OL Ligue1

Luigi
Posts in topic: 712

Labai smagu matyt, kad Jaremčiūkas irgi moko pataikyti į vartus. O sezono sprintui sugrįžo ir Šulcikas. Liko 3 mačai, 2 iš jų namie. Tiesioginis ČL spot’as visiškai pakeistų vasaros eigą..
Luigi

Tiesioginėje kovoje dėl ČL 4-2 atvanotas geros formos Rennes. Mačas gavosi sexy, o įvarčių galėjo būti kone dvigubai daugiau. O didžiausias siurprizas po 13 mėnesių pertraukos aikštėje pasirodęs Nuamah!
Į sezono pabaigą visi pasveiko, nors toks Fofana prasedėjo ant suolo, o Tessmann nepaimtas į grupę Fonsecos sprendimu.
Tolisso forma tokia, kad būtų pitty jei nepaimtų į WC. Šį sezoną tiesiog bossina aikštėje. Be jokios abejonės geriausias komandos žaidėjas.
Liko 2 mačai ir 2 taškai nuo Lille, 4 taškai nuo Rennes, 6 taškai nuo Monaco, o OM jau savo sezoną palaidojo.
zlabas
Posts in topic: 2

Luigi wrote: 04 May 2026, 15:15 ... Be jokios abejonės geriausias komandos žaidėjas...
Man atrodo, kad šiais metais išrinkt geriausią OL žaidėją nelengva užduotis... Tolisso, Greif, Moreira, Šulcas, Niakhate :think:
Luigi

zlabas wrote: 06 May 2026, 12:51
Luigi wrote: 04 May 2026, 15:15 ... Be jokios abejonės geriausias komandos žaidėjas...
Man atrodo, kad šiais metais išrinkt geriausią OL žaidėją nelengva užduotis... Tolisso, Greif, Moreira, Šulcas, Niakhate :think:
Labai lengva, Tolisso kaip kapitonas čia rulina be jokių klausimų. Nes formos nepametė visą laiką ir ją dar gerino. Ir dar koks emocinis žaidėjas patapęs. Aš ant popieriaus užlipęs pamačiau, kad jis net rezultatyviausias OL žaidėjas.
Greif būtų antras. Negalvojau, kad taip pavyks pakeisti Lucas Perri, kuris man atrodė tobulas vartininkas (nu kas liečia transfero kaina), bet slovakas jabykamaka ant kiek geras šiemet buvo. 3 ištraukti pendeliai!!
Moreira sezono pradžioj buvo squad žaidėjas ir savo šansą gavo tik kai Fofana susitraumavo. Tada jobtelėjo, bet pats iškrito 2mėns, dabar vėl sugrįžo į top formą. Aš jį laikyčiau labiau sezono atradimu, nei geriausiu žaidėju.
Šulcas man mistika, net kai mušė tuos golus aš niekad nelaikiau jo labai geru. Jisai geras darbininkas ir su savo žaidimu tikrai užsikėlė MV, bet vėl, nesužaidė pilno sezono, pradžioj kovojo dėl startinės vietos, buvo questionuojamas. O Tolisso niekad nebuvo questionuojamas.
Niakhate - gynybos bosas. Labai geras sezonas. Iš tikro beveik superinis.. Bet, blemba du epizodai man stovi prieš akis, kurių negaliu ištrinti ir kurie ėdą rėmenį labiau nei litras samagono. Tai pramazintas pendelis Coupe de France ir debiliška raudona korta vs Vigo Celta Europos Lygoj, kuri visiškai pakeitė mačo eigą. Kaip mes prapisom tai Celtai, tai man iki šiol verda visi likę hormonai burbulais..
Luigi

Lyonas vėl ką susikrovė, tą ir išsklaidė. Lavoninis pasirodymas vs Toulouse. Nežinau kaip to tokios geros serijos ir emocinės pergalės prieš Rennes, galima vėl taip pulti žemai.
O kadangi Lille nukalė Monaco, tai jie dabar turi vieno taško pranašumą. O kadangi Rennes laimėjo savo mačą, tai nuo OL atsilieka tik tašku.
Paskutiniame ture reikia kirsti Lens, nes kitaip pizdauskas bus. Dogai namie žais su Auxerre, bet šitie nukovė Proper Club, tai yra savo tiesioginius priešininkus kovoje dėl išlikimo, tai anie turėtu kovoti iki pamėlynavimo. Žodžiu bus įdomu
Luigi

Kažkoks žmogus netingėjęs viską pakulkuliuot ir pasvert ant popieriaus suprato, kad ketvirta Ligue1 komanda gautų tiesioginį ČL kelialapį jeigu:

• Aston Villa laimėtų EL finalą (kiauri favoritai)
• Sportingas užimtų antrą vietą Portugalijoj (užima antrą likus vienam turui 2tšk vs Benfica)
• Brugge imtų čempionatą Belgijoj (jie pirmauja, bet ten hui paimioš su tais play-offais kaip ir Škotijoj..)
T-Wolves
Posts in topic: 88

Last July, Uefa’s Club Financial Control Body (CFCB) announced sanctions against Lyon, as well as Chelsea and Aston Villa, among others, for breaking financial sustainability regulations. The CFCB laid out a scale of penalties if the clubs were not able to comply with certain conditions over the next four years.

Among the covenants was the requirement for Lyon’s ownership to inject €60m by July 15 last year and for that to be converted into equity by October 15. It is understood that measure has not been fulfilled by Lyon, although how far short the club might have fallen is likely to determine the severity of the punishment. Uefa is generally reluctant to eject clubs from its competitions, but would have to act if Lyon were not close to the target.

https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... ff_tw_post
Luigi

Laikas parodys kiek čia tiesos, kiek ne. Faktas, kad Textoro prigamintos košės dar teks srėbti ne vieną kartą. Bet media dažnai mėgsta dalykus išpūsti. Žiemą buvo pasirodžusios naujienos, kad Lyonui bus įkaltas transferų banas.
Šiaip viena aišku, kad tiesioginis patekimas į ČL, čia atrakintų klubui visus finansinius atsakymus, čia maždaug kaip kiekvienam studentui atrakintų bet kokia studentės klyną..
Luigi

Nu, o šiandien Lyonui buvo suteikta UEFA lisencija 26-27m. sezonui.. Tai gal Telegrafas perlenkė kažką..
Post Reply