvo idealiai, ypač antrame kėlinyje, bet nesukurti nė vienos realiai pavojingesnės atakos patiems – tai absurdas.
Realiai, jei kas nors norėtų mane užkankinti iki išprotėjimo, kaip per clockwork orange, tai galėtų sukurti Gakpo žaidybinių epizodų kompiliaciją.
Gaila man Wirtzo – sunku vienam patempti, kai aplinkui vieni impotentai. Frimpongas turi potencialo, labai trūksta šį sezoną tokio sprogstamo žaidėjo, bet su sprendimų priėmimu – labai liūdna.
Nafik, atkentėta daug baisių sezonų, bet po paskutinio dešimtmečio, kuris išlepino atakuojančiu ir greitu žaidimu, šio sezono futbolas yra kančių kančia, kur kiekvieną kartą save įtikinėji: „nu gal šį kartą užjudės bahūrai, nu gal jau atsigaus“, bet gauni tą pačią xujnę.
Negaliu eiti miegoti, neužmigsiu, nes Slotas tiesiog sukelia kažkokį įniršio susikaupimą. Liverpool rungtynes žiūrėti pasidarė tas pats, lyg paimtum plastikinius peilius ir bandytum geriausią jautienos išpjovą pjaustyti – darbas bus atliktas, bet procesas tragiškas. Taip ir dabar. Top futbolistai, bet procesas…
Galima sakyti, kad iš taktinės pusės, gynybiškai, atstovėta buvo idealiai, ypač antrame kėlinyje, bet nesukurti nė vienos realiai pavojingesnės atakos patiems – tai absurdas.
Realiai, jei kas nors norėtų mane užkankinti iki išprotėjimo, kaip per clockwork orange, tai galėtų sukurti Gakpo žaidybinių epizodų kompiliaciją.
Gaila man Wirtzo – sunku vienam patempti, kai aplinkui vieni impotentai. Frimpongas turi potencialo, labai trūksta šį sezoną tokio sprogstamo žaidėjo, bet su sprendimų priėmimu – labai liūdna.
Nafik, atkentėta daug baisių sezonų, bet po paskutinio dešimtmečio, kuris išlepino atakuojančiu ir greitu žaidimu, šio sezono futbolas yra kančių kančia, kur kiekvieną kartą save įtikinėji: „nu gal šį kartą užjudės bahūrai, nu gal jau atsigaus“, bet gauni tą pačią xujnę.
Man rodos pirmam kėliny kėliny buvo momentas, kad Kerkezas buvo visiškai laisvas savo aikštės pusėj, šaukė, mosikavo rankomis, bet Gakpo aiškiai jį matydamas pasirinko bėgt į žaidėjų minią ir ataka išsibezdėjo. Turi jis savų privalumų, praeitam sezone tai ypač matėsi, bet kai negalima pakeist chaotišku Diazu, olando ribotumas daug labiau į akį krenta. Daug mieliau kairiam krašte stebėčiau Wirtzązaliai_geltonas wrote: ↑09 Jan 2026, 00:23 Padaryti vienintelį keitimą 95 minutę, kai tavo žaidėjas susitraumavęs, yra criminal.
Calma. Nėra trijų pagrindinių komandos puolėjų, žaista Emiratuose prieš geriausią gynybą šiame sezone demonstruojančią komandą. Suolas nulinis. Kontekstą platesnį šiek tiek reikėtų įvertinti.
Man asmeniškai čia buvo geriausias šio sezono mačas, kurį komanda sužaidė. Pirma antro kėlio pusė iš viso vadovėlinė mačo kontrolė, labai priminė pirmąją praėjusio sezono pusę. Labai gaila Bradley. Slot po mačo sakė, kad we're fearing the worst. Su ramentais išėjo Bradley.
Man asmeniškai čia buvo geriausias šio sezono mačas, kurį komanda sužaidė. Pirma antro kėlio pusė iš viso vadovėlinė mačo kontrolė, labai priminė pirmąją praėjusio sezono pusę. Labai gaila Bradley. Slot po mačo sakė, kad we're fearing the worst. Su ramentais išėjo Bradley.
-
zaliai_geltonas
Aš suprantu situaciją dėl traumų ir afcono, bet aš nesuprantu kaip nusprendžiama neatlikti nei vieno keitimo, kuomet turi Chiesa, Jones, Robertsoną ar Gomezą ant suolo. Salygos oro tragiškos, kai kurie arė visą žaidimą, gale matėsi, kad Bradley jau trūksta energijos, ypač kai arsenalas įleido Martinelli.Phect wrote: ↑10 Jan 2026, 07:01 Calma. Nėra trijų pagrindinių komandos puolėjų, žaista Emiratuose prieš geriausią gynybą šiame sezone demonstruojančią komandą. Suolas nulinis. Kontekstą platesnį šiek tiek reikėtų įvertinti.
Aš suprantu, kad iš liverpoolio pusės planas buvo įvykdytas, bet man pyktis kyla iš paskutiniųjų varžybų, kur tiek prieš Leedsą, tiek prieš Fulhamą kančia stebėti buvo visą šitą kratinį.
Apie Chiesa gal reiktu pamirsti kaip futbolininka.zaliai_geltonas wrote: ↑10 Jan 2026, 10:33Aš suprantu situaciją dėl traumų ir afcono, bet aš nesuprantu kaip nusprendžiama neatlikti nei vieno keitimo, kuomet turi Chiesa, Jones, Robertsoną ar Gomezą ant suolo. Salygos oro tragiškos, kai kurie arė visą žaidimą, gale matėsi, kad Bradley jau trūksta energijos, ypač kai arsenalas įleido Martinelli.Phect wrote: ↑10 Jan 2026, 07:01 Calma. Nėra trijų pagrindinių komandos puolėjų, žaista Emiratuose prieš geriausią gynybą šiame sezone demonstruojančią komandą. Suolas nulinis. Kontekstą platesnį šiek tiek reikėtų įvertinti.
Aš suprantu, kad iš liverpoolio pusės planas buvo įvykdytas, bet man pyktis kyla iš paskutiniųjų varžybų, kur tiek prieš Leedsą, tiek prieš Fulhamą kančia stebėti buvo visą šitą kratinį.
Jones ir Robertsona as irgi norejau aikstej matyti runtyniu pabaigoje.